Klasik arabayla karayoluyla Avrupa turuna çıkmak. Orta kasa Renault 9 Broadway arabasıyla lüks araçların arasında Almanya'daki Nürburgring yarış pistinde tur atardım. Onunla yapacağım bütün gezilerin fotoğraf ve videolarını sosyal medyalarda paylaşacağım. Tüm gezileri tamamladıktan sonra da, mahalleden maksimum 50 m2 büyüklüğünde dükkan kiralayıp mini müzeye çevirirdim.
Şimdiden çok araştırdım. Bir tane bernina l450 overlok makinesi. Bir adette bernette b42 reçme makinesi. İleride ki hobim; kendime, sevdiğime güzel giysiler dikmek olacak 😀 Seneye falan cihazlarıma kavuşmayı diliyorum. 😀
Ben bi ara polimer kille takı yapmak istiyordum. Minicik minicik kolye uçları ve aklına gelebilecek envai çeşit süsü tasarlayabiliyorsun. Oyun hamuru gibi olduğu için de kolay şekil veriliyor. Evdekiler fırında pişerse o kil bir daha fırında yemek yenmez dedikleri için yapamadım ama ileride bunun için bir mikrodalga alıp yapmayı planlıyorum.
Keman aldim kursa da gidiyordum bir takim problemlerim yuzunden ara vermek durumunda kaldim. Kafami da toplamam gerekiyor cunku. Yani keman calmak diyebilirim.