Bence kadınlar Erkeklerin hiç bir şeyine muhtaç değil.

Feminizm mesaisi başladı 😅 Kadınlar yaratılış icabı bazı şeylere muhtaçtır erkeklerde öyle. Erkek ve kadın iki yarım elma gibidir. İkisi birbirini tamamlar. Kadınların fıtri olarak korunup kıllanmaya, ilgiye, sevgiye ihtiyacı vardır. Değer gördüğünü bilmek ister. Kadınlarda ilgi gördüğü zaman kalplerini ve nefsleri okşandığı zaman mutlu olur. Erkeklerinde bu tarz ihtiyaçları vardır. Fakat buna değinmek gereksiz soru kadınlar üzerinden sorulmuş. İlgiye , romantikliğe muhtaçdır olmasaydı eğer çoğu kadın duygusal boşluğa düşük başka birisinin mesajlarına jestlerine kayıtsız kalmadıkları durumlar olmazdı. Tabi bu her kadın için geçerli değil. Kimisi nefsine hakim olabiliyor kimisi olamıyor ama içlerinde bu duygu var
😄
Seni bu konularda pek dikkate almıyorum beni sinir ediyorsun 😝😝😝
😒
Gidip tekrar feminist bir soru sorayım. 😝
Bilme sanırım karakter yapısına göre değişiyor efendim.. Geçen bi sokak röportajında gördüm.. Benim eşim beni dövecek, bağıracak, kızacak diyor.. Valla bende anlamadım..
Kadınlar erkeklerin romantik olmasına muhtaç değildir , Erkeklerde kadınların hamarat olmalarına muhtaç değildir. 🤷♂️🙂
Çok yaşa hanjin 😄🖐️
Ben teşekkür ederim hanjin güzel görüşün için.
Hem evet hem hayır
Cevap
14Cevap
Sevmeyin o zaman sizde böylelerini? gidin romantik sevin kötü erkek peşinde koşanlara söylüyorum sadece. ayrıca romantizm aşkın sıkıcı olmaması için gerekli
Yok canım niye muhtaç olsun. Sonuçta herkesin kendi tarzı var
Bugün feministliğiniz üzerinde efenim hepimizi gömdünüz :D
İnşallah gömme eylemi sözde kalmaz birgün. 😄
İçten dışa vuruş oldu bugün.
Her zaman hissettiğim şeyler. 😊
Harika 😄
odunuda yontan biziz bence ben ne kadar romantiksem karsimdakide o kadar deger veriyor ve romantiklesiyor
Bence muhtac... Bu ille romantiklik degil... Basta kendisini tamamlamasina muhtac... Bu hayatta yurumesinde yardimci olmasina muhtac... Omzuna muhtac.. yeri geldiginde sesini duymadina muhtac... Uzar gider bu liste.
Bence değil ve romantik erkek dilde tercih ediliyor gerçekte değil bence çok
Muhtaç değilseniz niye acaba bizim hakkımızda odun kalas gibi kelimeler kullanıyorsunuz acaba? Hanımefendi hii 😔
😄 Değilsen üstüne alınma fjfj
Değilsen değilsindir dert etme lacidert 😄
😄Ömrümüzü yediniz daha doymadınız mı fjfkfj
Lacidert hariç fjdksh
Gitme kal biz böyle sevdik fhdkf.
Neyin kafası buuuuuğğğğğğğ
Lacidertin kafası buu eğlencelidir iyidir azcık feministlik yaparsan küser alınır darılır. 😅
Banane 😄zaten linçleniyorum. Djdkdh
😄
Kadınlar erkeğin romantik olmasına tabiki muhtaç değil ancak içten içe ister her kadın düşünülmeyi anlaşılmayı..
Kendi adıma konuşursam ben romantik olmadığım için pek önemsemiyorum. Eğlenmek çok daha önemli benim için ilişkide.
Kadınlar niye hep bi muhtaç olma durumunda awk? Çerçevenizi de kadınları yakıştırdığınız sıfata da neyse..
He bı sen çiçeksin gider odunu bulur ondan sonra bicirdar pehhhh dinime küfreden musluman olsa
Her ilişkide belirli bir seviyede romantizm olmalı bence.
Bence siz kabul edin..
Artık odunluk moda.. 😄
Muhtaç değiller de niye illa kendilerini kanıtlama çabası içersindeler ve "ben bunu adam ederim" hırsındalar?
Romantik erkek sevmem
Hâlâ öyle olabileceklerini zannediyorlar maalesef
Benim tanıdıklarım muhtaç.
Söyle bana ulaşsınlar
Yok canım kalsın 😅😅
Muhtaç olmak kadar tiksindirici bşr duygu yoktur
Bize mubtaçsınız tabi
Evet muhtaç
Kesinlikle evet?
Değil
Bence de değiliz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?