Netfilxte bi dizi izliyordum iki erkek çok güzel öpüşüyordu bende aa ne güzel öpüşyorlar diyip G🅰️Y oldum bide keşke Anime erkekleri gerçek olsa. Artık kadınlardan hoşlanmıyorum napcam :(
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ne alakası var zaten öyle olmasan hoşlanmazsın izlediğinden ne olduğunu fark etmeni sağlamış
Ani karakter degisikligi ve hormonal bozukluklar +cevresel faktorler ozellikle travmalar sonucunda insanin yonelimi degismektedir burada genetik faktor rol almamaktadir zira gay geni diye bir sey yok
@GHOST-VENOM hormanal bozukluk olduğunu biliyorum birisi sonradan böyle olabilir mi hemde sadece izleyerek
Evet p*rno sitelerin ozellikle farkli cinsellik iceren iliskilerin insan psikolojisine direkt olarakt effect etmektedir. Bu gibi siteler ve ya dizi /filmler insani doyumsuz yapmakta ve buda yeni cinsel fantezi ve ihtiyaclar dogrultmaktadir
Ebet
@GHOST-VENOM bu bir cinsel fantezi değil ki ne kadar eşcinsel görsemde beni değiştirebilmesi için içimde olması lazım görüyorum birçok dizide filmde sadece rahatsız edici bir görüntü benim için bir uyarılma falan hissetmiyorum tamam p*rno sitelerinde değişik fanteziler görüyorsun bunları sende birinden beklentiye giriyorsun daha çok şey istiyorsun olabilir ama erkek arzulamak falan imkansız heteroseksüel için biseksüel için olabilir ancak
Senin tezisine bakarsak pedofilide ayni gaylerinki gibi dogustandir. (ki buda sorgulanir dogrulugu). Bundan baska sirf zevk icin hetero oldugu halde escinsel iliskiye girmis binlerce insan var hatta bunlardan bazilariyla konustum. Bundan baska her bir insanda kadinlik ve erkeklik hormonu vardir bu hormonlarinin ani degisikligi zamani (genel olarak ergenlik zamanlarinda oluyor (zira o yasta bunlarda cikiyor ne tesadufse)) kadin gibi ve ya daha erkek gibi hissede bilirsin zira times gazetesinin yaptigi aciklamada (lgbt destekcisi kendisi) gay genetiginin olmadigini ve escinselligin cevresel faktorlerden ve yetisdirildigi ortamlardan alakali olarak yonelimi degismektedir.
@GHOST-VENOM benim sana dediğim şey evet doğuştan olduğu ama bunun ortaya çıkması için psikolojjik etkenler lazım bu doğru olsaydı herkes izlediği bir şeyden cinsiyet değiştirirdi senin eğilimin yapın baskı altında ortaya çıkarılmayı bekliyor
Dogustan olamaz cunki gay genetigi yok. Zira benim yaptigim aciklama ulusal aciklama sen kimi baz alarak bana bunu cevap niteliginde sunuyorsun zira bir cok insan izledigi ve gordugu seylerden sonre egilimini degistirmektedir yasadiklarimiz bir cok travmalar ve hadiseler bizim beynimizle direkt olarak baglanti kurmaktadir. Benim egilimim derken ben sadece bir egilimin olduguna inaniyorum zira diger seylerin hepsi bilimsel olarak fanteziyle ayni anlam tasimaktadir.
Ebet.
Zaten surdaki arkadasda dizi izledikten sonra boyle b8r fantezisinin oldugunu belirtti
@GHOST-VENOM doğuştan olan şey hormonal bozukluk ve bazı psikolojik rahatsızlığı olan insanların çocuklarında da aynı şeyi taşıma ihtimalinin yüksek oluşu bilinen bir gerçek bu ne demek genlerin senin psikolojine etki edebilir evet senin dediğini yanlış bulduğum için söylemiyorum sadece onlar yeterli olmazdı diyorum
Ebet..
Knk zaten sen benim dediklerimi desteklemissin sjshsh
Note :suana kadar kendini gay diye isimlendirmis bir cok gayler normal (duz) aileden gelmektedir. Onlarin yetersiz olmamasi icin hicbir sakinca goremiyorum
@GHOST-VENOM söylediğim şeylerin içinde zaten dediklerini yalanlamadım sen bunu fark etmedin belki sadece o yüzden değildir bunu söylüyorum ve gaylerin aileden geçtiğini söylemedim psikolojik rahatsızlıklar dedim
E adam hakli abi
Aw ben iki saatir ne diyorum tovbe tovbe
Oo burada cidden hakli bak bu arada
@GHOST-VENOM hahahaha ben biraz inatcıyım söylediğim şeyi anlatamayınca takılıyorum kusura bakma brom :D
Ohohooo burada iyi koymuş bak
Acimamis valla
sende trolsün biliyorum aslında ne koyması adamla bilgi alışverişinde bulunduk
tamam biliyorum zaten trllu
Desene farkli fanteziler istiyorum zaten netflix olmus gay p. Ornosu
Aynen onlar yüzünden G🅰️Y oldum şimdi nasıl geri kızlardan hoşlanacam dava edecem ben bunları nasil edecem
Valla ben bilemem haci ergenlikte banada oyle seyler olmadi degil ancak spor ve bunun gibi erkeklik hormonu artiran yiyecekler yiyerek (muz. Et. Ve s)
Bişeylere bahane bulma senin içinde varmış bence. Ne hale geldik ülkece? Allah ıslah etsin amin
İçimde i🅱️nelik varmış benim demi teyze
Valla homofobik değilim gardaş ama sen ve senin gibilere de hep derim Allah ıslah etsin.
Teyze haklısın haklısında ama şimdi bunlarda ahlaksız ahlaksız şeyler yayımlıyorlar ama yani napim etkileniyorum kurbanı olduk bu gibi ahlaksız dizilerin gençler olarak
Allah ıslah etsin bizi
Demi teyze
Knk sen homofobik dsgilsinde nesin aa 😸👍
Ulan evladım ayşe fatma ahmet değil sen etkilemiyorsan sorun sende konu kapandı
Aw ölsünler mi diyorum kim kimle ne yaşadın bana ne. Ben Allah ıslah etsin diyenlerdenim.
Bu diziden önce ilgi duyuyordum kızlara şimdi zihnime girdiler ahlakımı bozdular kafir putperestler
Ahhh ne diyim Allah islah etsin
Salla yavrum salla
İnş allah beni islah eder
Yürü git algı yaratma artık. burada arama tinder aç bul bi aktif
Ahahaha buda bizim Musluman sjsj
Denedimde yeri olan aktif bulamadım çok uğraştiriyolar beni diğerleride pasif hep
Hem tinderdekilerinki küçük sevmiyom ben onları
Yalanın batsın ya. Aw çoluk çocuk doldu #KS bu ne ya
Haci ne diyon aklini basina al la bunun geri donusu yok o zevki bikere aldinmi bidaha birakamazsinn
Yok la yalan değil küçük onlarinki
Neyse Allah beni islah etsinde bi
Spor yap
Spor yaparsam allah beni islah eder mi
Teyze Allah beni ne zaman islah eder sence
Aw bi de inançsız yarma. Sil benim yorumu hadi
Aw spor yaparsan testestron hormonun artar ve yeniden hetero olursun
Bu ne heterosu ya bildiğin travesti :) aranıyor
Travestilerin memesi var sevmiyom hem onlar pasif genelde
Tam bir ergensin. Merak etme yakinda gecer
Biri yok mu bir kahraman şuna istediğini verecek?
Teyze benim bi kuzenim var oda Lucifer izledi satanist oldu şeytana tapiyo şu an nolacak bizim halimiz
Yok ya burada olmaz burdakilerinkide küçük
Kendini elletirsin artık kizlara
Yok lan artık kızlardan hoşlanmıyorum ki bitti o iş
Şişme erkek al onunla takıl o zaman
Pahalı ya alamiyom ekonomi uçtu
Piyasaya acil alırsın
Peki kendim mi şişerecem onu
Taktik güzel manita düşürme teknikleri çakal 😂
Yok ya burdan manita istemiyom ben burdakilerin pipileri küçük
Kendikini sok g otune daha kolay olur
Okadar büyük değil ki
Uzanmiyo
Zaten işine yaramıyor kesip sokarsın işine yarar böylece
E acir
Sen neyin kafası yaşadın
Sana neyin kafasi lazim
Valla bana bişeyin kafası lagzım degil ama senin acilen düzelmen gerek
Ebet
365 dni izle 🤠
O ne
Guya cinsellik var icinde bir iki opusme sahnesinden baska full cop. Grinin elli tonu daha iyi
Peki grinin elli tonu ne
Bdsm gibi gibi
Turk dizilerinde var ya zengin erkek fakir kiz heh onun cinsel versiyonu
Gaylar yoksa izlemem inş gaylar vardır
Knk tacizemi ugradin sen? Son zamanlarda travmami yasadin yoksa?
maalesef krdşm maalesef k-pop hayranı 1.55'lik feminist emo bi kız taciz etmişti beni o zamanlardan kadınlardan nefret ediyorum yaklaşamiyorum kadınlara
Netfilix dizileri sayesindede erkeklerden hoşlandim
Cidden mi
😢😢
Ahaha psikologa gozuk
Param yok ki kızlardan hoşlanıyorken parayi kariya kiza yedirdim bitti
Bence sen bizle tasak geciyon
Niye ki ne alaka önceden kızlardan hoşlaniyordum işte onuda onlarla yedim şimdi ekonomi yerle bir oldu gidemiyom psikolağa çok pahalı
O zaman aglamayi dene
Aglayinca hetero olur muyum tekrar
Hayir aglayinca anlik kendine gelirsin okdr
Deniyim ozmn ins aglayabilirim