AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Komik ve fazla anlayışli olmam nefret ediyorum asla yalan soylemiyorum fazla netim gizemli olsaydım keşke yani asıri seffafim sonra timsah goz yaslaeina kanarım kiyamam uzulen birine asla kıyamam en belirgin ozelligim s alaklık yani
Üzüldüm lo
Kullananlar olur seni
Sen tam omuzlara alinacak altın kalpli birisisin
Etrafta çok kalmadi maalesef
nasıl kullananlar olur
Timsah gözyaşına kanıyorum Diyorsun Ya
En basiti zamanını çalarlar
Önceden senin gibi iyi niyetli daha çok insna vardı
Git gide azalıyor nesliniz
evet oyle birini uzmektense yani birini kırmaktansa kırılmayı uzulmeyi tercih ediyorum ha kırılınca ne olur öseye bir yere cekilir kedi kendimin gönlünu alırım sonra o hep sineye cektiğim kisiyi birden silerim aniden ben bile farketmem yani nasıl sildim ama geri donusu olmaz bu defada ben suclu olurum her seye katlandi bu demezler buda çok alıngan hassas ya ya bunada küsulmez derler oyle benimde umrumda olmaz dikkate almam oyle degildi diye acıklamam
Valla son yaptığın harekete bayildim
Kimi iyi kalpli insan onuda yapamıyor
Demek ki sen kendini seviyorsun
Aslında tüm mesele be biliyor musun
Laflafa değil davranışlara odaklanmak
Işte o zaman kolay kolay kandirilmiyorsun
ben zaten davranıslara odaklaniyorum ama iste birinin uzulmesini gorunce hemen yumusuyorum kıyamıyorum. mesela akın bir arkadasım vardı bencil biri cekilmez asla annesi vefat etti annemin yerine goruyorum seni her seyimi anlatıyorum diyor hemen yumusuyorum uzmesini istemiyorum ama benim icin bir degeride kalmadi artık o kdar çok sineye cektim ki onu. ask mesk iliskileri degil ben normal gundelik hayattan bahsediyorum ask mesk islerine girmedim hic sevgilim olmadi anlarım psikolojiden sevgili olarak yaklasanlarin niyerini anlarim nasıl biri kisiligi nasıl ama arkdslarda anlayamiyorum dost kazığı çok yedim
Ben de sadece sevgiliden bahsetmiyorum
Aynı taktiği arkadaşlara da uygulayacaksın
mesela birisi dedikodu mu ediyor
Senim arkandan da edicek
Bencil mı
Sana karşı da bencilce tutum sergileme olasılığı yüksek
Dedikodu eden kendi kusuruna değil başkasının kusuruna odaklanır
O halde kendini beğenmiştir
Sırf muhabbet etmek için başkasının kusurunu ifşa edicek kadarda onursuzdur
Ölüm kalım hari c
Bir insanın sinirli anı yüzünü gösterdiği andır
Sövüyorsa sana da sovucek
Dövüyorsa senide dövecek...
dedikosu değil. Daha cok nankorluk mesela soyle soyleyeyim biri vardı kyk da kaliyordu okulu bosladi ailesiyle arasi kotuydu maddi manevi yanında oldum okula git dedim gitti korona olmusnorda beni suçladi mesela is buldum beni buna mi layik gordun dedi sanki kidemli cok basarili biride is bulmuyor ona benzer seylee simdi 100 kusue kez ariyor hic bakmiyorum kusmedimde oyle kivraniyor daha cok uzunda ozet gectim
Uuu
Sen baya sabirliymissin be
Eyüp peygamber görse gurur duyardı
Bu millet namķör yeğenim degerini bilmiyorlar
daha neler var anlatsam roman olur. ben bir gun hastanedeyim kuzenim kaza yaptı tır carptı öz abim gibide severim beni aradı diyorki sen nerdesin en ihtiyacım varken yoksun soyledim durumu sen doktor musun telefona bakabilirdin vs geçmis olsun bile demedi bende hastanedeyim dedim hastane ortsmini senden iyi bilirim falan dedi annesinden dolayi yani sanki benik. suçum annesini kaybetmesi neyse yine sustum tek sey dedim anlamak istemeyene anlatamam dedim surekli her seyde art niyet kotu niyet arardi kotu seyler yasadiysa benim sucum ne ben mi yasattim ondan küsmüs bana 1 ay sonra ariyor baskasi olsa affetmezdim sana kiyamadim diye güldum bende dinledim onkonustu oyle hicde uzulmedim kustugumuzde dunya varmis dedim ama o cok etkilendi gunde 40 50 kere arar bakmam 2 3 hafta sonra kısa bie mesajla belki donerim yani buna benzer olaylar daha cok bir kisi bu
Bunun sebebi ney biliyor musun
Gereksiz iyilik yapman
Belki millet istemeden akıl vermen
Sen insanlara onlar istemeden iyilik yapınca değerin kalmıyor
Seni sanki görevinmiş gibi görüyorlar
Hatta bu iyilikleri yapmayınnca seni hor görüp bir de seni suçluyorlar
Kendilerini bilinçaltında istemeden üstün görüyorlar
Olan sana oluyor sen üzülüyorsun
🙁
evet olabilir yardıma ihtiyacı olan birini gorunce hemen yardim ederim hayir sanane yani demi iste enayilik
Aslında guzel bir şey ama
Suistimal ediliyor
yani şimdi bir arkadaşın var yardıma ihtiyaci var seninde elinden bir sey geliyor insan yardım etmek ister benin kizdığım sey su bencillik ve nankörlük. Simdi bir arkadasim bir film sahnesi atmis bir suru bak eski sevgilimle iste aynen boyleydik boyle olduk ulan sanki benim başka işim gucum yok hicte sevmem romantik bir film sahnesiatkis bir surü aradan 3 4 sene gecmiş hala hergun anlatıe biktim ya ya git çocukla konuş net ol boyle boyle de ya da her seyi sil unut psikologa gitti yine ayni bıktim yani ben komada olsam eski sevgilisini anlatır ağlayarak sen nasilsın demez artık bende gorusmuyorum hala yuzsuz yuzsuz eve geliyor arıyor bıktım yani
Anlatma diyemiyor musun
Tekmeyi vurucan ortadan
Rahatliyacan😀
Pozitif Insnalar bir başka güzel
Enerjini emiyor vampir
demez miyim bin kez diyorum
Ben olsam
Görüldü atarım
Ya da onu bile atmam
Sabirlisin valla
Cagirsa gitmem
gitmiyorum bende eve geliyor baska sehirde üniversite okuyor usenmiyor yine geliyor kafa dinlemek isyiyorum gorusmeyekim dedim yinede gelmis gecenlerde. ya 10 gum konusur bak aralıksın 1 kez nasılsin demez hep kendi hep kendi
Kafaya bak
Tam yüzsüzmus
Onu hiç birakmiyavaksin zannediyor
ben biri hayatimdayken cok değer veririm kırmam yardimci olacagim ne varsa yardım ederim sonra degerim bilinmez sogurum bu defa kabullenemezler ben suclu olurum yine sanki ben yuz ustu birakmisim gibi konusurlar çokta umrumda değil artık. Vicdanım rahat cunku ben kimseyi kandirmadımda kullanmadımda kirmadimda anlamak istemeyenede anlatamazsın kafam oyle rahat ki yalnızken dünya var yani
Keşke Felsfe psikoloji gibi farklı konular seviyseydinde senle sevgili olurdum🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁
Ben sevgili aramıyorum teşekkür ederim ve olmak isterdimle olurdum arasında fark var benim adıma karar verme
Sana bir şey diyen yok be
Gül geç sadece
Bu kadar ciddiye alma
Üslubun yanlış ama
neşeli ve konuşkan olmam ama o da biriyle kaynaşınca
Uuu
Evet kesinlikle
Sıkı avratsin
mfdkldf sağ ol dedecim :D
Dobra olmam.
Fazla empati ve mantik
Fazla empati ile mantık nasıl bir arada oluyor loooiii
Sana tavsiyen izzet güllü vicdan ve suçluluk videosu izlemwn
Fazla empati bana gereksiz geliyor
Tabi sen mutluysan ne ala
Biri ölüyor olsa tepki vermem o derece tepkisizim
Woew havalı
Çocukken ailen çok ilgilenmedi mı?
Tam tersine acayip ilgili bir çocukluk geçirdim ama dünya yansa harbiden kahvemi içerim
Empati yeteneğin var mi
Ya da doğa bilimleri gibi farklı bilim dallarına ilgin?
Bilmem başkalarına sormak gerek sadece şu kafadayim ben panik yapsam olay değişecek mi?
İlgiliyim evet bu konuda
Empati yeteneğin olup olmadığını bilmiyorsan yoktur
Birisini bıçaklasan pişman olur musun
Vicdan azabı duyar mısin
Woew bilim eyidir
Bilimle ilgilenen Insnalara bu tür duruma daha çok rastladım
IQ nün bir tik fazla olmasi
Ve EQ nün daha düşük olması yüzünden heralde
Bilim manyaği biriyim hayatim kitap oku dergi oku belgesel izle makale oku bundan ibaret birini bıçaklarsam vicdan azabi çekmem
Woeww
Sir şengörü biliyor musun
Bilim aşığı
Onda asperger sendorumu var
o da psikopati özellikler taşıyor
Çok ilginç yav
Hangi alanlara meraklisin
Psikopat oldum kesin cidden acısız ve duygusuzum
Normalde beşeri alanda araştırmalar yapmayi çok seven kisiydim fakat son zamanalarda bilim dergileri acayip dikkatimi çekiyor teoriler geçmişteki fizikçiler yanlışları uzay vs vs ve insan vücudunun gizleri acayip heycanlandiriyor beni her yeni bir şey öğrendim de deliriyorum resmen insanlar ingilizce öğrenmeye çalışırken bir muzeye gittimde Göktürkce olan yazıları okuyamadim diye o gece Göktürkce ogrenmeye başlamıştım
Kitaplar, dergiler ve makaleler dışında acayip tembel bir insanım ve hiç bir şeyi umursamam
Allahtan iyi bir aileye denk gelmişsin
Yoksa milletin anasını aglatirdin
Bu bilim sevdan çok hoş
Sir şengörde aynı bu şekilde heyecanlı anlata anlata
Millete bilimi sevdirdi
Coğrafya sevmeyen ben son videosunu 2 saatten fazla izledim
Sizin gibi insanlar medeniyetin ilerlemesinde büyük katkı sağlıyor
Bu arada psikolojide
Izzet güllü adında bir adam cıktı
Resmen yeni bir devir başlattı
Ikna ve telkin yöntemi ile
Yüzlerce takıntı anksiyet... v. b hastalık sayılan
Aslında tamamen düşünce bozukluğu olan yanılgıları
Bu yöntemle hallediyor
Hemde videolarla
Yorumlarda bir çok insna işe yaradığını yazmış
Bende bazı insanlar üzerinde denedim
Intihardan döndürdüm
Ilacin bir halatta yaramadığı Insnalari
3 5 ayda hallletim
Zaten coğrafya bölümü ogrencisiyim o adami bilmemem mümkün değil ama yani bende psikolojik şeyler etki yapmıyor çünkü bundan rahatsız olmam gerekir ama ben psikopatligimdan rahatsiz degilim bunu seçiyorum rahatsız olduğum şey insanların bakış açıları bana veya genel insanala ben tüm hayatlara saygi duyarim bir yahudiyide çok severim bi eşcinselide çünkü canlı ve onu sevmem icin yeterli bir sebep bu ve genelde hayatimdaki erkekler Gratis yerine kitapçıya gidip heycanlanmami garipsiyor saatlerce gratiste alışveriş beni heycanlandirmiyor D&R gittimde her kitaba dokundumda keyiften çıldırıyorum resmen moralim bozuksa gider kitap alırım kendime odullendiririm kendimi ve insanlar buna garip bakiyor kiyafet yerine tum parami kitaplara egitimlere harciyorum
Bunun sebebi
Öğrenmenin verdigi bilinçe sahip değiller
Kendini geliştiren insan
Diğer insanlardan zamanla ayrışmaya hatta soyutlamaya başlıyor
Senin farkındalığın arttıkça onların ne kadar sığ sularda yüzdüğünü farkediyorsun
Seni anlamamaları aşırı normal
Tek aptalligim teknoloji ciddi anlamda elimdeki telefonun arama mesaj dışında bir fotoğraf özelliğini bilirim teknoloji ile aram berbat yalnız olmayi seviyorum insanları cok seviyorken bir türlü tam anlamıyla da anlasamiyorum bütün dünyam okumak 1 yilda gozluk derecem 2.5 katina cikti ve 6 ay once degistirdim gozlugumu ama yine derecesi yukseldi yine goremiyorum
Aslına bu özelliğin çok güzel
Belki youtubeden kendini geliştirecek seyelrden bakabilirsin ama
Onun haricinde aşırı gereksiz ve zaman kaybı
Insnai yalancı bir dünya gösteriyor
Şu sosyal medya yüzün den Insnalar
Kendinlerini olmiyacak kişilerle kıyaslayıp üzüyorlar
Kelime hazneleri azalıyor
Tatminsizligi artiyor
Göz bir lazere bakar
Ama merak duygusu kayboldu mu geri gelmesi çok zor
Ve o arayış insna dünyanın en mutlu insanı yapıyor
Mesela çocuklar her şeyi sorarlar
Ama o merakı öldürdumu
Sorgulamayan bir çobana dönüşüyor
Sonra Insnalar mutsuz oluyor
Bilmiyorum ama ailem bu duruma çok olumlu bakmıyor onlara göre delirmişim :) ama ben çok eğleniyorum 1 yıldır hatta daha fazla süredir tv felanda izlemiyorum insanlara göre yobazlasiyorum
Saçma sapan her şeyi sorguluyorum ve defterlerim var okudum kitaplardan notlar alıp onlari bile arastirmak acayip keyifli ve deli gibi yoğunum başkalarına göre ama bana göre haka eksik bir tempodayim hiç yoğun değilim gibi
Her bilgi bana hiç kimsenin hiç bir şeyin veremedi bir zevk mutluluk heyecan veriyor bu yüzden bence beni ayıran özellik bu ruhsuzum :)
Hayır be
Asıl ruh bu
Insnalar bu zevke erişemiyor
Boş işlerde anca onunla bununla kiyasliyir kendisini
Hayatından çoğu insan belkide zevk almiyor
Sense belkide her anını zevkle geçirebilecegin bir özelliğini kaybetmemissin
Asil ruh bu
Seni kıskanıyorum
Birinden bunu duymak güzel teşekkür ederim en azından bu sefer ruhsuzum dedimde hakaret işitmedim 😂
Insnalar gerçekten akılsız
Aslında ne kadar zevk aldığını bilseler
Hatta yarisina sahip olmak için bence bütün mallarını bilirler
Merak duygusunu iyi bilirim
Kolay kolay bulunmaz
Giderse geri gelmesi zordur
Sen hayatını belli bir düzende yaşamazsın
Cunku o duzende bile belli bir sıradanlık olmaz
Sürekli yeni keşifler peşinde olan bir korsandan farksızsin
Dışardan bakan düşünmegi bilmeyen , tadına varamamış güya akıllı kimselerin
Bunun farkına varamaması çok normal
Ama sen bir yandan da korkunçsun