- Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı.
u 1 yılFilm izlemek olabilirdi çünkü çok fazla film dizi izliyorum. bu yüzden de keşke izlediğim filmleri yorumladığım değerlendiğim bir yer olsaydı bundan para kazanmak güzel olurdu aslında var böyle kişiler. filmleri eleştirip siteler de falan makale yazarak para alıyorlar. bunun dışında aklıma pek bir hobi gelmedi benim.
16 Yorumla- 1 yıl
Murat Soner olabilirsin
- 1 yıl
Teşekkür ederim kanks da üşendim şimdi sdjfsdj
- 1 yıl
Bu üşenmek başa bela ya 😂
- 1 yıl
Ricalar knkss
- 1 yıl
üşengeçlik zor iş ya 😂 sdfsdf
- 1 yıl
Öyle valla😅
En İyi Cevaplar
Fotoğrafçılık, severek yaptığım hobilerim arasında yer alıyor. Aynı zamanda fotoğraf makinesi koleksiyonu yapmaya da ilgi duyuyorum. Antika eşyalar ve farklı koleksiyon konuları da ilgimi çekiyor. Koleksiyoncu veya antikacı olmayı düşünebilirdim; böylece birçok değerli eşyanın fotoğraflarını çekme imkânım da olurdu. 3. Sırada güzel bir anın pozunu yakalamışsınız
00 Yorumla
Eğitim & Kariyer konusunda 301 cevap paylaştı. Bir hobimi mesleğe dönüştürme şansım olsaydı, muhtemelen sporla ilgili bir şey seçerdim. Eskiden antrenman yapmayı çok seviyordum, o yüzden spor ve sağlıklı yaşam üzerine bir kariyer yapmak bana çok keyifli ve anlamlı gelirdi. Bu şekilde hem sevdiğim bir şeyle uğraşmış olurdum hem de başkalarına yardımcı olabilirdim.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBir hobiyi mesleğe dönüştürmek her zaman düşünüldüğü kadar keyifli olmuyor. Özellikle çalışma şartları çok iyi değilse hobi artık hobi değil sadece meslek halini alıyor. Geçim sağlamak için yaptığınız zorunlu bir eyleme dönüşüyor.
12 Yorumla- 1 yıl
bencede, ozaman insan hobiden de bunalir
Cevap sahibi1 yıl@bilmemkiii0253 Ben tasarım yapmayı çok seviyordum. Moda Tasarımcısı oldum. Haftanın beş günü zaten en az belli sayıda bir tasarım yapmam gerekiyor. İnsanlar bana "Hafta sonu tasarım yapıyor musun? Bir şeyler dikiyor musun?" diye soruyor sürekli. "Hayır." deyince "Aaa neden? Ne güzel hobi olur." diyorlar. Ben zaten geçimini sağlamak için haftanın beş günü zorunlu olarak belli sayıda tasarım yapıyorum, dolayısıyla hafta sonu dinlenmek istiyorum. İçimden gelmiyor. Böyle soran olunca da ağzının ortasına çakasım geliyor. 😅
Haftanın yedi günü aynı rutini yaşamak istemiyorum. Araya ihtiyacım oluyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
1 yılKişisel stilist olabilirdi. Fotoğraf seçimlerin çok iyi
24 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim kendim çektim hepsini🥲
- 1 yıl
Bu konuda gelişmeye devam edersen, çok güzel işler çıkaracabilirsin
- 1 yıl
Teşekkür ederim şu an bunlara göre biraz daha geliştim.✨
- 1 yıl
Bu çok iyi.. hobi olan birşeyi meslek haline getirmek tutku ve keyif aldığın bir alanda profesyonel olma fırsatı
1 yılResim inşallah resimle ilgili bölüm okumayı düşünüyorum.
13 Yorumla- 1 yıl
İnşallah okursunuz hayırlısıyla ✨🌸
- 1 yıl
Hobi olarak okuyacağim amin teşekkürler.
- 1 yıl
Rica ederim
1 yılTıpkı rahmetli Barış Manço gibi
Tüm Dünyayı gezip belgesel yapmak isterdim
Bu benim hem hayalim
hem de şu an için tüm dünyayı olmasa da
tüm Türkiye'yi elimden geldiğince gezmeye çalışıyorum10 Yorumla
1 yılHobi olarak başladığım karikatüre, profesyonel olarak mizah dergilerinde çalışarak devam ettim. Bir de çizgi film işine ve müzik besteleme işine girdim :) başka şeyler de var fakat yazmak istemiyorum. Hobiler gerçek olabilir elbette.
17 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
1 yılAhşap yakma sanatçısıyım epoksi işleri ile uğraşıyorum tablo resim yapıyorum 40'a 50 57 90 vesaire falan biblo yapıyorum popüler karakterlerin şekillerini yapıyorum epoksidan bunları içe dönüştürmek isterdim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılfotograf cekme demeye geliyordum ki soruda saklı imiş o cevap :D:D güzel fotograflar
118 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler
Cevap sahibi1 yılBende çekiyorum ama her ne ile cekiyosan güzel bi cihaz olmalı telefon/kamera vs.
- 1 yıl
Bunları redmi note 12 proyla çekmiştim
- 1 yıl
Şu an iphoneyle çekiyorum
Cevap sahibi1 yılBu gözler anlar hemen jffjjd çünkü bende 5 senedir xiaomi redmi note 8 ile çekiyorum... Ama iphone bambaşka kamera açısından daha iyilerini çekersin
- 1 yıl
O yüzden ona geçiş yaptım slsmxmzkx
Cevap sahibi1 yılBi gün ciddili bi hobi olarak yapacak olursam makina düşünüyorum ama o zamanlara epeyce var daha... 😅 Şimdilik note 8 den devam fjdjsj
- 1 yıl
Bende almak istiyorum makina umarım bu yaz alabilirim
Cevap sahibi1 yılİnşallah alırsın. Valla benim durum farklı yani alamadıgım için değil ama öncelik veremedigim icin alamıyorum djdjdj bi gün gelicek ama artık keyif icin hobi edinip alabilirim diyip öyle alırım
Cevap sahibi1 yılProfil fotoğrafını nereden çektiğimi bilirsen sana kocaman bi aferin djfjdj
- 1 yıl
İstanbula benziyor
Cevap sahibi1 yılEvette ben direk yapıyı bilir misin diye sordum jffjdj benim kabalıgım nerden bilceksin İstanbul'da değilsen fjfjjd galata kulesinin bi penceresi karşıda da Ayasofya camii var
- 1 yıl
Hiç İstanbul'a gitmedim nerden bilebilirim zlslxmxmkxx
Cevap sahibi1 yılaa bi kere bile mi yolun düşmedi yav shdhhs ölmeden önce gezilmesi gereken bir şehir ama asla ölene kadar yaşanılacak bir şehir değil...
- 1 yıl
Ailem gitti ben iş sebebiyle gidememiştim çokta gidesim gelmiyor, gidicek başka önceliklerim var
Cevap sahibi1 yılÖncekilerin yurt dışı da olsa yurtiçi de olsa bence fırsatın olunca kısa bi geziye çıkmalısın İstanbul'da.. bu bi seçenek değil zorunluluk anlıyo musun ahfhdhs sana bişi ileticem takipte ettim ama mesaj atamıyorum, ya takip et ya mesaj att
- 1 yıl
Şimdiye kadar 13 tane şehir gezdim zaten sırayla gidiyorum, ne iletecekseniz buradan iletebilirsiniz
Cevap sahibi1 yılBenimde sanırım 20-22 şehir anca olmuştur, İstanbul'da yaşanmaz dedikleri doğru ama güzellik olarak bence görülmeye değerrr.. yorumda iletemem, sorun yok ama önemsizdi
1 yılBen kazalı arabaları alıp bütün tamirini kendim yapıp satmayı çok isterdim. Veya eski arabaları alıp restore edip biraz binip sonra satmayı. 😋😋
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 310 cevap paylaştı. Filmler ve video oyunlarıyla alakalı bir şeyler olabilirdi.
10 Yorumla
1 yılşu an bunu düşündüm de genelde gözlemledğim kadarıyla da hobi mesleğe dönünce inanılmaz zor oluyo gibi. Bu sebepten buna hiçbir şey yapmamak diyebilirim
00 YorumlaNüArt, çizim yapmak, film dizi izlemeyi mesleğe çevirmekte baya iyi olabilirdi özellikle bilimkurgu, aksiyon olanlari 🤣, insanlarla konuşmak sohbet muhabbet tarzı çok fazla var ya hu 😂😅
01 Yorumla
1 yılResim büyük aşk ve atölyede icra ediyorum. Sivil olarakta çalıştığımda açıyorum müziği saatlerce renklerin ve fırçanın aşkını yaşıyorum ve eşsiz eserler… iyi ki resim ve tabi fotoğraf çekmekte büyük bi aşk ne gördüğün ve gördüğün karedeki mana işte asıl iş 😍
00 Yorumla
1 yılBilgisayar toplamak
Araba ile uzun yolculuklar
Seksi gömlekler giyip yürümek (evet mankenlik 😅)
Açıkcası çiftlerin kibar naif danslarınada hep özenmişimdir.00 Yorumla
1 yılFotoğraf çekmek...
Hayatımı yoluna koyduktan sonra karavanla gezip fotoğraf çekmek en büyük hayalim.111 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
Beni sokağa mı atıyorsun? Sokakta mı kalayım?😕🥺
- 1 yıl
🥺🥺🥺
1 yılKaşif olurdum. Cesaretimi gelir kapısı yapar, her maceraya ilk atılan riskle arkadaş olan o kişi olurdum. Ki olacağım da inşallah 🌱
00 YorumlaGüzel fotoğraflar, eline sağlık.
Valla müzik ya da fotoğraf olabilir ama hobi olarak yaptığım bir şeyi meslek edinsem ondan da sıkılırım 😃00 Yorumla
u 1 yılSevdiklerimi gıcık ettiğim için maaş almalıyım :D
23 Yorumla- 1 yıl
Cimere iletiyorum✍🏻😅
- 1 yıl
ilet canım, altına şey yaz ‘çok acil’ 😅
- 1 yıl
😅😅😅
1 yılGezmek ve eğlenmek olabilirdi 😅
25 Yorumla- 1 yıl
Ay bende isterdim onu yok mu bir sponsor acaba😂
- 1 yıl
Ben kendi kendimi finanse ediyorum ama sponsor olursa uyumadan gezebilirim 😅
- 1 yıl
Hemen bir sponsor ilanı açıyorum ikimize 😂💃🏻
- 1 yıl
Harika olurrrr😅🎊🌷🎉
- 1 yıl
😅🌸
Seramikten minimalist el yapımı tasarımlar yapmak.
00 Yorumla
1 yılDublör olmak isterdim sesimi yabancı filmlerdeki kızların sesine benzetirler zaten
00 Yorumla
1 yılYemek tarifleri denemek ve fotoğraf çekmeyi denerdim bence 😃
00 Yorumla
1 yılBütün hobilerimi seviyorum ama piyano konseri vermə isterdim. Hayalimdi yani.
00 Yorumlaev dekore etmeyi çok seviyorum mesleğe dönüştürmek isterim
00 Yorumla
1 yılSevdiğim şeylerin yapmak zorunda olduğum bir şeye dönüşmesinden hoşlanacağımı sanmıyorum 😅
00 YorumlaResimdeki kiz Telsiz hobisine sahip. Aynısından bende de var.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 305 cevap paylaştı.
1 yılAğaç işleme, marangozluk... Çok seviyorum...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDövmecilik ama sadece kendime yapmayı seviyorum. O yüzden film bağımlılığımı mesleğe çevirmek isterdim diyeyim.
10 Yorumlaoyun oynama :D
15 Yorumla- 1 yıl
Yayıncılık?
- 1 yıl
Belki de o Üsküdar kapıları hala kapanmamıştır😃
1 yılÇok güzel fotoğraflar çekmişsin
12 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim
1 yılSantranç ve masa tenisi eğitmeni
15 Yorumla- 1 yıl
Masa tenisi tranvam var lxlskxkxlx
- 1 yıl
Refleksi hareketlerde masa dolayısıyla dikkat gerektirir
- 1 yıl
Kaldım o dersten ben yapamıyorum dkskxkdkx
- 1 yıl
Yani gün geçtikçe taktik olarak geliştirilebilecek bir şey
- 1 yıl
Spor kolay pes etmeyi sevmez ☺️
Yazar olmak isterdim
15 Yorumla- 1 yıl
Dim’lerde kalmasın dum olsun o
- 1 yıl
İnsan isterse başaramayacağı bir şey yoktur emin olabilirsin. Sen yetersiz değilsin sadece kendini keşfetmemişsin, kendini keşfetmelisin. İçinde düşündüğünden daha fazla potansiyel göreceğine eminim.
- 1 yıl
Rica ederim aklına tutma, harekete geç.🫶🏻
İyi bir getirisi olmadıktan sonra bir anlamı yok açlıktan ölmek ile aynı şey
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHobilerim arasında çizim yapmak ve şarkı bestelemek var ama bunların zaten meslekleri var 🥲
00 Yorumla
1 yılKonu dışı!! merak edip kim ne olmak istermiş diye göz attığımda bazı yorumları okuduğumda gerçekten tiksiniyorum. Artık onlara konduracak sözde bulamıyorum
00 Yorumla
1 yılResim yapmayı yazdığımız yazıları güzel bir kitap yapmayı ya da iğne oyalarini öğrenip onları guzelcene satıp para kazanmak en kolayı hangisi ni seçmek sana kalmış
00 YorumlaBu yazılanlar zaten mesleğe dönüşme potansiyelli cevaplar. Alışveriş çılgınlığını melseğe dönüştürsen iyi bir cevap olurdu, farklılık lazım
01 Yorumla- 1 yıl
Zaten genel olarak hobilerin hepsinde mesleğe dönüştürme potansiyeli bulunur.
1 yılİlişki yorumlama, yaşam koçluğu gibi bir şey olabilirdi
10 Yorumla
1 yılFutbol oynamak playstation
10 YorumlaFotoğraf çekimi yapanlar var
10 YorumlaDeniz olabilir
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 1b cevap paylaştı. Yemek yapma olabilirdi.
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 413 cevap paylaştı.
1 yılOyun oynamak
110 Yorumla- 1 yıl
Yayıncı ol
- 1 yıl
Yok ya ben o kadar girişken değilim. Çok iyi oyuncu da sayılmam hem
- 1 yıl
İkisi de hallolacak şeyler, kendine yukarıdan değil aşağıdan bak ki yukarıya çıkasın.
- 1 yıl
İnan hiç hevesim yok ya. Tamamen keyfi ve eğlence amaçlı oynuyorum
- 1 yıl
Ama sen profesyonelliğe dökebilirsin
- 1 yıl
Anladım sen bilirsinn
- 1 yıl
Düşünüyorum kendimi biraz daha geliştirdim bu konuda bunlar eski fotolar hayırlısı olsun ya
- 1 yıl
Doğa ile ilgili fotoğraflar hoş olur. Umarım ilerletirsin 🤗
- 1 yıl
Evet keşke hepsini buraya atabilsem xlsKxkzkx
Teşekkür ederim - 1 yıl
Rica ederim:)
1 yılOyun oynamak
15 Yorumla- 1 yıl
Animatörlük olabilir gibi
- 1 yıl
Hobi hobi olarak kalsın ya meslek oldumu keyfi kaçabilir. O yılanı nerde çektin
- 1 yıl
Hayvanat bahçesinde çektim
- 1 yıl
Güzel fotolar
- 1 yıl
Teşekkürler
Gizli Üye(25-29)1 yılJigolo olmak isterdim oh ne güzel hem zigicen hem para kazncan şeyimle para kazanıyorum diye hava atardım 😀😀
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDansözlüğü
33 Yorumla- 1 yıl
Ay bende onu öğrenip hobi haline getirmek istiyorum xlslxkxkx
Cevap sahibi1 yılEn güzel ve en estetik danslardan biri keşke bale gibi değer görse
- 1 yıl
Keşke…
1 yılSeçtim zaten fotoğrafçıyım
10 YorumlaBence yatarak para kazanma en sevdiğim hobi
10 Yorumla
1 yılBen iyi rehber olurdum 😂
10 Yorumla
1 yılSenin hsyalini ben yaptım sonra zevki kaçtı
00 YorumlaKalecilik (Camus'nun izinde xd)
00 Yorumla
1 yılFutbol veya müzisyenlik
00 Yorumla
1 yılAhşap oymacılık olurdu
00 YorumlaKaravan ile yol yapıp fotoğraf çekmek
00 Yorumla
1 yılİnsanların içini okumaa 😃
00 YorumlaFotoğraf çekmek 🥰🌱🫠
00 Yorumla
1 yılYalan söylemek Ülkemizde her meslek dalında var (:
00 YorumlaŞehir Şehir Ülke ülke gezmek
00 Yorumla
1 yılMüzik dinlemek 🤣🤣🤣
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 518 cevap paylaştı.
1 yılPlayStation cafe açmak olurdu herhalde 😂
00 Yorumla
1 yılSevgiliyle yelkenli yatla dünya turu
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılE-Ticaret veya Game Tester.
00 Yorumla - Devamını Gör (52)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne