Başıma gelen bı kaç olay oldu ve sonrasında biraz düşününce kendimi iyi ifade edemediğini farkettim. karsimdakine söylemem gerekiyor ama yeterince soyleceklerimi söylememiş oldugimu üstünden bı kaç dakika geçtikten sonrada insanlar beni takıntılı zannetmesinler dedigimi farkettim.. ama artık degsmeye karar verdim.. sizde de oluyor mu böyle şeyler.. siz neler yapıyorsunuz
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Karşındaki insana bir şeyler anlatmaya çalışırsın ama, anlatacakların yarım kalır çünkü diğer yandan da onun yanlış almasından endişe edersin ve en nihayetinde tıkanırsın, senin içinde bulunduğun durum tam da bu❗
Yanlış anlamasindan endişe etmedim ama tıkandığim doğrudur..
Özgüven eksikliği yaşıyo musun?
Yaşıyorum bence.. örneğin bı cafe gideceğim zaman çekiniyorum
Çekingenlik var bende zor aciliyorum açıldıktan snra fenayım da öncesi zor geciyor
Sana, uyguladığım aktivitelerimi tavsiye edicem ve bunları hayatına geçir ve de her gün uygula, zamanla farkı göreceksin.!
Güzel ve etkili konuşma yapabilmen ve insanlarla mükemmel bir iletişim kurabilmen adına, uygulaman gerekenleri anlatıyorum:
Bol bol kitap oku.
Toplum içine gir, farklı insanlar tanı ve arkadaşlarınla sohbet et, sosyalleş.
Aynanın karşısına geç, gözlerine bak ve kendinle konuş, bunu yapman insanlarla iletişimini kolaylaştırır.
Telepati yoluyla harika bir iletişim kurabilmen için, beden dilini geliştir.
Güzel, etkili ve daha belirgin konuşma sergileyebilmen için bu yöntemi uygula;
kalemi yatay bir şekilde dişlerinin arasına yerleştirerek hafif ısır ve eline bir kitap al, kendini yazıları okumaya zorla, daha etkili konuşma yapabilmen adına, bu yöntemle dil kaslarını geliştir.
Nefesini daha iyi kontrol edebilmen ve heyecanını yenebilmen için, diyafram kasını geliştirecek ve de
akciğerlerini şişirecek bir yöntem sunuyorum;
sandalyeye otur ve ya yere sırt üstü uzan ve burun yoluyla derin nefes al, nefesini olabildiğince uzun tut ve nefesini ağız yoluyla ıslık çalar gibi yavaşça bırak, yapacağın bu hareket zamanla diyafram kasını geliştirip nefesini daha iyi kontrol etmene, akciğerlerini şişererek heyecanını yenmene, insanlarla daha iyi ve daha rahat iletişim kurabilmene yardımcı olur, bu yöntemi günde en az on kez uygula.
Çok teşekkür ler
Okurken bile çok rahatlatıcı geldi
Rica ederim ne demek faydalı olabilmişsem ne mutlu ve eminim faydasını göreceksin 😉👍🏻
Aynen bende böyleyim nasil iyi bir şekilde ifade ederriz
Ben YouTube da çalışmalar var ona başladım
Ne gibi çalışmalar
EFT tekniği ile kendini kolay ifade etme yöntemleri var ben Cavit çağ i izledim baya beğendim 21 gün boyunca uygulayacam
Teşekkürler bende bakiyim bir yerde çalışıyor musun
Yeni biraktim antrenör Luk yapiyordum
Bende mühendisim kendi işimi yapmıyorum 2 sene askeriye de geçirdim zorlu bir süreç vardı bölümüyle alakalı çoğu şeyi unuttum :( bizim insanlarımız dalgasından biktim
Neden boyle dusunuyorsun peki?
Diksiyonunda mı problem var?
Goz teması kurmaktan mı cekiniyorsun?
Yok diksiyonumda sorun yok.. ben örneğin yaşadığım bugün olaydan bahsedeyim bı arkadaş vardı kuaforcu o tanıdık biri iş konusundan bahsediyorduk sonra o yer olarak yakın olduğu için ben orayi tercih ettim sonra ben kendimi ifade belirttim o başka müşteriyi de dahil etti çok iyi bı kuaför olmadığı için sürekli kontrl ediyordum çünkü çok güvenmiyorum tamamen mecburiyetten gittim.. müşteriyi dahil edince orada tam ifade etmem gereken yerde o farklı bı konu açtı benim de aklim oraya kaydı benim kızdığım nokt kendimi sonra işim bitince de aciklayabilirdim ama ben üzerinden muhabbetin geçtiği için söylemek istmedim işte takintili olduğumu dusunrler diye sonrasında bunun yanlış okdigunu farkettim