Genelde pozitif birisiyimdir. Ama sinirli olduğum zaman ruh emici olabiliyorum. Beni kimse sinir etmesin, o insana istediği zaman pozitif enerji veririm, hem de dibine kadar. Yeter ki bana yanlışı, hatası olmasın. Her insana böyle değilim tabi ki de. İnssanlar benden uzaklaşsın diye ruhlarını bile bakarım valla. İsteyen beğensin, istemeyen defolsun gitsin. Artık pozitif değil de, ruh emici olacağım. İnsanlar ancak bundan anlıyor valla. Birisine karşı sadece pozitif birisiyim. Haketmeyen kişilere pozitif enerji verdikte ne oldu? Ancak benim ruhumu emmeye çalıştılar. Bundan sonra vampir gibi, hatta ondan da beter olacağım.
Canımın sıkıldığı zamanlarda gerçekten ruh emici olabiliyorum karşımdaki benden Bıkabilir Ama karakterim ve kişiliğim her zaman pozitif sadece karşımdakinin bana olan davranışları önemli eğer beni üzersen aşırı negatif birisine dönüşebiliyorum
Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
Ruh süpürgesiyim. Olumlama sevmem. Gereksiz pozitiflikten de nefret ederim 🤣 Hayatın gerçekleri var pembe gözlük ile gezmek bana saçma geliyor. Samimiyetsizce bir de.
Unutmayın ki ne kadar pozitif enerji okadar mutluluk, iyilik sağlık ve Ayakta kalmaktır... Bunları sizden çalmak isteyenler hep olacaktır. izin vermediğiniz sürece. kisaca taşlı topraklı duz veya engebeli hayatin kaptani hep siz OLUN.. direksiyonu vermeyin kimseye.
Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı.
Pozitif değilim, ruh emici de değilim. Gerçekci insanları yıllarca ruh emici olarak gösterdiniz. Mutluluk veren yalanlarla kendinizi avutmaya devam edin. Bir gün yaşamın gerçekleri tokat gibi çarpar yüzünüze
Ruh emiciyim. Fazla pozitif bir insan değilim. Çok böyle ahım şahım bir şey olacak ki mutlu olayım. Mutlu olmam fazla zor benim. Biraz zor bir adamım o konularda.