Aile & Toplum Şu an kapınız çalsa muhtemelen gelen kim olur? u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Bu saatte siz kim rahatsız edebilir?Beni kimse edemezzzz Şu an kapınız çalsa muhtemelen gelen kim olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. şu an kapım çalsa gelen olmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Abim eşi çocukları olur. Saatleri yok zaten damlamalarının 😃 1 3 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Ahhh cok iyi bilirim 😀😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şimdi kendimi gizliye alıcam sonra açarım 😂 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Peki😀😀 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl şu an kapı çalsa lotodan para kazandın deseler 1 çuval para verip gitseler iyi ki gece gece rahatsız ettiniz diye dua ederdim. 0 0 Yorumla
Eylulemira Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl şu an kapım çalsa gece gece korkarım şahsen nedense gece çalınan telefondan ve kapıdan korkuyorum. Kötü bir haber gelecek diye 0 0 Yorumla
İstanbull_hanım Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Ahaha sapık eski sevgilim olur 😂2 yıl olacak hâlâ peşimde ruh hastası 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. Arkadaslar olur baska kimse olmaz 1 2 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Dızcılar mı😀 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Tabi ki superReyis. Nerede dızcı var torbacı var gece vakti geliyorlar 😂 Yorumla
perlamare Takip Et Master Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ancak çok acil bir konu olabilir, onun dışında beklemediğim bir kişi olamaz. 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Midye siparişi verdim o gelicek :D Keyifli geceler. 0 0 Yorumla
Gitaritss Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bu saatte gelen hayra alamet değildir komşudur 0 0 Yorumla
BagetNecmi Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Tanıdığım herkes gelebilir , biz gündüz uyuyan tayfayız. d 0 0 Yorumla
sannoro Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sesiniz çok geliyor diyen komşu 0 0 Yorumla
Mr-Wednesday Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 630 cevap paylaştı. Babam 🙂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
şu an kapım çalsa gelen olmaz
Abim eşi çocukları olur. Saatleri yok zaten damlamalarının 😃
Ahhh cok iyi bilirim 😀😀
Şimdi kendimi gizliye alıcam sonra açarım 😂
Peki😀😀
şu an kapı çalsa lotodan para kazandın deseler 1 çuval para verip gitseler iyi ki gece gece rahatsız ettiniz diye dua ederdim.
şu an kapım çalsa gece gece korkarım şahsen nedense gece çalınan telefondan ve kapıdan korkuyorum. Kötü bir haber gelecek diye
Ahaha sapık eski sevgilim olur 😂
2 yıl olacak hâlâ peşimde ruh hastası
Arkadaslar olur baska kimse olmaz
Dızcılar mı😀
Tabi ki superReyis. Nerede dızcı var torbacı var gece vakti geliyorlar 😂
Ancak çok acil bir konu olabilir, onun dışında beklemediğim bir kişi olamaz.
Midye siparişi verdim o gelicek :D Keyifli geceler.
Bu saatte gelen hayra alamet değildir komşudur
Tanıdığım herkes gelebilir , biz gündüz uyuyan tayfayız. d
Paketçi olabilir
😄 Ko caaaam.
Azrail herhalde
Hayırlı biri olmaz
Sesiniz çok geliyor diyen komşu
ecel
Babam 🙂
komsu
Korkarım bisimi oldu diye😂