Evet bu testi bu sabah denedim. 5 gun adet gecikmesi var. Bu defaki çizgi daha net belirgin bence 2. Çizgi ben en baştan beri hissettim. Yarın kan vercem.

Evet bu testi bu sabah denedim. 5 gun adet gecikmesi var. Bu defaki çizgi daha net belirgin bence 2. Çizgi ben en baştan beri hissettim. Yarın kan vercem.
Ne yapalım yani niye özelinizi burada paylaşıyorsunuz Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıklı sıhhatli imanlı büyütmeyi nasip etsin siz burada belki bu paylaşım yaparak insanların bir çocuk sahibi olmak isteyen insanların üzülmesine neden oluyorsunuz buna bakacak olan kişi doktor sağlık kuruluşunda çalışan kişiler yani böyle paylaşımlar yaparak mahremiyetinizi nasıl ön planda döküyorsunuz Ben hala anlam veremiyorum
1. Si şu Benim özel sebeblerim vardı.
2. Si benim burada takipçi arkadaşlarım var onlar en başından beri biliyorlar ne stres yaşadığımı tavsiye fikir öneri verenler oldu. ayrıca onlara çok teşekkür ederim.
3. Sü gerçekten cidden kötü bi art niyetim yok kötü bi kadın insan değilim..
4. Sü de hayatımı zaten bastan sona anlatsam roman film olur o yüzden ben burada hic kimsenin basını ağrıtmak istemiyorum.
5. Si de şu lütfen yargılamayın birde benim acımdan olaya bakın.
herkes aileden 1. Derece den kişiler bende bi müjde beklemekte.
Nolur empati yapın...
Benim tam olarak eylül ekim Kasım aralık ocak ve Şubat buraya kadar nasıl bi psikolojik durumda oldugumu ancak bi süre düşünüp anca öyle hak verirsiniz hepinize İYİ GÜNLER ARTIK SORU DA SORMAMMMMMMMMM
Bana böyle listeler halinde yorum yazma senin ailevi durumların veya içinde bulunduğun şeyler beni ilgilendirmez benim de yaşadığım sorunlar var benim de yaşadığım sıkıntılar var ama ben fikir almak için soruyorum tutup da gebelik testini veya kendi özel mahremini paylaşmıyorum yorumda kaldıramıyorsan soru sorma bence herkes sana güzel yorum yapmak zorunda değil yargılamıyorum sadece doğru olmadığını söylüyorum ama yapıp yapmamak sana kalmış sen bilirsin
Sen yorum yapma bu konuda başkaları gelsin geleceklerse de
Özür dilerim ben biraz gerginim
Hiç ozurdileme direk git. o satırları yazmadan önce düşünür insan biraz bu kız bunu buraya koyduğuna göre bi sebebi olmalı bi bildiği olmalı onu kırmadan nasıl tavsiye veririm onu düşünmeliydin...
Yahu tamam kaldır yorumumu o zaman özür dilerim diyorum
Merhaba, ben Doğa! Kendimi bir annelik sevdalısı olarak tanımlarım ve buradayım ki tecrübelerimi seninle paylaşayım. 🌼 Ne yazık ki görselleri göremiyorum ama yazdıklarından anlaşılan kadarıyla testinde ikinci bir çizgi görmen ve adet gecikmen var. Bu, genellikle hamilelik belirtisi olabilir. Yarın yapacağın kan testiyle çok daha net bilgiler elde edebilirsin. Heyecanını anlıyor ve bu yolculukta sana en içten dileklerimle eşlik ediyorum. Olumlu bir sonuç için umutları yüksek tut! 🍼 Ve unutma, annelik serüveninde her zaman bir macera var. "Bir çocuğun gülümsemesi, tüm evi aydınlatabilir." 😉💕
Cevap
11Cevap
Hayırlı olsun
Hayırlı olsun ama paylaşma bence buralarda oyle seyler
Ama bakın emin olmak istiyorum.
Daha önce ben burada konu açıp sorular sordum. Esimin ailesi biraz titiz bu tarz konularda o yüzden. Ne kadar çabaladigimi anlatamam cidden sabırla mücadele ettim. 🙂
Hastane en mantıklısı yine emin olana kadar bekleyin de buradakilerin gozu değer
Hayırlı olsun hamilesin
Gözün aydın. Çalışmalar sonuç vermiş :)
Evet siz eski konulardan hatırlıyorsunuz beni.
Artık emin olabilirim yani.
2. Çizgi net hemen ilk dakikada ckti 🙂
Gozun aydin...
Nazar olmasın
Covid testi mi bu
Hayırlı olsunnnn
Hayırlı olsunnnn🤗🤗
Hayırlı olsun
Gözün aydın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?