Neolur akil verin! Unutamiyorum canim yaniyorr?

selam,

Bi cocuk.. Bi sure yazip durdu, sonradan bende artik ona geri yazdim niyetini ogrenmek istedim. Cunku biraz ona karsi guvensizligim vardi.. kucuklukten tanidigim biri 1-2 mahalle geride oturuyor..

Bunu ensonda kabul ettim bir birimizi tam tanimaya baslamisken. (Bu zaten bir kac kez gormus beni) konusurken o ara bi dugun vardi ikimizde gittik. Bir birimizi sadece uzaktan izledik gorduk.. bu bana ertesi gun biranda soguk davrandi.. sonrasida gecesi bana mesaj atmis olmuyor yapamiyorum. Gorunce konusunca.. sen cok iyi bir kizsin ve ben devam edemicem dedi.. bende sok oldum yazdigiyla.. bende dedim hani sen beni gormustun biranda bu karari alman cok tuaf felan. Sonra tamam dedim bende zaten uzatmicaktim dedim amaaa yaaaalaaanndii.. o oyle diyince mecbur kaldim oyle demeyeTamda ben ona alismistim sevmeye baslamistimm..

aradan okadar zaman gecti halen unutamiyorum. Tam unuttum saniyorum, ya ruyalarima giriyo ya da sabahtann aksama kadar aklimdan cikmiyor.. gecen hafta aksam ben bizim tam kapinin onune cikmistim ve kap karanlikti yinede. Bi baktim bi araba geciyoo ama cook yavas. Sonra bi baktimki oymus megersem

Ve kafam iyice karisik oldu. Onu unutamiyorumm.. neyapmamm lazimm bana akil verin neolur

Neolur akil verin! Unutamiyorum canim yaniyorr?