Kişilik & Karakter En ağır basan karakteristik özelliğiniz nedir? Osmanlıtorunu_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çok merhametliyim ben Güncellemeler+1 yıl güncel En ağır basan karakteristik özelliğiniz nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
emre505 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 38% +1 yıl Pes etmiyorum kolay kolay. Yenilgiyi asla kabul edemem 1 0 Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Değer verme ama azcık kurtulmayı istiyorum çünkü yıpratıyor beni 1 0 Yorumla
Muhabbetortağı Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Ruh halim sürekli değişir birde sürekli şaka yaparım herkes sevmeyebilir ama benim böyle olmak ÇOK hoşuma gidiyor ndhfhfhfbdbdbxnxbdb 1 0 Yorumla
Meleklerinasknnn Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Ben de çok uyumlu bir insanım 1 1 Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl ne güzel Yorumla
gizemlikız4444 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Karamsarlık 😶 1 2 Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl geçmiş olsun gizemlikız4444 +1 yıl Sağ ol 😁
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İnat 1 8 Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl seninle ilişki yürütülmez o zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yürümek isteyen yürür Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstediğini göstersin yeter😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çay dem alana kadar acıdır:) Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl tamam kabul ediyorum evlenme teklifini :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben mi kim ne zaman 🙄error veriyorum ben ya tam orada ayağını çek Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl ayağım yok benim pati o kediyim ben fotoğraftaki lavuk sahibim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl manyağım 1 4 Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl benim deli raporum var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl krall Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl kraliçe. d Yorumla Cevap sahibi +1 yıl :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Pes etmiyorum kolay kolay. Yenilgiyi asla kabul edemem
Değer verme ama azcık kurtulmayı istiyorum çünkü yıpratıyor beni
Ruh halim sürekli değişir birde sürekli şaka yaparım herkes sevmeyebilir ama benim böyle olmak ÇOK hoşuma gidiyor ndhfhfhfbdbdbxnxbdb
Ben de çok uyumlu bir insanım
ne güzel
Karamsarlık 😶
geçmiş olsun
Sağ ol 😁
İnat
seninle ilişki yürütülmez o zaman
Yürümek isteyen yürür
:D
İstediğini göstersin yeter😂
Çay dem alana kadar acıdır:)
tamam kabul ediyorum evlenme teklifini :D