Olumsuz olan her şey için buna kendi adıma katılıyorum.
Zenginlik totemi için henüz deneme çalışmalarına başlamadım😎
Zenginlik totemi için henüz deneme çalışmalarına başlamadım😎
Evet aslında öyle olması gerekiyor ama her konuda ise yaramıyor.
Mesela hayallerinizi sürekli dile getirin olmuş gibi var gibi yaşayın diyorlar. Ben de öyle yapıyorum sonra tepe taklak oluyorum hayalin olacağı ihtimaller bile ortadan kalkıyor.😄
Neyi yanlış yapıyorum acaba.
#Cassie
Selamlar,
Bunun başka bir adı da bir şey ne kadar çok istersek o kadar çabuk olur derler. Fakat ben bunu pozitif anlamda pek bir şeyini göremedim genelde negatif anlamlarda dönüşler oluyor ve çok da hızlı dönüşler oluyor. Hani derler ya aman söyleme başımıza gelir diye. Gerçekten de insanın başına geliyor.
İste bunu kastediyorum
Cevap
14Cevap
Zenginlik çok dillendirildiğinde gerçekleşen bir şey değildir. Ancak olumlu düşünceleri sürekli dillendirmek olumlu gelişmeleri çekiyor. Aynı şekilde olumsuz düşünceleri sürekli dillendirmek de olumsuz gelişmeleri çekiyor. Bu nedenle hep pozitif olup pozitif enerji yaymayı tercih ediyorum.
Biraz öyle. Dilimizden çıkan şeyler bizim kaderimizi belirliyor. Birisini yerersek Allah başımıza veriyor büyük konuşursak başımıza geliyor. Hz. Yusuf as ın Züleyha olayında ki gibi. Onun dediği bunun beni çağırdığı şeydense zindanda yatmak iyidir dileğine karşılık Allah ta onu ona vermiştir
Buna pek inanmıyorum..
Belki bir defa olmuştur.. Genele yaymayalım.. 😄
Yaymalayalim😂
Böyle hurafelere verdiğimiz değeri bilime sanata ve müziğe verseydik şu anda ülkece bambaşka bir konumda olabilirdik...
Sen sanata bile ver bir adimla başlayalım ne dersin
Engelliyim ben, sağ kolum yok...
Neyi nereye nasıl vereyim?
Olumsuzluk düşününce oluyor da zenginlik dillendirince olmuyor 😂
Zenginlik dillendirmek çok da samimi olmuyor aslında, yüce makama rüşvet verir gibi hemen yoksullara yardım etmeler, cami yaptırmalar 😂
Makam sahibi yemiyor tabi 😂
Jahdhshs😂😂😂😂 son zamanlarda okudugum en iyi cümle
Yoksa kaldırıyorlar görüşlerimi 😂
Ben şimdi sana deli desem bunu totem yapsam delirecek misin 😂
O anlamda değil yaaa 😂😂
Ayrica ben zaten bir miktar deli olabilirim
Kesin bozar hiç caka satmaya gerek yok şimdi😂😂😂
Birşeyi ne kadar çok düşünürsek onu çağırırız aslında. Bilmeden hareketlerimize davranışlarımıza ve kararlarımıza yansır. Bu yüzden olumsuz şeyler düşünmek yerine olumlu şeyler düşünmemiz gerek.
Murphy kanunu ; çok istedıgın bır seyı çok kez dile getırırsen o iş olmaz.
Ninemin sözü ; hayırlısı ne ise olsun , sen güzel düşün dua et guzum
Zengin mi olmak istiyorsun? :)
Ben pek ayni konuyu dilendirmem. Mumkun oldukca o an yaparlar veya yaparim. Bugunun isini asla yarina birakmam.
Aksine.
Olacağı varsa da olmuyor benim hayatımda.
O yüzden çenemi kapatmayı öğrendim
Bana gele gele bereket totemi denk geliyor genelde 🤦
Olumsuz yaşa olumlu. burada denir ki neyi düşünürsen onu hayatına çekersin.
Olumsuz yaşama yazmıştım 🙂 afiyet olsun
Siz Murphy kanunlarını okumamışsınız demek ki...
Okumadım.
kesinlikle bu böyle psikolojidede yazar zaten
Bir şeyi 40 defa söylersen olur derler
Çoğaltma olur
Buna katılıyorum ve dikkatli laflar etmek lazım
Öyle derler
Belayi bence ya
totem mi.. :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?