Bence çoğu kişi zekasının yettiği şeylerle uğraşır. Hiçbir şeyle uğraşmayan insan zekasız demek değildir elbette. Ama insanın kendini geliştirmek, kendine birşeyler katabilmek adına mutlaka uğraştığı bir şey olmalı. İşleyen demir pas tutmaz sonuçta atalarımız boşuna dememiş.
Katılıyorum. Herhangi bir işi olmayan insanlar bir uğraş, arayış içine girerler ve ne varsa onu yapmaya koyulurlar. Genelde boş insanlar böyle şeyler yapar. Çalışkan insanlar zaten işlerinde güçlerindelerdir veya bir şeylerle ilgilenirler.
Ya buradan gurbetçi biri Türkçem iyi değil diyor ama her halta arızaya bağlıyor beni de biliyorsun düzgün konuşurum. Sorun varsa da konuşmak lazım saçma sapan triplere girdi iki günlük tanışıklık var. Türkçem iyi değil diyor hemen saldırıya geçiyor bir sor ne demek diye yok saçma sapan saldırıya geçti senle mi uğraşacağım dedim sildim engelledim. Her şeyi açıklamakta yoruyor
Bos insan.. haklısın boş zamnalrinda uğraşır sanırım. Ama işi olsa kimse boş şeyler ile uğraşmaz ki. Sen misal kendinden örnek al. Tatilin o gun en saçma canım şeyler yapıyorsun. Bu senin boş insan olduğunu kanıtlamaz ortak. Sadece bazı seylerden uzak kalmak istediğini açıklar..