Kendime her zaman her konuda her şeyim başarabilecek gücü görebiliyorum. Bunun adı ne olursa olsun ister inanmak olsun isterse başarmak olsun. Bir insanın ruhunu ve bedenini en dinç tutan duygulardan bir size inanmaktır. Neye inandığının aslında bir önemi yok istersen yarınların güzel olacağına inan istersen bir başarıya gerçekleştirilebileceğini inan. Fakat içinde yeterince inanç olsun o sana büyük bir güç verecektir.
Ben inananlara %100 inanarak başlarım. Tabi bu asla kendimi tam anlamıyla teslim etmek değil ama inanırım. Kimileri bu orana sabitlerken kimileri aşağı çekiyor. Belli bir seviye indikten sonra zaten dönüşü olmuyor
Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Neye ya da kime inanıyoruz.. İnsan tabiatı gereği zaten inanmak ister.. Aslında inanmasa bile inanmış gibi yapar ki bu onu mental ve duygusal tatmine ulaştırsın.. Kişinin inanmaya ihtiyacı vardır.. Kimi zaman duygulara kimi zaman düşüncelere.. Fakat en başta da kendine inanmaya ihtiyaç duyar insanlar.. Bunu başaramazsa sürekli inanacak bir şeyler arar.. Keyifli günler..
Önce ki gibi körü körüne inanamam hiçbir şeye, hiç inanmam demiyorum, muhakkak tekrar filizlenecek bir şeyler, yine tutunacağım onlara fakat o bir ihtimal aklımın bir kenarında olacak hep, bu bile yeter, ki zaten alıştık her şeye, gözümü de korkutmuyor hiçbir şey orası ayrı...