kaçırdıkları genç kızları işkence merkezine çevirdikleri bir çiftlikte günlerce tecavüz edip korkunç işkenceler yapan, bununla da yetinmeyip parmaklarını ve çeşitli yerlerini kesen iğrenç ötesi çete
Böyle ya-ratıklar tutuklanıp ömür boyu hapse mahkum edilmeli. Hatta bir süre tek kişilik, içinde hiçbir şey olmayan hücrede yaşayıp zaman kavramını yitirmeli. Çete kurup kadınlara tecavüz etmek, esnafı tehdit etmek, insan dövmek, zorbalık yapmak ne demek. Burası dağ başımı? Umarım en ağır cezayı alırlar. Bu aralar Balıkesir' den böyle haberler duyuyorum, burası hakkında kötü düşünmeye başlayacağım maalesef.
Şaşırmadım. Çünkü bu tarz sapkın gruplar dünyada da var.
Bu insanların hayatta kalması, bu insanlara fırsat tanınması bile bir hata. Adalet sisteminin yetersiz olması böyle insanlara fırsat tanıyor. Adamlar "Nasıl olsa para öderim çıkarım, nasıl olsa düzgün giyinsem iyi halden indirim alırım, nasıl olsa bir kaç ay yatar çıkarım" deyip tavuk keser gibi adam kesiyorlar. Bundan cesaret alıyorlar.
Bir an önce adalet sisteminin, gerçekten 'adil' olması ve böyle insanlara fırsat tanımaması gerekiyor.
Eğitim sisteminin her şeyden önce vicdanı, iyiliği, diğerkamlığı ve insanlığı öğretmesi gerekiyor.
Gerekiyor, gerekiyor da düzen değişiyor mu? Hayır. Ve böyle gitmeye devam ederse değişmeyecek.
Bu tür pislikler adalet sisteminin tüm açıklarını en ince ayrıntısına kadar araştırıp ona göre hareket eder. Böyle durumlarda kısasa kısas uygulansa bir daha suç işleyemezmer.
Olaya bak içler acısı turkiye hergun yeni bir haberle uyanir oldu artık böyle seylere tepki bile veremiyoruz uyustuk resmen birde bunlar ceza almazsa şaşırmam
En azından onlar cezasını çekiyor fakat Türkiye'deki suçlular bedavadan bildiğin yaşıyor kaldıkları odaya internet bağlasan sıradan bir insanın evi olur orası
güçlü türkiye diye diye mangalda kül bırakmazlar vatandaş itin çakalın elinden inlemekte. ama bu hükümet ve küçük ortağı mapustaki iti çakalı bile geri saldı sokağa. al sana güçlü türkiye… sokaklarda güvenli dolaşmak artık hayal oldu
bu tip yaratıkları kütük ve samanlarla dolu bir direğe bağlayıp, halk huzurunda yakarak canlı canlı infaz edeceksin; bunun başka çaresi yok. bazı iki ayaklı yaratıklara ortaçağ cezaları vermek şart.
Zihniyeti değiştirmedikçe, kişilere verilen cezalar sadece anlık olarak önleyici olur.. Daha bilinçli ve psikolojik açıdan hasarsız bireyler yetiştirilmesi gerekiyor..