ben deli oluyorum ya kadınların hepsi cebinde para varsa... veya erkeklerin hepsi ayni sapik ayh baydilar yemin ederim 1 tane yanlis insana denk geliyorlar hepimiz yaniyoruz
Kendi hatalarını görmeyip, başkalarının hatalarını göz önüne döken ve hatta kendi hatalarını başkasının üzerine atanları hayatımdan uzak tutuyorum. Yani bunu yapan illaki karşı cinsi değ hem cinsinide suçlar. Ben hatalarımı veya yanlış bir durum varsa önce kendini sorgularım. Başkalarını suçlamam yani o dediğin ben değilim.
Lüzumsuz buluyorum. Suçluysam suçluyumdur, suçluysa suçludur. Kendi suçumu örtmek için bir başkasını suçlamam. Herkes kendi suçunu kabullenmeyi öğrensin. Birilerine suçlu olduğunu söylemek zorunda kalmadan, bizzat kendisi farkında olsun suçlu olduğunun.
İnsanlar nedense güvensiz hareketler de bulunursalar o insanlara kim güvenebilirdiki illa birseyleri canlı canlı mı yaşayalım hal ve hareketler belli ediyor suçlu diyorum süreklide suçlular o yüzden ilgilenmemeye karar verdim elbette hatalarımız var insanız küçük hatalıardır. Ama gördüklerim yaşadıklarım ben bilirim o yüzden hakediyorlar herseyi onlar
Karşı tarafı suçlamak kendi davranışlarini örtmeye çalışmak falan değildir çok saçma sürekli bu tarz düşünceler var kişi kendinden bilir işi sözü de aynı ne alakaysa kelime oyunları hep başka da bir şey değil 🤷🏻♂️
Hayır ben suçlamaktan ziyade belki o an sinirle suçlamışımdır ama daha sonra düşünürüm nerede hata yaptım diye o insana karşı hangi kötülük veya yanlış ne denebilirse artık O şekilde analizini yapar daha sonra suçlarsam suçlarım
Suç hiçbir zaman tek taraflı değildir kesinlikle karşıya tüm sorumluluğu yüklemem bir sorun varsa konuşulur halledilir insanız sonuçta iletişim bize mahsus bir olgu ama neden kullanamıyoruz ben de anlamıyorum zaten... 🤷♀️
Herkes önce dönüp kendine bakmalı. Kendi eksikliğinden dolayı, kendini suçlamalı. Başkasını suçluyorsa eğer bu daha büyük bir eksikliktir. Bu hep böyledir. Kıskançlık bunun başlıca sebebi. Bende yoksa, onda da olmasın.
sürekli genellemeler yanlış herkes aynı değil cinsiyet ayrımı doğru değil karışık bir cümle oldu ama öyle her insan hata yapabilir birinin hatasıyla başkalarını suçlamak yanlış
Hayır, kim haklıysa onun yanında olurum. Ya da kendi açımdan haksızsam bile acaba bir hata mı yaptım, bir kabahatim mi var diye ilk kendimi sorguluyorum.
Sık sık genelleme yapan insanların aptal olduğunu düşünüyorum bir erkeğin bütün kadınlar kötü şofördür demesi ya da kadının her erkek aldatır demesi gibi
Ben bu karşıdakini suçlama olayına cinsiyet ayırt etmeksizin karşıyım. Yani önce kendimizi sonra karşımızdakine birşeyler deme hakkına veya suçlama hakkına sahip olabiliriz diye düşünüyorum.
Bir şey düşünmüyorum. Genelde düşünce tarzı düşünce tarzıma uymayan biri için bu ne ya der geçerim, fazla düşünmeye gerek yok. Hepimiz aynı olacak değiliz ya.
En İyi Cevaplar