Size karşı kötülük ve haksızlık yapan kişilerden intikam mı alırsınız yoksa bir şey yapmaz mısınız?

Bir haksızlık karşısında susmam ben. Kötülük yapanlardan da intikamı alırım. Bana mı sormuşlar bir halt yapar iken? Yapmasın, herkeste beyin denen bir şey var sonuçta. Kör mü kullansınlar o beyni. Adam gibi konuşuruz, yardım ederiz arkamızdan neler derler? Ya yemin ediyorum şöyle insancıklara sinirden dalasım geliyor, dövesim geliyor.
Hiçbir şey yapmam. Zamana bırakırim. Müthiş bir tokat atar genelde zaman benim yerime ✌👍 hep de görürüm o tokadi. İçimin yağları erimez de dünyanın az da olsa adaletli oluşuna tanık olmak huzur verir.
Umrumda olmaz
Selam,
İntikam almak adettendir. Ama benimkisi yapılan hataya göre değişiyor. Bazı hatalar var ki görmezden gelirsin bazıları da vardır ki boş veremezsin
Cevap
4Cevap
Karşılığını veririm intikam seviyorum
Uğraşmam. Kirli bir insana daha fazla vakit ayırıp, duyguları mı kirletemem.
Haksızlık yapan ve kötü olan insan bir şey yapmanın karşısında yine uslanmaz. Ona yapacağım tek şey hayatımdan defetmek olur.
İlahi adallete havale ederim. Ben intikam alsam canı acımaz. İlahi adaletin tokadı iyi vurur.
İntikam almak o kişiye odül olur umursamamak en güzeli kudursun
Yok Allah'a havale ederim. İntikam almak istersen onlarla bir sayılırsın karakter açısından ve olmaz
Hiçbir şey yapmam. Allaha havale ederim.
Kisasciyim
Alırım tabi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?