Canim yaniyor napmaliyim, okuyun?

Kücükken cok mutluydum, nese doluydum, hayati cok seviyordum. Toz pembe bir hayatim vardi. Ilk okulda cok mutluydum arkadaslarim vardi cok popülerdim sesli cocuktum kendimle barisiktim. Sonra son sinif ögretmenimin bana garezi vardi sinifi gecirmedi benim. Arastirmalara göre piskolojik sorunu oldugu ortaya cikmisti sonradan. Ama benim icin cok gecti. Kendime yediremedim ve arkadaslarimi özlüyordum cok egleniyordum cünkü eski sinifimda. Iki üc gün sessiz kaldim küskün sekilde kösede ve aylar gecti kimseye yanasmadim. Benimle oynamadilar oyuzden hep yalnizdim. Abim bana evde her gün piskolojik baski uygulardi senin arkadasin yok derdi, annem piskologa götürürdü beni hep. Annem hep sucu bende arardi abimde aramazdi. Ilk okulda her tenefüs yalniz olurdum. Her gün herkes acirdi bana. Sessiz konusmayan. Ve suanki hayatim cok berbat. Hic arkadasim yok. Hep küskün büyümüs ama icinde hala o birakilan küstürülen yastayim.

Güncellemeler
+1 yıl
Sizi cok seviyorum tesekür ederim
Güncellemeler
+1 yıl
14 yasindayim. Bu yasimla bile Siz cahilsiniz, aptalsiniz. Sizi döverim hepinizi. Utanmaz pislik köpekler
Güncellemeler
+1 yıl
14 yasindayim. Bu yasimla bile Siz cahilsiniz, aptalsiniz. Sizi döverim hepinizi. Utanmaz pislik köpekler Maaallar
Güncellemeler
+1 yıl
12 yasindayim ve bu soruyu trol amacli sordum sizi aptallar
Güncellemeler
+1 yıl
@kizlarsoruyor 12 yasindayim sorularim nasil, hepsi trol cok guzel haha silme hahah sileemezsin zaten ehehehdudif
Canim yaniyor napmaliyim, okuyun?