Kalbimde ki insanlar acı verebilir sadece, önem verdiğim insanlardan beklemediğim şeyler gördüğüm zaman fazla hayal kırıklığı sonucu oluşan bir durum genelde. Diğer insanların en ağır cümlelerini dahi umursamam fakat kıymet verdiğim insanım tek kelimesi bile kırılmama yol açabilir...
Pazartesi günü muhabbet kuşumu toprağa verdim. Son anlarında acı çeke çeke öldü. O orada parçalandı ben burada parçalandı elimden bir şey gelmedi. Sanırım kedimin gözümün önünde araba ezip can çekişe çekişe öldükten sonraki en çok canımı acıtan olaylardan birisi de buydu. Olumu yaşatamadım ondan geri kalan tek şey yemşeil tüyleri ve sapsarı kafasıydı. Afet beni melek oğlum...
Kalbim ve duygularım yokmuşcasına sarf edilmiş bütün cümleler acıtır. Ve ben kimseye o zevki yaşatmamak için gerçekten kalpsiz gibi davranır, duygusallaşmadan daha büyük bir darbeyi yapıştırırım.
Kişilik & Karakter konusunda 14,4b cevap paylaştı.
Değersiz hissetmek, biri bana kızgın olduğunda attığı tiksinir gibi bakış. İnsanların seni sadece işlerine, çıkarlarına uyduğun kadar sevmesi ve yanında olmaları.
Kısa bir konu üzerinde durmak gerekirse sevdiğim insanların kötü sözleri ve davranışları olabilir. Diğer yandan eylemler olarak insanların kötü tavırları ve bencil hareketleri. Dünyayı yok eden tek canlı türleriyiz ki cahillikle kendi türümüze bile zarar veriyoruz. Sonunda olan musibetlerlerle bile akillanmiyoruz.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Herşeyden çok sevdiğin, destek verdiğin, değer verdiğin kişilerin, özellikle de "Seni Anlıyorum" diyenlerin, aslında seni hiç anlamamış ve seni hiç sevmemiş olması, sana hiç değer vermemiş ve gözünde hiçbir anlamının olmamış olması. Verdiğin emeklerin karşılığını bulamamış olmak, karşındaki insanın senin verdiğin çaba kadar çabalamıyor oluşu (şu an da bile). Çünkü, sen onun için hep son plandasın, belki de seni çoktan unutmuştur... Doğru bilinen tüm yanlışların ve Bencilliğin tavan yaptığı bu tuhaf hayatta ne kadar çabalarsam çabalayım, beni sevmeyen bir kalpte, boşa çırpınışlarla geçiyormuş hayat vesselam.
2
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
+sadakatsizlik ve bir kere bile arayıp sormayanlar
Yalanlar, ihanet, saf durumunda bırakılma, güveninin sarsılması... İnsanlara inanmayın, birkaç kişi bu adam böyle diyorsa gerçekten öyle çıkıyor. 😑 Sana 3 gün önce balım, bebeğim der seninle konuşurken başkası ile arkadaş ayağına konuşup flört aşamasına geçer ama suçlu sen olursun. Çünkü bu kadar saf olmaya ne gerek var, güvenmeye filan.
Kalbimi pek çok şey acıtıyor. Bu yüzden direkt tadilata başladım, kimseyi sokmuyorum. Buraya yazıp 'buyrun deneme amaçlı kırabilirsiniz' pankartı açmış gibi davranmak da istemiyorum. Her şey kırabilir, bir cama yaklaşılan hassasiyetle yaklaşın bu yüzden ☾
Ailemle yasadigim travmalar cok canimi yakiyor hicbirini unutamiyorum. cok sorunlu bi hayatim var esimle bi sorun oldugunda bile aklima hep. ailem geliyo zincirleme gibi haketmedigim sey beni kavuruyor
Hak etmediklerimi yaşattıkları zaman! Beni aptal yerine koyduklarını sandıkları zaman Ve kendi çıkarları için beni üzdükleri zaman Allaha yakın bende uzak olsun böyleleri
Kimseyle, kalbimi acıtabilecek kadar samimiyet kurmam. Eskisi gibi kırılgan veya alıngan bir kalbe sahip değilim. Hayatın getirisi kalbimi yeterince sertleştirdi.
Birine bir iyilik yaparken karşılık beklemiyorum; sadece nankörlük yapmaması dışında. Ama nankörlük yapıldığı zaman hem çok üzülüyorum hem de çok öfkelenirim.
Etrafımdaki insanların beni yanlış anlaması ve söyledikleri ya da yaptıkları şeyleri kaldırabileceğimi ya da takmadığımı düşünmeleri, kısacası bana robotmuşum gibi davranmaları beni mahvediyor.