Sessiz istila filmi yüzünden telefonuna ve bilgisayarına el konulan hande karacasu biz türk gençliği için mücadele etmiş ve mahkemeye çıkacaktır
Göçmenlere ne zamana kadar göz yumacağız
Göçmenlere ne zamana kadar göz yumacağız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ümit Özdağ eğer cumhurbaşkani olmazsa kafama sıkıcam
Allah rahmet eylesin
Daha tanimamaistik güzel birisine benziyordu
☹️☹️☹️ yaa
Hayat işte napican..
Arap sevici bir iktidar pardon padişahlık var tabiki böyle olmalı
Suç yaptığı ırkçılık almanya irkci derler Türkiye daha irkci çok fazla ırkçılık yapıyorsunuz İslama inanıyorsanız bilin ki eden yaptığını bulur bu ülke de emin olun savaşa girecek belli oldu
Umarım afgan birisi senin çocuğuna tecavüz etmez
Ne alaka tecavüz etmek ırka özel değildir
Adamlarin erkek çocuklarını dansöz yapıp oynattıkları gelenekleri var
Ve orada tecavüz etmek doğal
Tiktokta turkiyeye gelen afganlar ne biçim videolar paylaşıyor
Bu adamlar napicak sence
Karısız
Mahallemde erkek çocuğunun etrafını çevirip donunu indirdiler
Kimse olmasaydı belki tecavüz ederlerdi
Adamlarım kültürü bu
Cihangir solcusu olmak çok kolay
Siz irkcilik yapın ben yapmam çünkü ırkçılık yapan ırkçılık bulur size karışmıyorum gitmelerini istemenize de lafım yok Afgan veya suriyeli tanımadım bizim burada yoklar Avrupa da yaşıyorum arada memleketime gelirim hiç görmedim suriyeli gitmelerini isteyin yani siz bilirsiniz
Avrupalı çakma solcu tatava yapıyor
Güzel indan madem turkiyede yaşamıyorsun
Boşuna solculuk yapma
Hadi naş
Umarım turkueue geldiğinde karina kıza sarkıntılık yapmaz tecavüz etmezler
Dünyadan haberin yok
Bana ırkçı diyemezsin cihangir solcusu seni
Aminoglu
Parti yapan partilere oy veren siz cahillersiniz benim partiyle isim yok ben insanlara ırkçılık yapmam sen yap bana yakışmaz beni tanıyan tanır kalite mi bilen bilir gelip KS de yazmakla suriyeliler gitmiyor
Ne ırkçılığı ya kafasız Türkler hiçbir Zaman ırkçı olmadi buraya gelip saat satan zenciler vardı onlara hiçbir şey demedik niye acaba çünkü piclik yapmadilar dinden soğuttunuz insnalari ya
Birde Avrupa da yaşıyorum diyor ya zaten sen ülkeni satmış gitmiş orada onlara köle olmuşsun gelmiş burada Türkiye hakkinda yorum yapıyorsun
@Yaşasın_ırkımızz hem turkiyeyi bilmiyor
Sığınmacıların göçmenlerin yaptıklarını bilmiyor
Bize ırkçı diyor ya. v. sak
Ulan madem cennet vatan
Niye kaçtın
Kansız köpek ya bu ve bunun gibilerin canini Allah tez vakitte alsa keşke picler
@Yaşasın_ırkımızz sen dinsiz değil miydin la
Afganlar seni muslumanmi yaptı yoksa
Afganlarin mk kültürsuz yobazlar
@Yaşasın_ırkımızz
sakın ol eyyyyy aydalist
Kalbin dayanamaz ağrınin
Ağırlığına
Sinir oldum artık ya İstanbul da her sokakda her yerde Türk görmemek kanima dokunuyor
@Yaşasın_ırkımızz sorma
Ayasofya bayram namazı sonrasını izledin mi
Ful arap
@Yaşasın_ırkımızz fatih sahiller onların olmus
Ümit özdağ bir miting yapsa varya
orada toplanan kalabalık
Suriyelilere hayır diye bağırsa
Turkiyede tanınır
Baya takipçi kazanır
Miting yapmıyor
Güya provakasyon çıkmasın diye
Evet ya kendim de bizzat geçen hafta yaşadım arkadaşimi beklerken dört tane Suriyeli gelip yol sordular bende muhatap olmak istemedim bilmiyorum dedim sonra bir tanesi başka bir şey sorsam bilir mısın dedi bende ne diyosun ya dedim o sırada arkadaşim geldi hayırdır lan falan dedi yok bir şey abi falan dediler arkadaşim dovucekti bunlar koşmaya başladı hem srfz hem korkaklar konuşmaları da iğrenç tipleri de iğrenç midemi bulandırıyorlar
Ümit Özdağ çok akıllı bir adam zamanını biliyo şuanda üstüne çok gidiyorlar miting yapsa Provokasyon yapıyo derler
@Yaşasın_ırkımızz umarım tirsak olurlar ya
Bunalr grup halinde dolanıyor
Ve sürekli bir baskıdan sorna kusurdanlar diye korkuyorum
Afganlar silahlarla artislik yapıyorlar geçen kadiköyde bayrak açmış türkçe yayın yaparak ülkeyi kotuluuorlar
yazık olmuş çokta güzel konuşmuştu
Gece saldılar
İzlemedim özet geçebilir misiniz?