En azından ahlak şovalyeligi yapmazlar...@. @

Günlük hayatta erkeklerin bile küfürlü konuşması bana itici geliyor. Küfür eden kadın çok daha itici. Sadece birebir muhabbet ortamında ve sekste küfürlü konuşma olayına sıcak bakabilirim. O da o anın ambiyansına göre değişebiliyor.
Ben başkan hak edene yeri geldimi ana avrat söverim o konuda hiç garantim yok
Her cümlenin başına veya sonuna ya gibi küfür koyarak konuşma alışkanlığı olan insanlardan bahsediyorum ben. Yoksa kızıp sinirimiz bozulduğunda illa ki küfür ederiz başkan.
Hele ki bu aralar canımı öyle sıkanlar varki sabrediyorum başkan rabbime dua ediyorum Allahım diyorum sen şu mübarek ramazan ayında o kullarına akıl fikir çeki düzen ver yoksa ben daha fazla dayanamayıp basacam küfürü diyorum şimdilik Allah sabrını veriyor bakalım sanada oluyormu öyle seni dinden imandan çıkaran varsa beni en iyi anlarsın o zaman başkan
Öfkelenip kufredebilir.. Buna normal bakarım..
Ama yolda yürürken bile sürekli durduk yere küfrediyorsa buna sıcak bakamam sanırım..
Kadın erkek kim olursa olsun..
Bence öfke ya da kötü şans sonucu edilen küfürler normaldir..
Durduk yere öylesine olanlar anormal
Teşekkürler
Rica ederim
Selam gadası 🙃
Küfür eden her insan iticidir.
Siz sıkıcısınız
@Büük-memeli-kadın evet öyleyim
Cevap
6Cevap
Hayalperest olarak görüyorum.
Olmadan, sokmaya çalışan kadınları.
Hayırdır beni soruyormuşsun. Geldim sor hadi ne soracaksın.
Banami diyorsun
Kime sormusum seni Atilla anlamadim
Ben seni kimseye sormam bulmak istedikten sonra adresin telefonun hepsi var bende
Sanırım yanlış yere yazdın mesajı
Evet sana dedim. Birazdan dönüş yaparım
Kadın erkek farketmiyor. Küfür eden herkes itici olmasa da hoş bir davranış sergilediğini söyleyemem.
Küfür eden herkes itici bence sadece kadın değil aynı şekilde bir erkeğin küfür etmesi en az kadın kadar itici
Küfür etmiyorum pek zor durumda kalmadığın sürece bence küfür eden kadınlar yani daha doğrusu küfürü artık normal gibi konuşan kadınlar itici
Güzel küfür ediyorlar ama çok itici. Erkeklere de yakıştıramıyorum ben. Şahsen çok ama çok nadir küfür ederim
Kadını erkeği yok gerektiğinde küfür ederim. hatta küfür değil, durum belirtisi yapmış olurum bizzat.
Küfür etmem. Eden olursa hayatta başarılar dilerim.
Ben hoşlanmıyorum küfür eden kadınlardan bence itici…
Hiç etmemeli demiyorum ama sürekli eden kadınlar da itici maalesef.
Küfür eden kadın da erkek de itici bence. Derdini anlatmak için onca kelime varken küfür neden? )
İtici elbette
Yakışmıyor diyorum
İtici buluyorum.
Evet itcidir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?