Emre Aydın'ın:"kapı çaldı, sen sandım" demesi geldi aklıma. Bu tarz umutlara girmeyiniz. Hayal bile etmeyiniz. Yanınızda olması gereken kişi zaten yanınızdadır;ne yaparsanız yapın :)
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Soruyu okuyunca aklıma gelen tek şey aylardır cevabını beklediğim şeyin çalmasını isterdim. Her ne olursa olsun insan o "nedenin" cevabını merak ediyor. Ne kadar canını yakacakta olsa bilmek istiyor.
Sen çal kapimi adana kebap et sis ciger yaninda sogan piyaz közlenmiş domates biber tursu acılı şalgam sen gel kapimi cal gözlerimi kapadım daldım düşünceye :)))
Aşk kapimi çalmalıydı diye düşünüyorum çünkii aşki yaşamak isterdim doya doya nasil bir duygu olduğunu bilmek isterdim o bensiz yapamasin bende onsuz yapamiyim isterdim yani güzel olurdu
Mümkünse şu an 1 kilo güllaç için çalsın İftarda yeriz😃Onun dışında aşk meşk yok Work and work var🙂 Bu arada fotografda bizim köyde cekilmişe benziyo😊 Bizim oralarda böyle kapılar çoktur
Hayatının geri kalanını dilediği gibi geçirmek isteyen ama bunu benimle paylaşmak isteyen kadınım çalmasını çok isterdim. Hadi kalk gidiyoruz dese nereye demem giderdim...