Bencillik mi bu? : Erkeğin romantik olması gerektiğini düşünüyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. ben kadınların istediği şeyin romantiklik olduğunu düşünmüyorum. kadınlar sadece istediği erkekten bunları bekliyor. kadın istediği erkekle beraberse, erkek isterse ağzına etsin, kadın gene de onu bırakmıyor. ama kadın eğer dışarda daha iyi bir erkeği elde edebileceğini düşünüyorsa, erkek dünyanın en romantik insanı olsun, gene de yaranamıyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılSenin gibi düşünen hiçbir kıza prim vermedim, hayatımdan çıkardım. O kadar vicdanım rahat ki, narsisizm zaten kendi egosunu korumak adına başkasında hata bulmaktır. Çünkü içteki boşluğu ve yetersizliği ancak karşı taraftan bekleyerek, kendin vermeyerek doldurmaya çalışırsın.
06 Yorumla- 1 yıl
Az kalsın seni ciddiye alacaktım ama boş konuşmuşsun vazgeçtim
- 1 yıl
İlişki karsiliklidir. Bir erkek sana adım attığında ona bir hediye alman, ona güzel bir şey söylemen seni eksiltmez arkadaşım. Aksine 'kiymet bilen' adam için çok kıymet görürsün
- 1 yıl
Hediye yi romantizmden saymıyorum. O almasa da alırım doğum günü falan.
- 1 yıl
Yani, senin romantizm olarak görmediğin şey benim için romantizmdir. Çok fazla para hesabı yapan kız varken bir erkeğe maddi anlamda küçük bir şey alman bile kıymetlidir.
Benim doğum günümü hatırlaması bir romantizmdir. İlk konustugumuzda hangi cümleleri kullandığımı hatırlaması bir romantizmdir benim için.
Senin dediğin şeyi net olarak anlamadim - 1 yıl
Erkeklerin kafası biraz farklı yorumlarda gördüğüm beraber film izlemek bile romantik diyen olmuş. Ben yapılan küçük anlamlı jestler den bahsediyorum. Doğum günü yılbaşı sevgililer günü vs hediye alırsın, güzel sözler söylersin bunlar benim için olağan şeyler.
- 1 yıl
Neyi tartıştığını veya kafanda oturtamadigini anlamadım. Erkekleri kötülemek istiyorsan milyon tane sebep bulursun, kadını kötülemek istersem bir sürü şey bulurum. Kusursuz insan yok, sana tavrı genel olarak iyiyse bunu düzenli devam ettiriyorsa, seni dinliyorsa aşırı derecede düşünmeye gerek yok.
Eğer içindeki sevgiyi tanımlayabilirsen sevgi verebilirsin. Sevgi aldığında da bu tarz şeyler dusunmezsin. Kendini evinde hissettiğin ilişki doğru ilişkidir.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılİnan bana bazı kadınlr odun gibi yemin ederim
Kendinden soğutur derecede
Bazıları tepki vermesini bilmiyor
Bazıları romantik olmayı beceremiyor
Ben şahsen kendi adıma konuşuyorum
Kadının odunu erkeğin odunundan dahada kötü oluyor 🤦♂️😂00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Aa DuyguÇacak, seninle aynı frekansta gibi hissediyorum 😜 Bence aşk, iki tarafın da katkıda bulunması gereken bir şey. Yani romantizmi sadece erkeklerden beklemek biraz tek taraflı olur. İki kişi bir ilişkiyi güzelleştirir, o yüzden kadınlar da romantik olmalı, bu sevgiyi ve tutkuyu besler. Ben de bazen sürprizlerle sevgilimi şaşırtmayı çok seviyorum! 😊 Unutma, aşk iki kişinin oynadığı bir tango 💃🕺❤️
Senin romantik jestlerin nedir? Ben mesela bir keresinde sevgilime küçük bir piknik hazırlamıştım. Sen de paylaş bakalım, neler yapıyorsun? 🥰00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
76Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u 1 yılEvet gerekebilir.. karşılıklıdır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılPek gerekmiyor bence. Erkek arkadasima cicek vs aldim bizim kadar anlam yüklemiyorlar. Boş gorende oluyor. Bu cicege verilen paraya doner yeseydik vs, bu cicegi napayim simdi diye dusunen de oluyor. Ve daha bircok hediye, ortam hazirlamak vs erkegi degil de kadini daha cok mutlu eden, daha baglayan seyler.
Kadin romantizmi sever onem verir. Erkek erotizmi sever ve önem verir. Erkek romantik olursa, kadinda biraz er*tizm verirse iliski dengeli ve guzel olur diye dusunuyorum. Mesela erkegin hazirladigi romantik ortam kadini yükseltir, hosuna gider. Kadinin hazirladigi ya kendisi hazirlandigi er*tizm erkegi yukseltir, hosuna gider. Soruya gore cevap verirsek romantik olmasi gereken taraf kesinlikle erkek olmali.
21 Yorumla- 1 yıl
Çok teşekkür ederim. Benim de düşüncem böyleydi. Güzel açıklamışsın
1 yılbence kadınların da romantik olması gerek
erkeklerde süprizleri sever biraz şefkat ilgi hoşlarına gider duvardan değiliz duygularımız var :)
319 Yorumla- 1 yıl
Evet varmış yorumlar aracılığıyla öğrenmiş oldum. Saçma bulursunuz sanıyordum
- 1 yıl
neden saçma bulalım duygular sadece erkeklere özgü değil
erkeklerin bu hayata karşı baskısı zorlanması daha fazla - 1 yıl
☺️Erkeklerde ne baskı var
- 1 yıl
hayata karşı..
hep güçlü durmak hep başarmak aileye yük olmamaya çalışmak insanlara kendilerini sürekli kanıtlamaya çalışmak bir sürü şey..
işte
aklıma gelenlerin ilki bunlar - 1 yıl
Bunlara biz de mecburuz
- 1 yıl
kadınlar da mecbur ama erkekler kadar değil bir çoğu :) yani daha basit hayatı seçenler oluyor erkekler de o seçim yok
- 1 yıl
Doğru haklısın.
- 1 yıl
o yüzden duygular herkes için var bunu unutmamak icap ediyor
- 1 yıl
Bizde poaça börek falan yapıyoruz. Dürüstçe, çiçek alınmasını mı tercih edersiniz yoksa poaça mı yapılıp getirilmesini
- 1 yıl
Romantizm sadece çiçek ya da börek değil ki
Romantizm bana göre partnerin eşin sevgilin işte senin için özel olan kişiyle güzel vakit geçirmek..
Bu bazen çiçek olur bazen beraber yemek yapmak olur bazen küçük bir jelibon almak olur bazen meyve soymak olur bazen bir küçük hediye olur..
önemli olan bir şeyleri dayatma olmadan içtenlikle yapmak..
Basma kalıp romantizm sürekli çiçekler mum ışığında yemek romantizm diye baskılar bana göre bakış açıma ters
ben sevgilimle oturup sevdiğim filmi bir daha izlerken bile romantik hissiyat yaşayabilirim:)
- 1 yıl
Sana göre stabil şeyler de romantizmmiş. Tm anladım erkeklere romantik olmak çok daha kolay
- 1 yıl
Stabil ama sevdiğinle yapıyorsun
buradaki detay bu..
Romantizm filmlerin dizilerin ya da kitaplar da anlatıldığı gibi abartılı değil
daha sade stabil..
- 1 yıl
Bu konuda algımız farklı diyelim yoksa benim de romantizmden kastım abartı değil para zoruyla yapılan şeyler hiç değil parayı veriyorsun başkası yapıyor o romantizmi
- 1 yıl
nedir sizin kastınız peki merak ettim
- 1 yıl
Mektup mesela çok romantik geliyor günümüz için
- 1 yıl
şiir yazmakta olabilir:)
buda romantik
- 1 yıl
Evet yazabiliyorsa ama :) yazamıyorsa çok da şaapmasın
- 1 yıl
Şiir yazmak çok zor bir şey değil
zaten için içine duygular girerse:)
- 1 yıl
Yetenek yoksa zor
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. "Aşk ve şevkat kadınsıdır. Sevgi ve güç erkeksi"
Erkekler mi daha romantiktir yoksa kadınlar mı? ↗10 Yorumla
1 yılRomantiklik konusunu bu kadar abartmamak gerek insanin içinden gelmesi lazım benim için önemli olan anlasabilmek ve ilişki dinamiğindeki komik anlar ve anıların birikilmesi zorla olan hersey bana sahte geliyor açıkçası.
30 YorumlaErkek yoruldu artık. Bir de beklenti içinde olduğunuz için erkekler zorunlu romantik oluyor. Oda köprüyü geçene kadar. :) köprü geçişldikten sonrada bırakılıyor. Sonra sen eskiden böyle değildin demeler. Bu kısır döngü eskiden ber devam eder. Türk kızının sorunu işte
11 Yorumla- 1 yıl
Doğru romantik değilseniz başta çıtayı yükseltmeyin sonra gerçekle yüzleşince soğuyoruz
Erkek sana karşı romantik olursa senin de onun gibi romantik olmana gerek yok.
Yapman gereken oluşturmuş olduğu bu romantizme sevgi ile karşılık vermektir yani sevgini hissetir yeter.
Sevildiğini bilmek yeterlidir erkek için.
Çiçek falan alayım deme hfkdhdk
15 Yorumla- 1 yıl
İstiyorlarmış sizde bize alın diyorlar
- 1 yıl
Kim istiyor ya cidden onunla konuşmak isterim abi ne yapacaksın o çiçekle koklayıp nazlancan mı?
Eve götürüp suya mı koyacaksın?
Kitapların arasına koyup kurutacak mısın? Hfkdhddkhd
İyi güldüm.
Genel olarak erkekler gerçekten çiçekten anlamaz bilgin olsun bence istediğini söyleyenler bunu gerçekten isteyerek söylemiyor.
Gerçekten sevilmek yeterli.
Kadınlar da aslında böyledir gerçek sevgi yeterlidir ama olanaklar varken neden gönül hoş etmeyelim değil mi xd - 1 yıl
İşte cesaret, işte feraset, işte fazilet, işte adam gibi adamlık budur.
- 1 yıl
😊
1 yılEn azından erkek şiir falan yazinca. Onu anlayacak kadar romantik olsa yeter. Bana hep öküz kadın denk geldi 😂 özenmiş şiir yazmışim. Ben şiir sevmem diyor.
12 Yorumla- 1 yıl
😂Biraz kötü olmuş ama kadınlar genelde sever.
- 1 yıl
Bence öyle değil. ya da ben o küçük kısıma denk geldim hep
1 yılolur mu öyle şey? herşeyi erkek yapar erkek çiçek alır hediye alır hatta erkek bu dünyaya kadını mutlu etmeye ve sürekli romantık olmak zorundadir biz sadece bu dünyaya kadınları pohpohlamaya geldik bir nevi kadın istiyorsa yapicaz bizi duygularımızın hislerimizin ne önemi var? tatmin edilmesine gerke yok kadınların ki tahimn olsun yeter
12 Yorumla- 1 yıl
Biraz fazla isyankar değil mi
- 1 yıl
isyankarlık değil ki yorumum bu yönde görünen bu
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılİlişkilerin istikrarsız olmasının nedenlerinden biri de her şeyin erkeklerden beklentisi. erkek için tek başına olmak daha konforlu geliyor.
18 Yorumla- 1 yıl
Herşeyi erkekten beklemiyoruz
- 1 yıl
Tersi bir algı var.
- 1 yıl
Beklenti sadece duygusal. Bu da normal biz size göre biraz daha duygusalız
- 1 yıl
Bu yazdığına inanıyorsan haklısın.
- 1 yıl
Niye inanmıyim
- 1 yıl
Beklentinin sadece duygusal olduğunu ağızlar söyler ama pratik farklıdır.
- 1 yıl
Yo farklı değil
- 1 yıl
Aksini bekleyen de dile getiriyor
Gizli Üye(25-29)1 yılAsıl kadının romantik olması gerekiyor.
Erkeğin iç dünyası hayatın ona yaşattıkları yüzünden sertleşir ve romantik olmakta güçlük çeker kadında öyle değil kadın erkekten daha fazla romantik olmalı.
Film ve dizilerde erkek romantik olmalı diye bir kaftan biçmişler gidiyor.10 Yorumla
1 yılBiz zaten daha duygusal varlıklar olduğumuz için romantiğiz.
211 Yorumla- 1 yıl
Erkeklere kalsa eminim eve soğan, patates getirmek de romantikliktir yoksa.😂😂
- 1 yıl
😂Doğru haklısın. Ama ufak tefek sürprizleri hep ben bekliyorum. Kadın romantiklik yapmaz erkek yapar gibi. Biz bunlara çiçek götürsek yerler be nasıl romantik olalım bunlara bende haklıyım
- 1 yıl
Hahahaha Gül alsan “Bununla reçel yapsan daha güzel olurdu.”diyorlarmış.😂😂 Puhahaha Düşünmemiş olduğum şeyleri aklıma getirdin yerler deyince.
- 1 yıl
Reçel benim de aklıma gelmiyor değil ama o gülle olmaz 🤭
- 1 yıl
Hiç çevremde yapan olmadı. O yüzden gül reçelinin tadını bile bilmiyorum. Öyle derler gül reçeli sözü edince. Doğrudur.
- 1 yıl
Gül reçeli çok güzel ama pembe gülle yapılır. Bunlar hep kırmızı ya da mavi getiriyor:)
- 1 yıl
Mavi gül getireni hiç görmedim. Acaba anlamı ne?
- 1 yıl
Ben maviyi çok seviyorum Özgürlüğün rengi
- 1 yıl
Veren acaba ne demek istiyor? Beni bir sal mı?😂😂
- 1 yıl
Vala geneli ne demek istiyor bilmiyom ama ben maviyi sevdiğim için mavi geliyordu😊
- 1 yıl
Anladım.🙃Ben de severim.
Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Kadınlar sadece almasını biliyor verdiği bir halt yok ama her şeyi istiyor
11 Yorumla- 1 yıl
her şey değil ~ benim yaptıklarım romantiklikten çok daha fazlasıydı.
Romantik olan kadın; karşısındaki beyfendiye önem ve değer verdiğini göstermekle birlikte, büyük zarafet doludur. Nasıl ki bir erkek centilmen olduğunda akılda iz bırakır, kadın da erkekte öylesine iz derin bir iz bırakır.
10 Yorumla
1 yılTabii ki, ilişki kesinlikle dengede esastır. Kadın ilişkide cilveli, tutkulu ve romantik olmalıdır. Erkeklerinde ilgi görmeye ve güzel süprizlere ihtiyacı vardır.
10 YorumlaE heralde ayol 😂 sen kraliçe gibi davransın istiyosan adama kral gibi davran, bak bakalım noluyo😙 ama yaptım ayu hala aynı ayu diyosan ondan olmaz 🐻
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇok sevdiğim bir söz var. Erkekler Realist görünen romantiklerdir. Kadınlarsa Romantik görünen Realistlerdir. Her daim Romantik görünen Realist Erkek kazanır. O yüzden romantizm kadını kandırma sanatıdır. Böyle olmadıkca mutlaka kullanan taraf kadın olur.
10 Yorumla
1 yılRomantik olma beklentisini ben gerçekten anlamıyorum. Çünkü bir insan kıymet veriyorsa yeterince ince ruhlu davranmaya başlar. Yani birinin söylemesiyle, istemesiyle olacak bir şey değil.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılgerekiyor bana özel yemekler tatlılar yapmayan, beni beğendiğini hissettirip bazen sözlere dökmeyen, beni şımartmayan (masajlar, hediyeler, tatlılıklar) kadını napim. ben de benzer şekilde karşılık veririm.
20 Yorumla
1 yılKadın odun, erkek romantik olursa bu bencilliktir. Kadın ve erkek birbirlerine aşkla bağlı olarak romantizm de karşılıklı olmalı..
10 Yorumla
1 yılKadınlar duygusal zaten erkek biraz anlayışlı olup sevdiğini özel hissetirirse kadın zaten mutlu oluyor
10 YorumlaYaratılış gereği erkekler sevmeyi, şefkat duygusunu kadınlardan öğrenir aslında.. Sen nasıl seviyorsan, ne kadar romantiksen onlar da o kadardır..
10 YorumlaTam tersi olmali. Erkek ne alaka romantiklikle erkek doğası odundur. Kadın doğası romantik olur ince olur.
12 Yorumla
1 yılTabiii yaaaa şu odunluğunuzu atın üstünüzden biraz kızlar
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılTabiki gerekiyor. Romantizm herkes de bir parça olmalı ilişkinin rengi
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılKadınlarda değer bilse ve sadık olsa yeterli olacağını düşünüyorum.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılselam🥳 bence kadınlarında erkeklerinde romantik olması gerekiyor her iki taraf içinde geçerli
10 Yorumla Birazcık olabilir yerine göre mıç mıç ilişki de insanı bayar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı. Romantizm herkeste biraz olmalı
Gerektiğinde de çekinmeden kullanılmalı diye düşünüyorum10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bu tarz şeylerin karşılıklı olması gerektiğini düşünüyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 482 cevap paylaştı. Kadınlar zaten doğuştan romantik. Romantik olması gereken erkekler
10 Yorumla
1 yılher şey dozunda ve karşılıklı olmalı. bi taraftan beklemek hata
10 Yorumla
1 yılİki tarafında olması gerekiyor. Romantik kişiye karşı odun olunmaz.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kadınlar da arada jest yapabilir bence. Erkek de değerli. hisseder..
10 Yorumla
1 yılErkeğin bir tık daha fazla romantik olması gerekiyor ama kadınlarda olmalı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılKarşılıksız romantizm evcilik oynuna benzer. Asla hissetmeyeceğin duyguları taklit edersin.
10 Yorumla Erkek romantik olması lazım ama kadında iltifat etsin yani
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
1 yılKadın yapılan romantik hareketlere doğru tepkileri versin yeterli bence 😂
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı. Romantık yaklaşım varsa dalgaya karşılık vermeniz lazım ama
10 YorumlaRomantizm dediğin şey mutlu etme çabasıdır, kıyamamaktır sevdiğine, sözcüklerin yetersiz olduğunun, doyamadığının belirtisidir.. Dolayısıyla kadını erkeği yoktur romantizmin... Aşk iki kişilik ise eğer aşka dair her şey iki kişi içindir
10 YorumlaKadınlar zaten çiçek gibidir. Onun için romantiklik özlerin de var.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 630 cevap paylaştı. Seviyosa romantik olsun insanın içinden gelir zaten bu durum ister istemez ya, ☺
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Baya baya rolleri değiştiriyoruz. Erkek romantik olsun, kadın öküz. Ee sonra? 😂
04 Yorumla- 1 yıl
Kadın öküz olsun demedik ya. Ama çiçek versek yiycekmişsiniz gibi bir haliniz var :)
- 1 yıl
Tmm🌷
1 yılBizim kadinlar seks de bile yatarak lahmacun ekmegi gibi uzanirken romantizm mi bekliyoruz xD Ölü esekten medet ummak gibi...
00 YorumlaHer şey karşılıklı hanımlar. İlişkinin kendisi bile bariz ortada. Bir elmanın iki yarısının tamamlanma çabaları.
Öyle değil mi?00 YorumlaProblem birey olarak romantizmin r sinden anlamayip erkekten romantik olmasini bekleyenlerde bence. Piyasa hanzo kro barbar ve vahşi kadın dolu
00 Yorumla
1 yılKadın da romantik olmalı ama bu konuda erkeğin önüne geçmemeli. Bu tarz roller erkekte daha iyi duruyor. Ara sıra kadın romantizmi de lazım tabiki ehehe
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYok canım kadinlar hiç bisey yapmasın herseyi biz yaparız 😃
10 Yorumla
1 yılGerekiyor ama fazla değil
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılRomantik değilim çok romantik olmasi bana samimiyetsiz geliyor
10 YorumlaBence gerekiyor. Erkeğin o rolü üstlenmesini istemeniz normal. Ama arada bir jest yapan tarafın kadın olması çok normal ve olması gereken bir durum bence
10 YorumlaRomantizm karşılıklı bir eylemdir. Beraber kulaklıklarımızı takıp yağmurda yürümek, akşam balkonda beraber sohbet edip kitap okumak...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 816 cevap paylaştı. Evet olması gerekir daha doğrusu tek taraflı olmaz bu iş
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 889 cevap paylaştı. Soru ile açıklama neden çelişiyo xmsösms
11 Yorumla- 1 yıl
Çelişmiyor, ben sadece erkeklerin romantik olması gerektiğini düşünüyorum Kadınlar da romantik olmalı mı diyorum?
İlk date’de erkeğin hesabı ödemesi gibi romantikliğinde ilk erkek tarafından başlatılması bence doğal ama ilişkinin ilerleyen zamanlarında hesap nasıl bölünüyor ise romantiklikte karşılıklı olmalı diye düşünüyorum.
00 Yorumla
1 yılOlmalı bencede duygusuz kalmak istemezsiniz diye düşünüyorum
10 YorumlaBence kadınlar da romantik olmalı bence😇🙏🏼
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. Herşeyi erkekden bekleyin zaten
24 Yorumla- 1 yıl
Herşeyi beklemiyoruz, aşka dair beklentiler
- 1 yıl
Hiç belli etmiyorsunuz nerden bileyim.
Gizli Üye(30-35)1 yılRomantiklik ne senin için
16 Yorumla- 1 yıl
Çok açıkladım öteki yorumlardan okursan anlarsın bence
Cevap sahibi1 yılOkumadım 😄
- 1 yıl
Küçük jestler diyelim
- 1 yıl
Yazdığını Bi okur musun? Sonra da mümkünse Türkçe ye çevirirsen 🤭
Cevap sahibi1 yılPardon klavyeye yazdırıyorum yanlış yazmış….
O yorumu siler misin ….
Erkek jest yaptığında senin vereceğin tepki önemli… senin jest yapmana gerek yok… Mutlu olman bir erkeğe bence en büyük jest- 1 yıl
A tamam şimdi anladım saol :)
1 yılTek taraflı olmaz iki tarafta romantik olmali
20 Yorumla- Devamını Gör (54)
Devamını Gör(99)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri