Ve mesela çok güzel stalk yaparız. Mesela arkadaşım için birinin evini, anne babasının çalıştığı yerleri, sosyal medya hesapları , anneanne babaanne evlerini, tel no, araba plakasini falan buldum
Ne sandin karsim ben uluslararsi öğrenciyim erasmusta 1 haftalık İspanya ya gittim 3 erkekle ve öğretmenlerin falan gözdesi bendim orada onları deovdum sonra kolumu kizartip gidip hocaya şikayet ettim
Bana bir şey olamıyo ben küçükken havuza gitmişiz hani bebeklerin bindirildiği arabalı simitler falan varya ona sonrada ben onda ters dönmüşü annemin öğrencileri kurtarmış beni 9 aylıkken
ben 2-3 aylık falanmışım geceleri hep ağlıyomuşum bi gün yine ağlamışım babam anneme bırak ağlar ağlar susar demiş sonra 4-5 dk sonra annem bakmş ben kusmuğumda boğuluyom QWERTYIKSDFAERT5YGJHFDRTE5YUGHCF
askeri lojmanda yaşıyoz biz o zman erzurumdayık benim aneme yardım edeceğm tutmuş kalmışım tabağımı koymaya apzıma son lokayı atamışım ve yere kapaklandım sonrada o yerdeki dolapların açma kapama yerleri kafama gidi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sadece bakışlarla dedikodu yapabiliriz.
Hadi ya 😮 Ben de sana bir sır vereyim mi onu biz de yapıyoruz 😅
Bak ama şimdi biriyke yemektesin sonra biri geliyo kim diye soruyo sarılırken hayat hikayesini anlatıyorsun
İyiymiş 🤣
Bizimkisi o derece profesyonel değil 😅
Ve mesela çok güzel stalk yaparız. Mesela arkadaşım için birinin evini, anne babasının çalıştığı yerleri, sosyal medya hesapları , anneanne babaanne evlerini, tel no, araba plakasini falan buldum
Siz bayağı derin çalışıyosunuz demek ki başka neler var anlatsana ya konu açılmışken 😁
Arkadaşım için ARKADAİM İCİN birinin ayağını kirdim
Yanlışlıkla
Emin miyiz yanlışlıkla olduğuna
Kızlar tuvaletinde 4 metrekarelik alana 10 kişi girdik dedikodu icin
Hahahah o da iyiymiş
Başka anlatım mi
Varsa neden olmasın. Aydınlanalım biraz 🤣
Mesela bi erkek arkadasim (sevgili değil) vardı. O arkadaşımın eski sevgilisiyle konusup o arkadaşıma yetistiryordum
Var ya sizden korkulur ya hahhaahha
Sevdiğim bı çocuk 7 yasindayken benle vs atalım mı dedi arkasimi çağırdım 14 yaşında ona dovdirdum
Hahahaha sende iyi şeyler varmış
Ne sandin karsim ben uluslararsi öğrenciyim erasmusta 1 haftalık İspanya ya gittim 3 erkekle ve öğretmenlerin falan gözdesi bendim orada onları deovdum sonra kolumu kizartip gidip hocaya şikayet ettim
Şikayet ettikten sonra noldu
hoca kızdı
😅 e kızar tabi
sınavdan 73 aldım ağladım 85 yaptırdım var mı artıran
Artırsan artırsan sen artırırsın
kardeşim. o kdar çok ağladım ki göz kapağımdaki damar patladı
Hangi dersin sınavıydı
Abla sen ne yaptın öyle ya 😅
matematik
Hmm sever miydin
ben okula gitmemek için geçen gün 3 dolorex içtim hiç bir şey olmadı diğer yaptıklarımdan sonra
evte
Dolorex ne ya
Arvales içseydi sıkıntıydı
çok güçlü ilaç ama bnece o kadar değil
Arveles o kadar sıkıntı olmazdı herhalde
olmadı zaten:(
Deme be kötü olmuş ya
Bana bir şey olamıyo ben küçükken havuza gitmişiz hani bebeklerin bindirildiği arabalı simitler falan varya ona sonrada ben onda ters dönmüşü annemin öğrencileri kurtarmış beni 9 aylıkken
Olamıyo mu 😅 iyiymiş ondan azcıkta bana versene
ben 2-3 aylık falanmışım geceleri hep ağlıyomuşum bi gün yine ağlamışım babam anneme bırak ağlar ağlar susar demiş sonra 4-5 dk sonra annem bakmş ben kusmuğumda boğuluyom QWERTYIKSDFAERT5YGJHFDRTE5YUGHCF
Skskskskjsjskska sonuç olarak susmuş musun
Burdaki pek kimsenin sohbeti sarmaz ama seninki iyi sardı ya
Ben 20-25 kez ölümden dönmüşüm
Hadi canım
Valla Allah çarpsın
Tamam tamam sakin inandım
benim kafama demir girdi izi var dikiş attırmaya gitmedik :D
Demir mi girdi 😮
E nası oldu sonra
ıslak peçete yara bandı
YEMEK YERKEN
Tamam da yemek yerken demiri nerden buldun
susmamışım :D
🤣🤣🤣
askeri lojmanda yaşıyoz biz o zman erzurumdayık benim aneme yardım edeceğm tutmuş kalmışım tabağımı koymaya apzıma son lokayı atamışım ve yere kapaklandım sonrada o yerdeki dolapların açma kapama yerleri kafama gidi
Sen çok yaramazmışın heralde ya
yo sadece fırlamaymışım
babama çekmişim
babam 4 taşındayken at arabası çalmış
Valla ben de fırlamaymışım da sen kadar değilmişim yani
benim kadar omak zor
Bence de zor gibi görünüyo 😅
Neyse görmedin sanırım iyi geceler ✨
arkadaşımla 2. kattan atladık onun bacağı kırıldı ben sapasağlam
2. kattan niye atladınız hahahahah
Doğru söyle onun üstüne mi düştün
mikrodalgayı yaktım. hala kullanıyoruz
ev yandı
Ev mi yandı 😨 mikrodalgayı da hatıra diye sen mi saklıyosun yoksa 😅
çok yanmadı az yandı
Azcık ucundan mı😅 Neyse ben kaçayım biraz uykum geldi yarın tekrar görüşelim ama sarıyor sohbetin
Tabi istersen
Özele geçin bildirim mamyağı oldum 🤣
babam ve amcamın, annem ve dayımın yaptıklarının yanında benim yanımda hiç genetik yani
olur yarın uyanınca yazarım
o benim üstüme düş-
çünkü eve gizli girdik sonra ev sahibi geldi
Neyse iyi geceler Allah rahatlık versin
@serseriibeyy onu hesap edemedik 😅 kusura bakmayın
Pardon serseriibey