Benim gibi gece bebeği sese uyanmasın diye 22.00'da sahur yapan var mı? Gerçekten rezalet, sefalet... 😅

Anneler bebekleri doğduğunda telefonlarını sessize alırlar🙂 Hatta hep sessiz de bırakırlar, haklısın tabi alarmı kurarsan bebiş de uyanır, bir zaman sonra bebişin uykusu düzene girecek, bunlar gelip geçici günler, özleyerek hatırlayacaksın bugünleri. Çok tatlış bir manzara bu arada ❤ Allah kabul etsin
Cevap
5Cevap
Sahurun sağlıksız ama bebişin parmakları çok tatlı.
Bunu yapabildiğime şükrediyorum doğrusu. Beş dakika durmuyor çünkü. Ekmek arası yapmam bir mucize...
Afiyet olsun
Aşırı tatlıymış, bebişin ayaklarını yeseydin keşke sahur diye.
Afiyet olsun, bebeğim yok o yüzden yapmıyorum. Sahur da yapmıyorum aslında bebeğim olmasına bağlı değil 😂
Sitede kızlarla kıyafetlerim hep aynı çıkıyor, evren bana ne mesajı veriyorsun sjsj
Sen bir çocuğa bakamıyor musun acaba her sorunda bi yakınma var, ha yanlış anlama ama öyle algılanıyor yani.
Hayırdır seni bin çocuğa mı bakıyorsun da bilmiş bilmiş gelip yorum yapıyorsun. Sana ne sorduğum sorudan, yakınmamdan?
Tavşanlı pijama best kdkfk
Afiyet olsun
tatlı😻
tek tabanca takılmaya devam ediyorsun
Eşim evde değil çünkü, ondan olabilir mi acaba? 🤔
evet biliyorum adamı en son bezdirmiştin uzaktan uzağa :D
Yerim onu ben, bezdirdiysem gönlünü almayı da bilirim 😏
aşırı baskıcı bir kızsın. Sakin kalmayı bilmen lazım. Herifte aşırı pasif gibi bir yandan. Üzüldüm yani
Öyle göründüğüne bakma. O susar susar sonra bi patlar beni susturur. Yani karakterlerimiz farklı. Benim de her şey dilimde, söylerim söylerim sonra unuturum.
eğer sizin çocuk hemen olmasa ayrılma ihtimaliniz yüksek olurmuştu gibi geldi bana
Biz neler atlattık. Emin ol çocuğumuz olmasaydı bile sağlam bir ilişkimiz var. Birçok sorunun üstesinden geldik yani..
nedense sitede tanışıp 1 ayda hemen evlenmişsiniz hissine kapılmıştım ben :D
Yok ya, tanıştıktan bir buçuk sene sonra evlendik. Zaten buradan sadece tanıştık, bir ay sonra da buluşmaya başladık
Olmamış
Bence de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?