Kişilik & Karakter Net olmayan insanlara karşı tavrınız nedir? VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Merhabaa 🌸Tavırları size karşı net olmayan, bir öyle bir böyle olan, size karşı sıcak mı yoksa soğuk mu anlayamadığınız insanlara karşı tavrınız nedir?Ben hiç umursamam ve zamanımı heba etmem çünkü bana değer verilmediğini düşünürüm, değerli hissettirilmediğim yerde kalmam.#VişneliBrowni Net olmayan insanlara karşı tavrınız nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Abdurrahman00t Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Netliği severim. Bana karşı açık hamlede bulun ki belirsizlik içinde yaşamayalım. Bundan keyif alana kendi keyif alışımı hissettirdiğim ile bırakır uzaklaşmaya başlarım. Belki de hiç bir şey yapmam. O an ki ruhum nerden eserse ben ordayım. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Net olmayan insanları genelde umursamıyorum 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Net olmayan insan hayatımda barınamaz 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Belki ısınma ihtimalim var ama böyle arafta kalınca karşımdaki, soğuyorum.. 1 0 Yorumla
NassıııYaa Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl benim de ona tavrım kesintili olur, brütten karşılarım, sigortasını kendisi bulsun 😳 1 0 Yorumla
Benyakamoz Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 440 cevap paylaştı. Aynen öyle yapmaktayım arkadaşım. O kişiyi görünce kısa kesip nazikçe müsaade isteyip uzaklaşırım. 1 0 Yorumla
Nuluad0707 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Net ve dobra davranarak kisilik dersi vermektir. Isine gelmezsede bendeki onemi biter 1 0 Yorumla
spc34 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 85% +1 yıl Varlığı benim için bir anlam ifade etmez. Elimden geldiğince de muhatap olmam. 1 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Grilikten hiç hoşlanmambir şey ya siyah ya beyaz olmalı 1 0 Yorumla
_Daphnee_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Umursamazlık seviyem %1000 olur o kişilere karşı 1 0 Yorumla