Kişilik & Karakter Yeni bir hobi edinecek olsanız bu ne olurdu? KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Paraşütlü rüzgar sörfü çok heyecanlı görünüyor gerçekten.. Kaç yıldır küçük dozda aklımda 🤔 Yeni bir hobi edinecek olsanız bu ne olurdu? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. şu an ki hobilerimden memnunum ama extrem bir hobi olurdu 1 1 Yorumla KıyametAlameti +1 yıl Heyecan katar iyi olur.
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Bir adrenalin sporları ile ilgilenmek isterdim şahsen 1 0 Yorumla
Ondomann Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Seslendirme sanatçılığı 😃 1 1 Yorumla KıyametAlameti +1 yıl Sana bir şey diyeyim. Eğer seni heyecanlandırıyorsa kesinlikle adım at, pas geçme. Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bilmem, fotoğraf çekme falan güzel olur. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
şu an ki hobilerimden memnunum ama extrem bir hobi olurdu
Heyecan katar iyi olur.
Bir adrenalin sporları ile ilgilenmek isterdim şahsen
Seslendirme sanatçılığı 😃
Sana bir şey diyeyim. Eğer seni heyecanlandırıyorsa kesinlikle adım at, pas geçme.
Bilmem, fotoğraf çekme falan güzel olur.
Yemek yapmak