10 uz çocuk olmaz bir erkgein milyonlarca sperm i olabilir fakat bir kadının 10 tane yumurta hücresi olmaz aynı anda ve sen hiç ayrı yumurta onuzları diye bir şey duydun mu
Yanlız ikiz ücüz gibi birden fazla bebek olması daha çok annenin doğurganlığıyla alakalı şöyleki bir erkeğin zaten milyonlarca spermi var ama 1 ya da 2 bebek doğar genelde neden mesela ayrı yumurta ikizleri denir hatta çünkü bir kadının genelde 1 ya da 2 yumurta hücresi olur bu yüzden bebek sayısı daha çok kadının üreme hücresi sayısı ve doğurganlığıyla ilgili tabi erkeğinde etkisi var ama milyonlarca spermi var zaten sınırı kadının üreme hücresi doğurganlıgı belirliyor daha çok
Öncelikle Cevap için teşekkür ederim çok bilgilendirici oldu benim için ben bir miğim videosuna atıfta bulunmuştum ilgini çekerse diye alt tarafa bıraktım.
Ay rabbim sağlıklı sıhhatli zekalı eline versin inşallah, çocuğun inşallah çok güzel ya da yakışıklı olur amin ama zeka çok şart umarım akıllı çocuk olur
Ediyorum zaten. Hayat zor oluyor Bizim Sokakta dışarıya çıkan her kadını vuruyolar ya. Artık erkek kılığına bürünüyoruz. Dünde küfür ettiler dışarıya çıkın o***** çocukları falan dediler silah sesi kulağımı patlattı ambulans geldi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
10 uz çocuk olmaz bir erkgein milyonlarca sperm i olabilir fakat bir kadının 10 tane yumurta hücresi olmaz aynı anda ve sen hiç ayrı yumurta onuzları diye bir şey duydun mu
Bir şey yapamazdım ki garanti ölürdüm 😂 bi doğumda 10 tane çıkarıp yaşayan var mıdır 🤔😂
Büyülü bir penisim var diye ortalıkta dolanırdım 😂
Yanlız ikiz ücüz gibi birden fazla bebek olması daha çok annenin doğurganlığıyla alakalı şöyleki bir erkeğin zaten milyonlarca spermi var ama 1 ya da 2 bebek doğar genelde neden mesela ayrı yumurta ikizleri denir hatta çünkü bir kadının genelde 1 ya da 2 yumurta hücresi olur bu yüzden bebek sayısı daha çok kadının üreme hücresi sayısı ve doğurganlığıyla ilgili tabi erkeğinde etkisi var ama milyonlarca spermi var zaten sınırı kadının üreme hücresi
doğurganlıgı belirliyor daha çok
Öncelikle Cevap için teşekkür ederim çok bilgilendirici oldu benim için ben bir miğim videosuna atıfta bulunmuştum ilgini çekerse diye alt tarafa bıraktım.
https://youtu.be/JcWBFmP1Fx8
su neden ıslak sorusu gibi saçma bir soru sormuşsun
Zenginsem her iki taneye 1 bakıcı tutarım, olmadı kardeşlerime vericem artık. Yapacak bir şey yok. İyilikleri için.
Kardeşin yoksa ya da kimse senin çocuğunu istemezse ne olacak kankis
Ev hanımı olucam bir süreliğine galiba bir şekilde bakarım
Ama kanka zenginsin köle almaz mıydın
Herkese güven olmaz çocuk emanet ediyorum sonuçta
Kanka doğa üstü güçlerin var mesela meleklere emanet eder miydin
Bir denetleyim. İyi yapıyorlarsa işlerini olur.
Kanka ama Cebrail sana durumu haber edecek azrail uyuyacak Mikail başında duracak
İsrafil nerde o da gelsin😂
Oda nini söyleyecek oldu mu
Oldu gibi. En azından bez kullanmayı bırakana kadar böyle devam eder😂
Bezi de şeytan dangalağı alsın işe yarasın altını temizlesin
Aman büyüyünce hatırlamazlar zaten çocuklar. Evi de temizlesin eli değmişken
Onu da cinler yapsın millete salça olacağına
Bu evde iyi şeyler olmaz deyim. Şeytan melek cin bir arada 😕
Nolucak be
Sen onlardan ustunsun
Huzursuzluk çıkaranı yok ederim😁
Arkandayım
hamster mı lan bu kadın
Çerkes gencine dua etsene
o kim la
Yorumlar da bak baba tipi var amin yaz Allah aşkına
Nasıl yaratıklarız diye oturup düşünürdüm heralde.
Düşünsene bereketle çocuğun oluyor her yıl onuz dogruyor karın
Kesip atardım NET.
Sen ne yaparsın
Baba görünümlü insan neden ama neden
Baba görünümlü derken 😬
Baba tipi var sende
Heyy yaş kaç
Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Hakaret mi saymaliyim yoksa iltifat olarak mı kabul etmeliyim. Onlarca duyguyu aynı anda yaşattın bana 🤔 yaşım 34
Kirkina az kalmış Baba olsana büyük duruyorsun sana yakışır babalık
Yaşlı çerkez orada mısın heyy
Benim evlenme gibi bir niyetim yok 😂😂 ama bunu iltifat olarak kabul ediyorum teşekkür ederim 😂😂
😜🤪😝😛😋
İnşallah aşık olursun inşallah evlenir bereketle yaramaz çocukların olur ezan okunuyor aminn
Nasıl bir belasın sen ya😡😡😡 dua değil beddua resmen tübe de gı 😡😡😡
Ya kötü bir şey mi dedim iyiliğini düşünüyorum inşallah aminnnn
İnşallah 10'uz doğurursun 😡
Ben kisirim ki
Uf ne kiziyon be kötülüğünü mü düşünüyorum Baba tipli herif
Ya sen niye sardın bana 😭😭😭
Bide benim için hayır duası istemiş 😡😡😡😡😡😭😭😭😭😭😭
Bu saatten sonra senin tüm sorularına yorum yapacağım 😈😈😈 Baba olursun inşallah aminnnnnnnnnnn
Olamam bende kısırım 😂😂😂😂
Rabbim nasip et su baba kılıklı Çerkes herifine
Allahım sen beni bırak , annelik duygusuyla yanıp tutuşan şu gizli kuluna anneliği nasip et. Amin
Baba tipli adam yaş 34 görüntü kırk baba ol yaaa kızıyorum sana
Görüntü 40 mı 😓 intihar sebebim olacaksın. 😭😭
Abartma baba tipli adam
Tamam 😓
Aaa üzülme yaaa baba tipli adam benim gibi deli Gence çattın babacik kafaya takma bende üzüldüm
Sen mi gençsin 😂😂😂😂 yaş aralığına bakılınca öyle gözükmüyorsun 😂😂😂😂
22,23 basıyore baba tipli baba
Yav he he. Bak şu an inandım. 😂😂😂
İnanma yalan borcum mu var göbekli tonton baba tipli adam
Bende diyom Onuz ne On’uz (ikiz gibi) Muş meğersem
7 çocuğumuda bakım yurduna veririm.
Yazık kız verme sakina bişey olur
Hepsine nasıl 2 kişi bakıcaz ki, sksksk 3 dadı tutarım bunlara🤣🤣🤣
Doğa üstü güçlerin var mesela meleklere emanet edersin ya da köle insan yaparsın yorulmayan
Öyle bir şey imkânsız 😂
Farz et ki var
Hmm, tamam
Ama nasipse on tane versin sana
Aman, şuanlık tek çocuğum karnımda var 10 olmasını istemem asla😂 karnım patlar kesin
Hamile misin sen
Evet.
Ay rabbim sağlıklı sıhhatli zekalı eline versin inşallah, çocuğun inşallah çok güzel ya da yakışıklı olur amin ama zeka çok şart umarım akıllı çocuk olur
Teşekkür ederim Ablası..😊
Rica ederim cinsiyeti ne ya duygusala bağladım
Belli değil. 1 haftalık (:
Dikkatli davran Yemen'e icmene dikkat et
Ediyorum zaten. Hayat zor oluyor Bizim Sokakta dışarıya çıkan her kadını vuruyolar ya. Artık erkek kılığına bürünüyoruz. Dünde küfür ettiler dışarıya çıkın o***** çocukları falan dediler silah sesi kulağımı patlattı ambulans geldi
Nedir Bu kadınların çektiği ya
Kanka kodesi indir dikkatli ol ülke iyice zıvana dan çıktı dikkat et
Kimse rahat değil artık, ne kadınlar ne çocuklar ne erkekler, ne hayvanlar. masum olanlara oluyor, üzülüyorum bu ülkenin haline
Yakında eşimle gidiceğiz zaten gece 00:30 da oldu bu olay. Herkes dışarıya baktı noluyo falan diye
Biri mi vurulmuş. insallah bende sizde gidersiniz
Evet. Birisi ifade verdi Polis te gelmişti sanırım. ama yok diyolar.
Nas felah Ayetel Kürsi okumayı unutma dua et dikkatli ol sen dediğim uygulamayı indir
Tamam indiriceğim.
İkisi zorluyor 10 olsa Allah'ım esirge
Kalsan ne olacak kız
Topunu aldırırım
Günah kızım manyak mısın ya da hadi almasa Doktorlar
Manyak derken? Kelimelere dikkat edelim nasıl almıyorlar cahil falan mısın yasal hakkım
Günah ama
Bana daha günah
Olduğunu farz edelim yapacak bir şey yok 6 ay sonra anladığını farz et hamile olduğunu
Kızım sen iyi misin mal mıyım ben adet olmadığım anda anlıyorum hamile olduğumu farz edemem. Aldırırım anında doğurmam
Ama kocan hepsini birden istiyor alırsan küserim diyor napacan
Dinlemem. Aldırırım bir daha sorma yeter
Tamam korkma
Sövüyorsun sandım onuz ne
Iyi geceler. Kedi miyiz 🤔
Onuz doğuran babayiğit varsa elini öperim
Köpek yavrusu gibi olurdu her yerde bı tane
Cokmus la
Evi terk ederdim.
10 tane çocuk doğuran kari hic gormedim😃😃
Havalara uçarım
imknsız