Bir özellik görür ondan sonra daha samimi olmak ya da o kisiyle arkadas olmak istersiniz ya, Ne görseniz sizde boyle bir istek uyandırır..Kızlar Bir Adım Öne
Kişiye baktığımda doğallık yoksa geri kalan ne var ise çöp oluyor. Çünkü zaten kendi olmuyor o kişi. Böyle arkadaşlığı kim ister? Muhtemelen kimse istemez.
Bencillik, acıma duygusu, empati bunların olmadığı bir bedende mutlaka bir dengesizlik vardır.
Bazı kişilerin; bencilce davranışları, sadece kendilerini düşünmesin den ortaya çıkar. Arkadaş olmayı yanlış anlıyorlar, kendi yalnızlıklarına son vermek için tek taraflı bir çıkar amacı görüyorum.
Samimiyet kurmayı pek sevmiyorum. Benim için çok zor oluyor.
Fakat; Düşünce yapısının farklı olması, karakterinin sağlam temeller üzerinde durması, anlayışlı olması ve olgun bir kişiliğe sahip olması, o kişiden etkilenmemi sağlayabilir. Bu şekilde onunla sohbet etmek isterim. Samimiyet zamanla oluşabilecek bir şey. Samimiyete doğru giderken, o kişinin düşünce ve karakteristik yapısını anlamalıyım. Bu süreçte ona karşı oluşan fikirlerimi tamamlamalıyım. Duruma göre daha samimi dostluklar edinebilir veya iletişimimi kesebilirim.
Kişilik & Karakter konusunda 12,5b cevap paylaştı.
Uzun süredir arkadaşlık kurduğum yok. Ama kişilerde aradığım içtenlik, samimiyettir. Ben sıcak bir insanım. Zaman zaman yanlış anlaşıldı bu sonradan özür dilediler ama olsun. Şurada kafa dağıtmaya geliyoruz kimseyi kırmak istemem
Samimiyet kuracağım kişi benim gibi olsun isterim. Kendime en çok benzettiğim kişiyle samimi olurum. Enerjik ve eğlenceli kişi her zaman gözümde porfect dir. Birde insanlar tarafından sevilen birisi olsun isterim. Arkadaş çevresi kalabalık olandan😄