Dönem dönem hepimizde oluyor bu dediğin özelikle geceleri sorgulama sekmesi açılıyor sanki. Ona keşke bunu deseydim Neden böyle bir şey yaptım ki... Gibi sorular ile durmadan beynimizin içinde geçmişte olanları sorgular dururuz sorgu sekemesi kapanmak bilmez...
Uykular haram olur Gençliğimiz talan olur, çok seversin yalan olur bunu da bizim fatih şarkıya çevirir ünlü olur olanda sana bana olur uykusuz her gece diye devam ederiz. 😂 Bu tip durumlarda yapman gereken ne biliyor musun hemen baş ucuna bir ajanda koy ve karala yaz bir şeyler aklına ne gelirse dök içini sonra uyumayı dene... Yaptım ama olmadı mı diyosun o halde 2. Seansa geçiyoruz kendimi bir hayale sürükle dünyayı kurtaran süpergirl ol o gece diğer gece kötü kalpli bir cadı ol ne biliyim işte ol biir şeyler ama kapıl git o hayale mışıl mışıl uyursun... Yine olmadı dediğini duyar gibiyim tamam hemen meditasyon yapıyorsun ruhunu arındırığ yatağa geri dönüyorsun yine uyumazsan kızacam ha artık 😂😂
Uyurken aslında insan kısmen ölüyor bence. Ölüme en yakın his bu şu an deneyimleyebildiğimiz. Bu bir fobi olabilir. Karanlık bir kuyuya inmek gibi. Bende de oluyor. Gündüz asla aklıma gelmeyen veya ürkütmeyen şeyler gece başlıyor. Lakin şu da var gece 3 ile 5 arası kişinin intihara ve negatif enerjilere en kolay maruz kaldığı saatler. Bununla ilgili yabanci kaynaklara bakmanizi ve okumanizi tavsiye ederim. En iyisi erken uyumak ve erken uyanmak
Bilinçaltı gün içinde yaşadıklarını veya düşündüklerini oraya hapseder. Bunu geçmiş ile süzüp sana uyurken sunar. Eğer yorgunluk hissi yoksa düşünce de o an düşünmeye başlarsın bilinçaltına hapsettiğin konuları.
2 dakika mı? 1 dakikadan daha az sürede uyuyorum hahah. Valla uyku çok önemli sağlık için elimde zaten tek uykum var onu da hiç birşeyler düşünerek harcayamam.
Beni kıskanabilirsin. Asla uyku modunda hesap kitap işleri ile uğraşmam. Ayık ve sağlam kafa ile düşünür, çözüm odaklı yaklaşırım sorunlarıma. Strese sokup hata ve yanlış yapmaktan, dert üstüne dert eklemekten başka bir şey değil uyku öncesi düşünme seansları. Hatta uyurken en sevdiğim anları hayal ederek, ya da anımsayarak rüyalarımı bile güzelleştiririm. Bilinç detoksu diyorum buna ben. Arın, şarj ol, enerjik bir şekilde güne merhaba de.😊