Biri size o kadar ihanet ediyor herşeyi söylüyor arkanızdan konuşuyor sonra barışalım felan diyor tekrar inanıp barışır mısınız?
bazen aklını dinlemiyorsun. mücadele ediyorsun , seni seven herkesle savaşıyor sun ama sonunda hüsran; inanacağın insanı seçmek senin elinde. o kadar yanlış insanlara inanıyoruz ki, inanmamız gerekenler gözümüzün önünden geçip gidiyor.#Moldavyapapatya
İnanmak inanmamak bütün mesele bu zaten inanç konusunda sıfırım geçmişte öğrendiklerim süphemi haklı çıkardı. Neye güveneyim artık? Seyyar satıcılara mı? Saf ayağına yatan, acemi ayağına yatan her şeyi benden çok şey bilen insanlara mı? Ne yapma mı bekliyor insanlar yoksa yalanlarına inanıp hareket etmemi insanların elinden tuttum, öyle ya da böyle yardım ettin dolaylı dolaysız pekı bunun karşılığı ne oldu koca bir hic hicten de ote degıl mı zaten? Kötülük yaptılar, harcadığım mesaiye acıyorum. Yaramı deştiler arkamdan dedikodumu yapıp iş çevirdiler ihanetin her turlusunu yasadım haklıyken bıle haklılıgım kabul edılmedı nerede o.ç var benı buldu bana tevarus ettıgınız ney? Hor gordunuz yazıklar olsun bu kadar tesekkurler
Tabii ki de yok.. Ben de isterdim yanımda kanat açabileceğim birileri olsun. Gözyaşı döktüğüm gece vakitlerinde dertleşebileceğim, sırtımı dönebileceğim birileri.. Böyle biri yok, bunu gördüm zamanla.. Olamayacağını da biliyorum. Birinin çıkarlarını tatmin edemiyorsan, istediğini veremiyorsan o kişiye, hiçsindir gözünde.. Ben geçmişimi unutmadım, bana yapılanları da.. Kimseye nefretim de yok artık, fakat yenileri için de risk alacak güce sahip değilim..
çok doğru aynı durumdayım.. artık gücüm yok ama yine ona inanıyorum ben nasıl yapcam..😶okadar bağlıyım ki ona nasıl "senden ayrılıyorum artık , sen beni hak etmiyorsun"diyebilirim ki o beni önemsemeye olabilir ama ben onu üzmek da istemiyorum kafam çok karışık bana çok yanlış yaptı ama ben hep afetim şimdi yine sanki ben hiç kimeyim gibi davranıyor... çok zor herşey 💔