çocuklugumda tanıdıgım bir hatice vardı, hayatımdaki tek haticeyi o sanadurayım ben, yıllar sonra telefonumun çalması uzerine farkındalık yaşadım. hatice arıyordu beni. soyadını bilmiyor olmalıyım ki, kayıtlı degildi. bir gun öncesinde emine beni arayıp musait olup olmadıgımı sordu. musait degildim. aglıyordu. ne diyecegimi bilemedim. neden aglıyorsun dedim. aşagı yukarı nelerden aglayabilecegini tahmin ediyordum. derdini herkese anlatan insanlar vardır ya, öyleydi emine. bana da epey bir şeyler anlattı tabi. sorunları hatırlamıyorum ancak, hatırlayabilecekmişim gibi geliyor. dusunmek istemedim.
haticeyse çocuklugumdaydı. annesinin kocaman memeleri vardı, sadece memelerinden dolayı çok severdim o kadını. çok buyuk bir kadındı. kocasını hatırlamıyorum. uzun esmer bir yuzu vardı. yuzundeki lekeleri bunu yazarken bile netlikle hatırlayabiliyorum. "annem" derdi bana ve kardeşime. ilk aşık oldugum kadın olabilir. eger çevrede bir emine yoktuysa, haticeyi hatırlamama sebep olan emineyse eger ve hatice aradıgında tum hisler geçmiştense amk, beim haticeden hiç hoşlanmama sebebim ne olabilir? yani bu gidişata göre hoşlanmam gerekti haticeden ama, emineden galiba. hatice ve emine aynı kişi oldu.
soru1: gökseli sever misiniz?
soru2: hatice aradıgında neden dogrudan çocuklugumdaki haticeyi hatırlamadım?
soru3: çocuklugumdaki kadından hoşlanmıyordum da o yakınlıktan öturu onu seviyormuş gibi davranmayı bir gönul borcu olarak mı göruyordum?
soru4: bunu kardeşimi yeterince sevmediimi duşundugum için suçluluk duydugumdan mı yazdım?
soru5: uzerinizde ne var?
haticeyse çocuklugumdaydı. annesinin kocaman memeleri vardı, sadece memelerinden dolayı çok severdim o kadını. çok buyuk bir kadındı. kocasını hatırlamıyorum. uzun esmer bir yuzu vardı. yuzundeki lekeleri bunu yazarken bile netlikle hatırlayabiliyorum. "annem" derdi bana ve kardeşime. ilk aşık oldugum kadın olabilir. eger çevrede bir emine yoktuysa, haticeyi hatırlamama sebep olan emineyse eger ve hatice aradıgında tum hisler geçmiştense amk, beim haticeden hiç hoşlanmama sebebim ne olabilir? yani bu gidişata göre hoşlanmam gerekti haticeden ama, emineden galiba. hatice ve emine aynı kişi oldu.
soru1: gökseli sever misiniz?
soru2: hatice aradıgında neden dogrudan çocuklugumdaki haticeyi hatırlamadım?
soru3: çocuklugumdaki kadından hoşlanmıyordum da o yakınlıktan öturu onu seviyormuş gibi davranmayı bir gönul borcu olarak mı göruyordum?
soru4: bunu kardeşimi yeterince sevmediimi duşundugum için suçluluk duydugumdan mı yazdım?
soru5: uzerinizde ne var?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer