Kişilik & Karakter Senin için hayattaki en değerli 3 şey nedir? _Steampunker_ Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Hepimizin farklı öncelikleri var bu hayatta.Senin için en değerli üç şeyi bizimle paylaş.Sevgiler ✌️ Senin için hayattaki en değerli 3 şey nedir? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
SіlverBlossome Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Benim için değerli şey sevdiğim insanlar Sağlığım ve mutluluğum 😊 1 0 Yorumla
şakaysakomikçünkü Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl bridget bardot, kahve çekirdekleri, sigaramnot: 00:33 haleti ruhiyesi içinde düzenlenmiştir. 0 2 Yorumla _Steampunker_ +1 yıl Bridget Bardot'u bağlayamadım 🤔 Yorumla şakaysakomikçünkü +1 yıl picasso'nun anısına Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Artık çok kötü bir insanım ve sevgi falan istemiyorum bu yüzden Para , paralar, daha çok paracıklar shjssjsjjsjakkaArkadaşlar şaka yani okadarda değil 0 1 Yorumla _Steampunker_ +1 yıl *edit_az da olsa para. s Yorumla
Yunusemre1143 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ailesiyle vakit geçirmeyen adam asla gerçek adam olamaz. Annemin kocası, babamın eşi. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Maddi olarak kediler, kitaplar ve kendimce hobilerim.Manevi olarak yalnızlık, huzur ve özgürlük... 0 0 Yorumla
mervewwwqqqxx Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl 1) Ailem2) kendim3) insanlarda bıraktığım izlenim 0 1 Yorumla _Steampunker_ +1 yıl İlk ikisi güzel de sonuncu üzer be 😕 Yorumla
ballısütümbenim Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Ne yazarsam yazayım 4. Ye haksizlik gibi hissediyorum 3 ü mutlaka geçiyor o kesin 0 0 Yorumla
senol67671 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 844 cevap paylaştı. Ailem sevgilim sevdigim birkaç arkadasim 1 0 Yorumla
theconqueror28 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Para, Aile, ben (aşktan fayda yok gibi) 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Sağlık huzur rahatlık 0 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl ye iç vur yat 0 1 Yorumla _Steampunker_ +1 yıl Dört oldu birinden vazgeç Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Unuttum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Benim için değerli şey sevdiğim insanlar
Sağlığım ve mutluluğum 😊
bridget bardot, kahve çekirdekleri, sigaram
not:
00:33 haleti ruhiyesi içinde düzenlenmiştir.
Bridget Bardot'u bağlayamadım 🤔
picasso'nun anısına
Artık çok kötü bir insanım ve sevgi falan istemiyorum bu yüzden
Para , paralar, daha çok paracıklar shjssjsjjsjakka
Arkadaşlar şaka yani okadarda değil
*edit_az da olsa para. s
Ailesiyle vakit geçirmeyen adam asla gerçek adam olamaz. Annemin kocası, babamın eşi.
Maddi olarak kediler, kitaplar ve kendimce hobilerim.
Manevi olarak yalnızlık, huzur ve özgürlük...
Ailem
Kediler
Para
1) Ailem
2) kendim
3) insanlarda bıraktığım izlenim
İlk ikisi güzel de sonuncu üzer be 😕
Ne yazarsam yazayım 4. Ye haksizlik gibi hissediyorum 3 ü mutlaka geçiyor o kesin
Ailem sevgilim sevdigim birkaç arkadasim
Para, Aile, ben (aşktan fayda yok gibi)
Ailem, sağlık ve finansal özgürlük.
İnanç, değer ve aile.
1. Ben😁
2. Ailem
3. Sağlık
Sağlık huzur rahatlık
Sağlığım, mutluluğum, ailem
annem kardeeim Para sağlık
ye iç vur yat
Dört oldu birinden vazgeç