E ne güzel ne güzeeeellll... Görünüyorsa görünüyordur... Görünen köy kılavuz istemiyordur. (Atalarımız öyle demiş) Problem de yoksa oohh gelsin keyfiniz, gitsin kahkahalar, randomlar, şakşaklar. Sonucta site bunlar için var. Ve bunun için sürüyle yavvvvşaklar..
Yapmam tabi ki. Ama laf sokmamı gerekirecek şeyler var o yüzden yaparsın diyorsan ona da bişey diyemem. Laf sokma var diyorsan bunu gerektirecek bir şeyler var demektir. İtiraf niteliğinde yani bir bakıma. Yoksa ben sadece şiir gibi bişey yazmışım o kadar
Yürek varsa ilham alacak bir şeyler bulur elbette. Kimi zaman bir çift göz, bir bakış, bir gülüş olur. Kimi zaman bir çiçek, bir böcek olur. Gibi... gibi... Ama önemli olan. şiirin anlaşılması. Anlaşılmıyorsa yazıldığı ile kalır. Yanılıyor muyum bilmem.
O zaman konu bambaşka bir yöne gider ve derim ki; söz ve yazı ile anlatmaya uğraşmak yerine davranışlarla anlatman gerekiyormuş olablir. Karşıdaki bunu bekliyor ve istiyorduysa ne söylediklerin ne yazdıkların davranışa dönüşmediği için sen karşıdakinin seni anlamadığını düşünüyorsundur.
Olabilir olması, olduğu anlamında olmadığı için olabilirlilik olasılıkları olmasından ziyade olmuş olanları oldururken davranışların önemi daha sonra olur denilen ama ciddiye alınmayan olacaklar olduğunda ortaya çıkmış ve anlaşılmış oluyor. Bu durmda da ne şiir yazmak bir işe yarıyor nede şiire ilham olmak sonucu değiştiriyor.
Bana lazım değil o dediğiniz. Tercihleri kimin yaptığına bakıp onlara mutluluklar dilemek lazım. Çünkü mutluluğu yaptıkları tercihlerde buldular demektir.
Bişey anladığım ya da anlamadım dediğim yok. Yazdıklarınız neyse ona cevap verdim. Ve yine son dediğiniz anlamadığım mazereti. Ben anlattım ama siz anlamadınız ya da anlamak istemediniz deyişiniz aslında çıkış bulunamayan durumlarda kullanılan bir sıyrılma seçeneği. Ki milyon kere anladığımı bilseniz de sonuç değişmez. Yine anlamadınız dersiniz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Evet paha biçilmez bir arkadaşımdır.
Değer kıymet bilene tabi.
Değer kıymet bilmeyenler utansın o zaman.
O da onların problemi.
Benim kaybettiğim bişey olmadığı için.🤷♀️
Onlar düşünsün bana neee deyip geç o zaman.
Kaybettigin yoksa kafa rahat. Bırak kaybedenlerin yaşasın problemi
Kafam raad zaten.
Kaybedenlerde ister problem yaşasınlar ister yaşamasınlar. Umrumda bile değil
Herkes yerinde sağolsun.
O kadaaarrr. Rahatığını bozma sen. Keyfini sür.
Aynen öyle kim nerde rahat ediyor sağ oluyorsa olsun. E öyle de herkes rahatında, keyfinde, goygoyunda sağ salim devam ediyor zaten.
Kimin ne ve nasıl raad ettiğini gördüğüm için no problem.
E ne güzel ne güzeeeellll...
Görünüyorsa görünüyordur...
Görünen köy kılavuz istemiyordur. (Atalarımız öyle demiş)
Problem de yoksa oohh gelsin keyfiniz, gitsin kahkahalar, randomlar, şakşaklar. Sonucta site bunlar için var.
Ve bunun için sürüyle yavvvvşaklar..
(Biraz şiir gibi olsun dedim 😀😀)
Bu arada şiir sevmiyorsunuz sanırım. Cevap vermeyince öyle anlaşıldı.
A aa beğenmez olur muyum ne güzel laf sokmalı bir şiir olmuş. Akslslsls
A a aaaa onu da nerden çıkardınız. şiir bu sonuçta. Laf sokmak ne alakaysa artık. Akslslslsls
Bilirim hiç yapmazsın öyle şeyler.😄
Yapmam tabi ki. Ama laf sokmamı gerekirecek şeyler var o yüzden yaparsın diyorsan ona da bişey diyemem. Laf sokma var diyorsan bunu gerektirecek bir şeyler var demektir. İtiraf niteliğinde yani bir bakıma.
Yoksa ben sadece şiir gibi bişey yazmışım o kadar
Teşekkür ederim ozmn şiir için.
Önce şiire eleştiri var sonra teşekkür ilginç nedense. Yine de rica ederim ne demek. Beğendiysen sorun yok. Şiir dediğin nedir birkaç satır sadece.
Şiir dediğim bir kaç satır olabilir ama herkes yazamaz.
Herkes yazamaz doğrudur. Çünkü şiir yürek ister. Ve bide o yüreği ve şiiri anlayacak yürek. Yoksa şiir yazılmış olmakla kalır öylece.
Yürek şart evet ama onu yazdıracak ilham kaynağıda olmalı.
Yürek varsa ilham alacak bir şeyler bulur elbette. Kimi zaman bir çift göz, bir bakış, bir gülüş olur. Kimi zaman bir çiçek, bir böcek olur. Gibi... gibi... Ama önemli olan. şiirin anlaşılması. Anlaşılmıyorsa yazıldığı ile kalır. Yanılıyor muyum bilmem.
Bu her konuda öyle anlaşılmıyorsan.
Ne desen ne yazsan da karşı taraf anlamıyor ya da anlamak istemiyor.
O zaman konu bambaşka bir yöne gider ve derim ki; söz ve yazı ile anlatmaya uğraşmak yerine davranışlarla anlatman gerekiyormuş olablir. Karşıdaki bunu bekliyor ve istiyorduysa ne söylediklerin ne yazdıkların davranışa dönüşmediği için sen karşıdakinin seni anlamadığını düşünüyorsundur.
Olabilir..
Olabilir olması, olduğu anlamında olmadığı için olabilirlilik olasılıkları olmasından ziyade olmuş olanları oldururken davranışların önemi daha sonra olur denilen ama ciddiye alınmayan olacaklar olduğunda ortaya çıkmış ve anlaşılmış oluyor. Bu durmda da ne şiir yazmak bir işe yarıyor nede şiire ilham olmak sonucu değiştiriyor.
Haklısın..
Oysa en nefret ettiğim şeylerden biriydi haklı olmak.
Haklı olmaktan nefret ettiğiniz için mi mutluluğu tercih etmemeniz.
Mutluluk! Tercih etmemek! Öyle mi?
Kimin neyi tercih ettiği öylece ortadayken mutluluğu ben tercih etmediysem bişey demeye gerek yok bence.
Peki mutluluklar size ozmn.
Bana lazım değil o dediğiniz. Tercihleri kimin yaptığına bakıp onlara mutluluklar dilemek lazım. Çünkü mutluluğu yaptıkları tercihlerde buldular demektir.
Peki öyle diyorsanız öyle olsun.
Hayırlı günler...
Öyle dediğim için öyle olmuyor. Tam aksine öyle olduğu için ben öyle dedim.
Taam haklısınız dedim ya...
Haklı olmaktan nefret ettiğimi söylemiştim az biraz önce. Ama demek ki başka cevap kalmayınca yapacak bir şeyiniz kalmıyor.
Zorlamayım madem sizi.
Zorlama olduğu için cvp vermedim oysa.
Her zamanki gibi yine anlamak istediğiniz şekilde anlayıp ona göre cvp yazıyorsunuz..
Bişey anladığım ya da anlamadım dediğim yok. Yazdıklarınız neyse ona cevap verdim. Ve yine son dediğiniz anlamadığım mazereti. Ben anlattım ama siz anlamadınız ya da anlamak istemediniz deyişiniz aslında çıkış bulunamayan durumlarda kullanılan bir sıyrılma seçeneği. Ki milyon kere anladığımı bilseniz de sonuç değişmez. Yine anlamadınız dersiniz.
Konuşmak nekadar dikkat ceksede.
Sessizlikte bir sanattır.
Bir sürü sebebim var ama dışa dönük bir 2ptalinda anlayacağını hiç düşünmüyorum.
Maalesef sessiz kalma yeteneğim yok, çok ve boş konuşuyorum