Ciddi manada rahatsız olduğum ve tiksindiğim bir şeyi sizlerle paylaşmak istiyorum umarım istifra etmeden yazabilirim ama aklıma ilk o geldi , çoğu hemcinsim lavabodan çıktıktan sonra ellerini yıkamıyor üstüne üstlük bir de o şekilde saçlarını düzeltiyor yüzünü inceliyor aynanın karşısında ıykk , oh be çıkarmadan bitirebildim midem çok bulanıyor :(
Kadınların bazı konularda biz erkekler hakkında birtakım sırlar bildikleri doğru olabilir ancak, niçin bazı kadınlar tutkuyla bağlandığı erkeğin kesindisini aldattığını bildiği halde ona kapıyı göstermiyor ve onunla olan bağlarını koparmıyor ve de iletişimi kesmiyor?❓ Hayatında ki erkek tarafından aldatıldığı sırrını ortaya çıkardığı halde o erkeğe yol vermeren kadın, erkekler hakkında bildiği sırların kendisine hiç bir faydası olmaz ki.!❗
Herkes aslında herşeyi biliyorda yalan söylenmesi ve kandırılmak ayrı bir haz verdiğinden buda pek belli ettirilmiyor.
Yani şimdi kimse kusura bakmasın bugün mesela cinsellik yaşama yaşı ilkokula kadar düşmüşken, üniversite mezunu ve üzerinden bilmem kaç sene kadarda geçmiş bir kızımız diyorki sen benim ilkimsin.
O nasıl bir cümle ya 🤣🤣🤣🤣 kadınların bilmediği veya biomedigini sandığınız erkeklerin sırları nelerdir ahahahahah🤣🤣🤣 söylenirse nasıl sır olucak peki bu hey Allahım yaa 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Sır değil, şu telefon numara silmedi muhabbetini kadınlar 10 sene daha anlamayacak garanti. Kardeşim siz numaramı silin demediğiniz sürece erkekler numaralarınızı silmez. Burada bu soruları görünce kriz geçiriyorum.
Ya olur da bunun erkeğin kafasında olduğunu unutmadan bir erkekle arkadaş olun. Bir gün mesala şaka ile karışık sevişelim desen reddetmez. Ben de hiç etmedim. Şakaya vurarak olur dedim hep. Genelde gülünür geçilir. Bir tanesinde devamı gelmişti ama :D