selam,
Bi cocuk.. Bi sure yazip durdu, sonradan bende artik ona geri yazdim niyetini ogrenmek istedim. Cunku biraz ona karsi guvensizligim vardi.. kucuklukten tanidigim biri 1-2 mahalle geride oturuyor..
Bunu ensonda kabul ettim bir birimizi tam tanimaya baslamisken. (Bu zaten bir kac kez gormus beni) konusurken o ara bi dugun vardi ikimizde gittik. Bir birimizi sadece uzaktan izledik gorduk.. bu bana ertesi gun biranda soguk davrandi.. sonrasida gecesi bana mesaj atmis olmuyor yapamiyorum. Gorunce konusunca.. sen cok iyi bir kizsin ve ben devam edemicem dedi.. bende sok oldum yazdigiyla.. bende dedim hani sen beni gormustun biranda bu karari alman cok tuaf felan. Sonra tamam dedim bende zaten uzatmicaktim dedim amaaa yaaaalaaanndii.. o oyle diyince mecbur kaldim oyle demeyeTamda ben ona alismistim sevmeye baslamistimm..
aradan okadar zaman gecti halen unutamiyorum. Tam unuttum saniyorum, ya ruyalarima giriyo ya da sabahtann aksama kadar aklimdan cikmiyor.. gecen hafta aksam ben bizim tam kapinin onune cikmistim ve kap karanlikti yinede. Bi baktim bi araba geciyoo ama cook yavas. Sonra bi baktimki oymus megersem
Ve kafam iyice karisik oldu. Onu unutamiyorumm.. neyapmamm lazimm bana akil verin neolur
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Mesaj atsaydin keşke arabayala gecerken
Neyse uygun zamanda yarin
"napiyosun nasıl gidiyor her şey yolunda mi"kısa tut ama mesaj at "geçen seni görünce aklıma geldin"
iletişimi kesmene gerek yok çektiğin aciyida göstermeme gerek yok bilmesinede ne sevgili ne arkadaşca yaz mesafeyi koru sonuçta o ayrılmış senden
Onceliklee cook tesekkur ederim yorumunuz, fikriniz icinn.. Ama ben ona yazamam, yazarsam dicek beni seviyormus unutamamis felan.. Ve beni instadan bizim konusmamizi bitirdikten 2 hafta sonra engelledi🥺
Yoo seviyormuşsun gibi anlaşılmaz medenice hal hatır soruyosun cevap vermezse kendi ayıbı konuşmak istemiyor musun kızım çocukla iletişimi yurutmen lazim
O biraz farkli bir tip.. Ben onun kapimizin onunden gecerken onceden fark etmis olsaydim yola cikardim ve az olsa onunu kesmis gibi yapardim. Yaa bide bana bakarak gectii yaa🥺
konusmak istiyorum ama beni engelledi.. Ve buyuzdende yazmak istemiyorum. Hem yazarsam ailem bana kizar😭🥺
Farklı tip derken? tabi senin tercihin ama kendini kahredecegine yaz derim. Kesin yazmicam diyorsan sana yeni meşgale bulmani öneririm yeni dil öğrenmek gibi kendini geliştirebilecek seyler
Yas döneminden ciktiysan o kafadan çık abicim takıntı haline durumlari getiriyor insan
Yani farkli dedigim, hemen birseyi yanlis anliyabilen biri. Evet haklisiniz ama yazarsam belkide dahada kotu olacak sadece onunla degil ailemlede 🥺
Nasil anlamadim? O 24 yasinda ben 23😥 Ikimizde okullarimizi yeni bitirdik
O benim icin ilkti🥺
"Yas dönemi"hüzünlü dönemi atattiysan diyorum
Hmm, biara evet onunla bittiginde bir iki gun depresyona girmis haldeydim.. ama sonradan kendimi toparlamam gerekiyordu. Dedim kendi kendimi seni istemeyeni neden istiyorsun oyle avutmaya calistim kendimi🥺 ama olmuyor
Sen sevdiğini belli etme tavrindanda taviz vermezsen blofunu yer ne anlarsa anlasin. konusmalarinda huzunluymus gibi takılma. sosysl medyada aktif ol birseyler yapmasan bile yapıyormuş gibi gozuk. cizdirdigin karizma varsa bunlari yapınca daha havalı olacaksin
Aile konusunda da ailen evlenmeyecek dediklerini dinle aklına yatmiyorsa onları dinlemek zorunda değilsin bence ailenle olan muhabbetini kestiremedim
Üzme kendini toparlarsin her şey senin elinde
O benim tam tersim, sosyal medyada o cok aktif ben degil.. insanlar hayatimi gormesine gerzkmiyor.. annesi mesela var benim instamda. Arada yazarim. Hatta gecen kandilde bile mesaj attim annesi beni okadar seviyorki.. bana icten geliyor.. Hani ona yazamam daha beni engellemis. Ona baska yerden yazsam dicek neoldu.
Aile konusuna gelince annem babam istemiyor onu. Sebebide pek belli degil. Galiba hos olmayan seyler hakkinda duymuslar.. namazinda niyazinda ama sigarasi var, ve hep disarda olan biri.
Valla bilmiyorum bir şeyler yapman lazım durdukca melankolik havaya giriliyor iş güç meşgale yoksa daha beter bir dönem yasadim oradan biliyorum. sana kişisel gelişim için bir adam onerebilirim videolarını izle senin konularını işlemiş "Gürkan keçici"yardımı dokunur
Anladimm cok sagol, tesekkur ederim.. Hayirlisi bakalim🥺
Rica ederim , sağlıklı ilişkilerin olsun 🤝
Umarimm❤️🥰
Saplantı haline getirmişsin
O nasil oluyor? Nasil unutabilirim
Öncelikle bunun sevgi olmadığının farkına var. Sadece biri tarafından beğenilmemek seni incitmiş ve bunu gururuna yedirememişsin bunun farkına varman lazım
Tuaf olan o beni kac kez gordu, gordugu halfe usteledii benimle tanismak icinnn
Kafanda karışmış senin konuşmak istersen yazabilirsin.
Ne karismis?
Kafan. Neden böyle oldu diye
Neden karissinki?
Unutamıyorsun ya
Evet🥺
Üzme kendini
Insallahh🥺
Konuşmaya ihtiyacın var mı
Cok sagolun, ama gerekmez Şu an . Dogru olmaz
Tamamdır ama kendini üzme olur mu
Cok tesekkur ederimm.. insallahhh🥺 Kendinize cook iyi bakin
Çok teşekkür ederim sende kendine iyi bak olur mu