Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
İnsanlar bu hakkı kendine nasıl görüyor hayret ediyorum. Kesinlikle hadsiz hepside. Kendilerini bilmemezlikten geliyor. Şunu yapma, şunda uzak dur, öyle böyle derken burunları hayatlarımızın içine dalıyor. İşte o zaman hadlerini bildiriyorum. Sanane diyim geçiyorum.
Kendi eksikliklerinden geliyor. İstiyorlar ki herkes onlar gibi eksik olsun. Bu durumlarda, birinde olanı kıskanmak çok kötü gerçekten. Ben mutsuz oldum, herkes olsun kafasındaki insan olduğu sürece..
Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
Alışkan bir toplum alıştığı davranış biçimlerini sergiler. Bu sergi resim sergisinden daha çok laf sergisidir. Dedikodu servisi olsa bizim toplum bu servisin zirvesinde halay çekerdi. Burnunu sokma işleri ise tamamen boş beleş davranış biçimidir.
Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı.
İnsanların bazıları vardır ki had hudut nedir bilmezler ve hayatlarını adeta başka insanların mutsuzluklarından beslenerek idame ettirirler.. Yani kişilik yapıları budur onların ve siz ne kadar sorgularsanız sorgulayın asla mantıklı ve makul bir gerekçe bulamazsınız.. Ben burnunu sokmaya çalışan insanları hayatımdan ilelebet uzak tutmaya çalışıyorum.. Daha net ve rahat oluyor o zaman her şey.. Keyifli geceler..
O sey oluyor kendi halimize bakmayıp başkalarına bakıp kendimizi avutmak çok güzel beceririz onu en iyi bildiğimiz iş tabi genel olarak değil toplumun yapısını bozacak bir şey olursa o ayrı gerçi toplumun yapıs8 bozulalı çok oldu eser kalmadı ondan bozuk olmasaydık böyle olmazdık zaten
"Bilmiyorum" diyemeyecek kadar özgüvenle uzaktan yakından alakası olmayan fazlasıyla gereksiz egolarımız var da o yüzden böyle beyefendi. Karışmazsak incilerimiz dökülür çünkü toplum olarak o kadar ahlaki, vicdani ve insani değerlerimize bağlı muhasır medeniyetler seviyesindeyiz ki bu bizim hakkımız lütfen yadırgamayalım...
insanlar herseye on yargiyla bakiyorda ondan onun kizi bunu yapmis onun. oğlu okumus ya bi salin bizi belki benim istedigim hayat bu belkide benim hedeflerim bunlar sanane birde sanki kendi hayatlari 4 4 luk gibi soylenenler var bi bitmediler ya
Egodan dolayı, burada aslında bir kıskançlık söz konusu. “En iyi ben bilirim.” Düşüncesiyle insanların hayatlarına karışıyorlar. amaç takdir etmek değil aksine saldırmak.
Vallahi böyle insanların burunlarını koparasım geliyor.! Hadsiz olduklarından ve durması gereken yeri sınırlarını bilmediklerinden. Bir de kesinlikle yüzsüzlüklerinden. Ben mesela tersliyorum yine aynı şeyi yapıyorsa yüzsüz diyorum.