Geçmişine dönmeden bugüne özel çocukluk yıllarındaki gibi hissetsen, görünsen ne yapardın?Çocuk olsam yeniden..
'Çocuk olsam yeniden. Bir tek düştüğüm için acısa içim; kalbim çok koştuğumda çarpsa sadece...' Cemal Süreya'dan alıntı yaptım ilk kez. Çünkü düşüncelerimi daha güzel ifade edecek bir söz bulamadım ☾
Çocuk olmaya gerek aslında. Birbirinizi anlayabileceğiniz bir eşiniz olsa yeter.
Dünyayı umursamayın. Birbirinizi umursayın. Başkalarının ne dediğine bakmayın, kendinize bakın. Başkalarının görmeyin, birbirinizin gözlerine bakın. Başkalarının derdiyle dertlenmeyin, onlar size çare olmaz. Siz kendinize deva olun. Bir olun, diri olun. Birbirininiz derdi olun. Sen düşense o kaldırsın. O düşürse sen kaldır. Sadece bir derdiniz olsun. O dert te siz olun... Oyuncağı kırılmış Çocuk gibi olun sadece. Annen gönlünü almasa da eşin senin gönlünü alsın...
Daha uysal bir çocuk olurdum. En azından ailemi çocukken çok uğraştırmazdım. Benim peder sen doğacağına keşke 10 tane daha kızım doğsaydı diyordu hahah
En İyi Cevaplar