Kişilik & Karakter Neşeli misin, ruh emici mi😛? HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 64 Yapay Zekaya Sor Hangisi sensin? Keyifli, mutlu hafta sonları.. 🥂🎶https://m.youtube.com/watch?v=VfDGDpNkQps💃 o zaman dans#smell Neşeli misin, ruh emici mi😛? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Bir zamanlar ruh emiciydim ama çok şükür özüme döndüm şu an gayet neşeli bir benim 😬😂 1 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Neşeliyim. Çok neşeli bu aralar nazar değmesin inşallah. 1 2 Yorumla HeartofFire +1 yıl Amin inşallah 😄🙏 Yorumla ErtugrulKARTAL1903 +1 yıl Kara kediler kem gözler olmasın yeter 🤣 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Bazen çok neşeli bazen ise ruh emiciyim. Mesela bir gün iş yerinden bir stajyer arkadaş bana "seninle insan yaşlanmaz" demişti ama içimden dedim "sen bir de beni evde gör"😂 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Neseliyim genelde ama bazı zamanlarda ruh emici rolünü oynuyorum😂 2 0 Yorumla
Olympe Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Neşeliyim ama insanlar sömürüyorlar tüm neşeli. 1 0 Yorumla
-Felaketce- Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Neşeliyim bugün ama ruh emeceksemde ondada iyiyim yaa 😅 1 0 Yorumla
ΙιΙιτh Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bazen neşeli bazen ruh emici oluyorum. Ama genel olarak neşeliyimdir 😃 bilirsiiiiinnn shdhsh 1 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Pollanna gibi takılmam ortada.Ruh halim neyse o. 1 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Değişken ama ruh emici olduğum zaman genelde kabuğuma cekilirim. 1 0 Yorumla
Zlatan_red Takip Et Master Yaş: 37 , eic 39% +1 yıl Neşeli da neşeli :D :D bilirisn kavdeşim 1 0 Yorumla
яüүαмsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ruh bakarım jsjjs enercimle neşeli neşeli 2 9 Yorumla яüүαмsı +1 yıl Bakarım ne emici idi 😏 Yorumla HeartofFire +1 yıl 😂😂 Yorumla яüүαмsı +1 yıl bakarım diyince sansür yaptılar ellam ruhu emiyorum yani başka anladılar 😂 Yorumla яüүαмsı +1 yıl Ahhahah e me rimi sansurluyo bakarım diye hahaha Yorumla HeartofFire +1 yıl Ahhshsh içleri kötü içleri Yorumla яüүαмsı +1 yıl E me rim yazsana jsjs senide sansurleyecek mi 😂 Yorumla HeartofFire +1 yıl bakarım 🤣🤣 Yorumla HeartofFire +1 yıl ahahah al sansürü yedik 😂😂 Yorumla яüүαмsı +1 yıl 😂😂😂 ahhahahahha ulan site e me rimmmm hadi bunuda sansürle Yorumla
Renas1221 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Ruh emici değilim ama çok aşırı neşelide değilim tabi kıymetli olan insanlara karşıda ağır modda takılıyorum bi ufak ipleri sen. 😊😊 1 0 Yorumla
Ayşenurnevdbeyeıy Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Çok aşırı deepresifimdir ortamda mutlu olan varsa adeta sömürünün milletin enerjisini çalarım lanet huyum 1 0 Yorumla
Kadjdaks Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Çoğu zaman ruh emici ndbdks 1 1 Yorumla 38asilzade38 +1 yıl ? Evert Yorumla
u _GerdekBasan_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Neşeliyim ruh emici insanları hiç sevmem :D 1 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Yerine göre ama genelde neşeli 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Sevdiklerimin yanında çok neşeli olurum. 1 0 Yorumla
MasalliaPolatova Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Adamın ruhunu dötünden çıkarırım jdjdndd 1 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Eskiden neşeliydim. İnsanda neşe mi kalıyor 1 0 Yorumla
muratduru_1991 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 699 cevap paylaştı. Neşeliyim 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Neşeli 1 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Neşeliyimdir 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. neşeliyimdir 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı. Ruh emici 1 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Neşeliyim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Bir zamanlar ruh emiciydim ama çok şükür özüme döndüm şu an gayet neşeli bir benim 😬😂
Neşeliyim. Çok neşeli bu aralar nazar değmesin inşallah.
Amin inşallah 😄🙏
Kara kediler kem gözler olmasın yeter 🤣
Bazen çok neşeli bazen ise ruh emiciyim. Mesela bir gün iş yerinden bir stajyer arkadaş bana "seninle insan yaşlanmaz" demişti ama içimden dedim "sen bir de beni evde gör"😂
Neseliyim genelde ama bazı zamanlarda ruh emici rolünü oynuyorum😂
Neşeliyim ama insanlar sömürüyorlar tüm neşeli.
Neşeliyim bugün ama ruh emeceksemde ondada iyiyim yaa 😅
Bazen neşeli bazen ruh emici oluyorum. Ama genel olarak neşeliyimdir 😃 bilirsiiiiinnn shdhsh
Pollanna gibi takılmam ortada.
Ruh halim neyse o.
Değişken ama ruh emici olduğum zaman genelde kabuğuma cekilirim.
Neşeli da neşeli :D :D bilirisn kavdeşim
Ruh bakarım jsjjs enercimle neşeli neşeli
Bakarım ne emici idi 😏
😂😂
bakarım diyince sansür yaptılar ellam ruhu emiyorum yani başka anladılar 😂
Ahhahah e me rimi sansurluyo bakarım diye hahaha
Ahhshsh içleri kötü içleri
E me rim yazsana jsjs senide sansurleyecek mi 😂
bakarım 🤣🤣
ahahah al sansürü yedik 😂😂
😂😂😂 ahhahahahha ulan site e me rimmmm hadi bunuda sansürle
Ruh emici değilim ama çok aşırı neşelide değilim tabi kıymetli olan insanlara karşıda ağır modda takılıyorum bi ufak ipleri sen. 😊😊
Çok aşırı deepresifimdir ortamda mutlu olan varsa adeta sömürünün milletin enerjisini çalarım lanet huyum
Çoğu zaman ruh emici ndbdks
? Evert
Neşeliyim ruh emici insanları hiç sevmem :D
Yerine göre ama genelde neşeli
Sevdiklerimin yanında çok neşeli olurum.
Adamın ruhunu dötünden çıkarırım jdjdndd
O gün ki ruh halime bağlı
Eskiden neşeliydim. İnsanda neşe mi kalıyor
Neşeli birisiyim
Neşeli bir ruh emiciyim
😃 neşeliyimdir✌🏻
Ruh emici
Neşeliyim
Neşeli
Neşeli
Neşeliyimdir
neşeliyimdir