Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı.
Böyle insanların hayatında eksik bir şeyler olduğu düşünülebilir. Ancak hayatında her şey son derece normal gözüken insanlardan da kendini övenler (övülme ihtiyacında olanlar çıkabilir). Aile ilişkileri süperdir, özel hayatı iyi durumdadır yani onu seven her daim övebilecek biri vardır. İyi bir işi vardır vesaire... Ancak eksik olan nedir ki bu insan sürekli kendini övme yoluna gider. Hayatındaki insanlar hiç mi onu takdir etmezler. Garip.
Gereksiz insanlar topluluğu. Öyle insanları hiç sevmem. Çevremde de var öyle birkaç kişi. Ancak lanet olsun içimdeki insan sevgisine, bir şey diyip de kalplerini kırmak istemiyorum ben. O yüzden mecburen katlanıyorum konuşmalarına.
Bir noktadan sonra dinlemeyi bırakıyorum. Süreklilik hâlini alınca çekilmiyor. Tamam herkes kendini sever, belki iyi yönlerini ön plana çıkarmak da isteyebilir ama aşırısına ne gerek var. Kendi reklamını yapar gibi.. Rahatsız edici geliyor bana.
Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
Bende sürekli kendimi övüyorum ama kendimi sevdiğim için, başkalarını küçük düşürüyorsanız bu ego olur. bu arada Superman sevdiklerini korumak için kimliğini saklıyor hiç mi Çizgi roman filmi izlemediniz
Eğer bu insan anlattıklarında gerçekten başarılıysa bile, başarmanın mutluluğunu kendi içinde değil başkalarının zihnine yansıtmakta buluyor. Üzücü bir durum. Başarısız olduğu halde böyle bir şey yapıyorsa bir şey yapmayın, sadece o insana acıyın.
Kendilerini değersiz görür o yüzden çok över ben böyleyim ben şöyleyim diye boş boş konuşur ve ortada hic bir şey yok halbuki çok öven kişi yolda kalirmiş diye bir söz duydum
Kibir abidesi başka bir şey olamaz. Ona en güzel hareket hiç umursamayacaksın
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Çevremde yok, bu sitede denk geldim ama.. O şekilde mutlu oluyorlar demek ki, mutluluklarina engel olmayalım lütfen.Çok güzeller,çok zekiler,çok çok cokkkk🤭