Canımdan bir parçam olan tabi çok özledim onu aramızda uzun bir mesafe var her zaman görme şansım olmuyor kapıyı açıp onu gördüğümde dünyalar benim olurdu..
Arka planda çelik hercai çalarken bu soruya verebileceğim tek cevap gençliğim olurdu hani benim gençliğim nerede sanırım 5 dakikada 46 yıllık bir film şeridi gözümün önünden geçerken ben her zamanki gibi asık suratimla kalacagim. Özlem güzel bir duygu ve his bazen saçlarına değen rüzgarı kiskanirsin yanaklarından süzülen gözyaşlarını saçlarının rengini yanında olmasada ondan onu kiskanirsin 😪😶
Hala seviyor muyum bilmiyorum ama lise de ki çıktığım ve beni 1 hafta sonra saçma bir sebeple terk eden o kızın gelip seni unutamadım seni gerçekten çok seviyorum demesini isterdim birazcıkta olsa içimde ukta kaldı bu...
Bissürü yawru kedicik olabilir mi kapımın önünde ya kaç gündür o kadar çok yavru kedi sevmek istiyorum ki anlatmam galerimde videoları gördükce hüzünleniyorum :/ eski günlerim geliyor aklıma
Rica ederim benimde sevgilim oldu ayrıldım seni çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok iyi anlıyorum ama genelleme yapmak yanlış iyiler az da olsa var çoğu kötü maalesef çoğu kız serseri tipsiz sever iyi niyeti güzel olanı sevmezler acı ama gerçek hayırlısı bizi böyle boşbeleşler seveceğine hiç sevmesin daha iyi canıma minnet vâllaha
Vayy neee masal gibi makale ceket ilekledim walla yaziya kelimenin bittigi yer olmus resmen keske yazdigin gibi biri ciksa karsima sen benim ol bende senin oluyum dese
Babam gelsin isterdim yanında erkek arkadaşımla ve bizi birleştirsin evlendirsin evlendiğimi görsün isterdim... Ben babamı kaybettim keşke böyle bir şey olsa derim
""Seni burdan alıyoruzzzz " diyen bir Acun isterdim.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bir zamanlar bana minnosum diye sarilan bir manitim vardi kendisi hulk gibiydi fiziken uymasakta ruhen cok uyumluyduk keskeee o calsa kapiyi ve minnosum deyip sarilsa yoklugu hep bosluk...
Kapı çalsa ben geldim dese ne çabuk unuttun beni ben seni aslında bir ömür boyu sevmiştim dese Bende sorsam neden aramadın Anlatırım dese kandırsa beni içeri alsam Muhabbet etsek başkaları oldu desede seviyorum nalet olsun evlenirim net🙃