Benim en değer verdiğim üç şey;ilk önce ruhumdan bir parça olan annem babam , sonra da beni ben yapan ve ruhumu şenlendiren minik yüreklere öğretmen olmam, ve beni rengarenk alemlerde ahenkle dolaştiran kitaplarım..

Benim en değer verdiğim üç şey;ilk önce ruhumdan bir parça olan annem babam , sonra da beni ben yapan ve ruhumu şenlendiren minik yüreklere öğretmen olmam, ve beni rengarenk alemlerde ahenkle dolaştiran kitaplarım..
Saygı, bir insana kötülük yapacaksam bile beyefendi bir kimlikle onu acıtmalıyım. Saygısızlığa gelemiyorum.
Sadakat, eğer en soğuk gecemde bana el uzatan karanlık olmuş ise, hiçbir aydınlığı o siyaha değişmem.
Merhamet, bana en büyük kötülüğü yapmış insana bile ihtiyacı olan o bir yudum suyu kendi ellerimle götürürüm, onlar benim merhametimle başa çıkamazlar.
Hayatta en çok değer verdiğim şeyler annem, saygı ve güven. Annem benim için her şeyden önemli, onun varlığı bile yeter. Saygı olmadan hiçbir ilişki sağlıklı yürümez, güven olmadan da insanlar birbirine yaklaşamaz. Bu üçü benim için vazgeçilmez, eksik olduklarında her şey anlamını kaybeder.
Cevap
20Cevap
Kendimi ve sevdiklerime değer veriyorum tabi ki de
Bu cevaplaması cok zor bir soru. Zira , henüz o üç şeyi yazamıyorum.
Ama üç çok az 😊
Kendim
Ailem, kedilerim, köpeklerim
Kitaplarım
Rabbim ailem yiğen aşkııııı çok tatlılar hayatı sevme sebeplerim şükürler olsunki🙏🥰😂🤲
bir şey'e kaybetmekten korktuğun oranda değer verirsin. Açıkcası şu an kaybetmekten korktuğum hiç bir şey yok.
Huzur
Aile
Sevgi
Ailem esim olacak kişi arkadaşlarım
Ailem ülkem Galatasaray
Ailem inancım vatanım
Canlılar, inanç ve saygı
Ailem
Dostalarım
Özgürlüğüm
Sağlık sevgi mutluluk
Kendim- ailem ve bilgi
Ailem ve evlatlarım.. şimdilik 3. Yok
Ailem, sevdiklerim ve kutsal değerlerim.
Dinim, Ailem, Trabzonsporum
Ailem ve galatasaray. Başka yok
@Benimbeenn doğrudur kankam. Türkiye liginde kendimizi avutmaktan başka bir şey yapmıyoruz maalesef
Ben zaman hayallerim.
Annem, annem ve çektiğim fotoğraflar
Ben sevdiklerim çay..
Sağlığım.. Ailem ve eğitimim
İnsan, İnsanlık ve ben
Kendim ailem mesleğim
Aile-dostlar-sağlık.
Sevgi saygı guven
Ailem, kızım ve doga
Düşüncelerim.
Ailem
Kendi