Eril enerjisini dışa vuran kadınlar veya dişil enerjisini dışa vuran erkekler hakkında neler düşünüyorsunuz?

Eril enerjisini dışa vuran kadınlar veya dişil enerjisini dışa vuran erkekler hakkında neler düşünüyorsunuz?
sana iyi geliyorsa enerjileri güzel
sana kötü geliyorsa kötü..
bence yansıttıkları kişiler önemli:)
ve bu kişilerin kendisiyle barışık olmalarını da cabası :)
Bir kesim sevimli olarak karşılıyor ama bana göre oldukça itici ve samimiyetsizler.
Cevap
15Cevap
Ben itici buluyorum yani aslında kadınlar egolu olmaları kaba olmaları çok itici mesela ya da küfürlü konuşmaları veya erkeklerin genel olarak kadın gibi kırılgan olması veya çok değişik canım cicimli konuşmalarını da ben oldukça itici buluyorum. tabi ki de herkesin kendi kararı kimseye karışmam. ama karşı cins ernerjisi olmamalı bir insanın
Erkek fatma, kro kadınlar aşırı itici
Ama dominant, otoriter, zeki, elit ve seksi "iş kadını" enerjili kadınlar çok çekici.
Ayarında ve karakterinde güzeldir. Kimine sırıtır kimine oturur. Erkekler için de geçerli. Kimine pasif durur, kimine mütevazi, aydın durur.
Cok canım bir Dunya'da yasiyoruz arkadaslar lutfen farkinda olun ne yaptiginizin. Neden saygili oldugunuz surece istediginiz gibi davranmak yerine cinsiyete gore kendinize sinir koyuyorsunuz? Mesela erkek olup nazik olan kisilere veya kadin olup dominant davranan kisilere itici diyenler var. Uyanin, erkekler her zaman dominant veya kadinlar her zaman pasif olmak zorunda degil. Erkekler isterse canim cicim desin kadinlar isterse bro naber desin. Cinsiyet sadece ureme ve insan neslini devam ettiren bir kavram benim icin. Cinsiyet hicbirseyi degistirmiyor sadece saygili olup istedigimiz butun kisilik ozelliklerine sahip olabiliriz. Son sozum, kendinize sinir cizmeyin.
Öyle iki kişi birlikteligi bence çok uzun sürer ve mutlu olurlar hani kalp kalbe karşıdır şerler ya aynen öyledir
Erkekse gay, kadınsa lezbiyendir. Böyle de bir önyargım var. :D :P Ama hiçbirine karşı negatif değilim. Olabilir, hayat böyle de bir şey.
Çekicimi desem ilgi çekici mi desem bilemedim..
Medeni Cesareti yüksek, Sosyal, Zeki, Duygularından emin, Kararlı, Hislerine güvenen
Bu tip insanlara bakış açım kötü gerçekten itici geliyorlar.
İtici geliyor bana kadin dişil enerjisi yaymalı erkek ise eril ve maskülen enerji yatmalı
Kibar davranış sergileyen erkekler herneyse ama böyle erkek gibi davranın kadınlar bana çok itici geliyor
Bir grup basit erkekler tarafından daha fazla değer gören kadinlar grubunu olusturduklarini
Soruyu yanlis anladım ya ben😂 dişil enerjisini dışa vuran kadinlar olarak anladim😂
İtici oluyor gayet net
son derece irite edici
Sinirini kontor edemiyor diye düsünürüm
Pozitif enerji olarak düşünülebilirim
Neyi nasıl gösteriyor o önemli ve herkese mi ayni
Ölçüsü hangi konuda nasıl vurduğu önemli
Dışa vurduklarini
Kötü…
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar