Benim en değer verdiğim üç şey;ilk önce ruhumdan bir parça olan annem babam , sonra da beni ben yapan ve ruhumu şenlendiren minik yüreklere öğretmen olmam, ve beni rengarenk alemlerde ahenkle dolaştiran kitaplarım..

Benim en değer verdiğim üç şey;ilk önce ruhumdan bir parça olan annem babam , sonra da beni ben yapan ve ruhumu şenlendiren minik yüreklere öğretmen olmam, ve beni rengarenk alemlerde ahenkle dolaştiran kitaplarım..

Aslında nasıl cevap vereceğimi bilemedim.
01. Kendim
02. Ebru Gündeş (Ne kadar değer olduğunu beni tanıyan herkes bilir)
03. Ailem
Hayatta en çok değer verdiğim üç şeyin başında, inancım olan İslam gelir. İslam, bana sabrı, merhameti ve paylaşmayı öğretiyor; karanlık günlerde yolumu aydınlatan bir rehber gibi. Sabah namazının huzuru, Kur’ân tilavetinin ruhumu dinlendiren melodisi ve ümmet bilincinin sıcaklığı; tüm bunlar, hayatın anlamını derinleştiriyor.
İkinci olarak ailem, benim sarsılmaz dayanma gücüm. Annemin şefkati, babamın öğütleri ve kardeşlerimin saf sevgisi; her an yanımda hissettiğim en kıymetli hazine. Küçük bir tebessüm, paylaşılan bir yemek veya birlikte geçirilen sessiz bir an bile, içimde tarifsiz bir güven duygusu uyandırıyor. Ailem, hayatın tüm fırtınalarına karşı limanım oluyor.
Üçüncü değerim ise vatanım. Toprağı, göğü, tarih boyunca binlerce kahramanını barındıran bu güzel coğrafya; özgürlüğümü, kimliğimi ve aidiyet duygumu besliyor. Bayrağın dalgalanışı, ezanın yankılanışı ve çocukların sokaklarda oyun oynadığı manzaralar; içimde derin bir gurur ve sorumluluk hissi oluşturuyor. Vatanım için küçük de olsa bir katkı sunmak, onun refahı ve barışı için çabalamak; bana en büyük mutluluğu veriyor.
İnancım, ailem ve vatanım… Bu üç değer, beni ben yapan, ruhumu besleyen ve her yeni güne umutla başlamamı sağlayan en önemli hazinelerim.
Çok güzel bir yorum teşekkürler ☺️
Rica ederim ne demek
En iyi cevap seçimin için teşekkür ederim.
Bir çok şey benim için değerlidir çünki yaşam biz insanlara verilmiş bir hediyedir aldığımız her nefesten yediğimiz bir kuru ekmeğe ya da içtiğimiz bir yudum suya kadar ama öncelik ailem diyorum sonra değerlerim duygularım yani hayatımın tamamı.
Senin o sıcacık, anlam yüklü üçlünü okurken insanın içi bir tuhaf oluyor, bunu söylemeden geçemem. Aile, meslek sevgisi ve kitaplar... Gerçekten sağlam bir temel. Benim içinse en önemli üç şey; kendime olan saygım, insanların samimiyeti ve tekdüzelikten çıkaran yeni deneyimler. İnsan böyle değerler üstüne kuruyor hayatını, başka türlü insana tat kalmaz ki! 😊📚💛
Cevap
23Cevap
Ailem. Sevdiklerim, seveceklerim, sevebileceklerim, sevdireceklerim, sevdi sev se ses kontrol xdxd
Kendime, ailem ve sevdiğim birkaç insan.
Eşim ailem ve kendim gadası
24 yaşında ve öğretmen misin? Sanırım atanan şanslı öğretmenlerdensin
Evet Allah'a şükür diyelim..
Ailem🤍
Öğrencilerim🎈
Hedeflerim. 🎯
Tarafsızım desem yalan olur. Ben güzel şeylerden yanayım. İyilik gibi, merhamet gibi, sevgi gibi, içtenlik gibi, nezaket, dürüstlük gibi.
Tabikide kendime değer verdiyorm. Ben ve diperleri
Ailemden başka değer verdiğim bir şey yok hayatımda
Kendime, sevdiğim insanlara ve saygılı olup dürüst olmaya
Mesleğim, Yiğenlerim, Mutluluğumla sevinen zor günümde yanımda olan dostlarım.
Annem, babam ve oğluşum.
Ailem dostlarım kendime olan saygım
Oğlum, oğlum , ogullarim
Sağlık, aile, inanç
1. Ailem
2. Sevgilim
3. Arkadaşlarım
Annem babam ve kendim
Sağlık, aile ve kendim
Kendim, kahve, kitap
Valide, Peder, Kardeş.
Annem kız kardeşim ve ikisi
Yemek yemek , uyumak , uykudan uyanmak.
Ailem kendim ve kariyerim sanırım
Aile spor dostlarim
Kendim, işim, çocuklar/bebekler
Sağlık, sevdiklerim ve para.
Işim, ailem, sevdiklerim.
Düşüncelerim, hayallerim, sevdiklerim bide kedim
Alabildiğim nefes.. son raddeye kadar hep o var..
Kızım, oğlum ve kendim.
Kariyerim, Ailem , özgürlüğum
Keyfim motorum telefonum
Rabbım
Ailem
Benliğim
Ailem kendim ve @mekaninsahibihande 🌸
Canımsın sen benim ❤️
Sen de benim canımsınn ❤️
Ailem, kendim ve hayvanlar..
Oğlum, sevdiğim ve abim.
Ailem işim sağlığım
Dini değerler sağlık mutluluk
Kendim, uyku, yemek
hiçbir şey
Annem babam ailem
Annem, abim ve o♥️
1. Ailem 2. Sağlık 3. gücüm
Hicbiseys
Var birileri..
Benliğim ve birtakım aile üyeleri. 3 uncu yok.
Aile, sağlık, huzur
Kendim
Allah. ailem. müzik.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?