@Neveaşıkbiri ve @Redamancy-4 ÇSG ile şimdiden vedalaşsanız iyi olur 😎

Bana göre işin özü kadınlar erkekte süreklilik değil dengeyi seviyorlar :D bizim zaten dengesisiz ama sizin ayaklarınız her konuda yere sağlam bassin diyorlar :D kadınlar her konuda tamamıyla ait olabileceği ve akıllarında soru işareti yaratmayacak erkeği istiyorlar..
✌️☺️
Her kadın aynı olmaz
Romantiklik dozundan güzeldir
Fazla romantik olunca beklentide fazla oluyor
Mesela ben vıcık vıcık
İlişkileri sevmiyorum
Biraz ağırlığı olucak ortam içinde
saygı duyulması çok önemli
Yan yana rahat ve özgür olabilirler
Çiftlerin Argo kelimeler
kullanmaları hic hoş gelmiyor
Öncelikle kutluyorum fenomenliğini 🥳 hayır kadınlar buram buram romantizm kokan erkeklerden hoşlanmaz. Öyle söyler ama gider kendilerini en umursamayan erkeklerin hayranı olurlar. Benim açımdansa doğal davranışlar her zaman güzel gözükür. Bu gerek romantizm gerek odunluk olsun. Odunumsu romantik daha iyi🤣
Başka bir arzunuz var mı :D
Hayır yeterli💃
Sen burdakilere bakma söyledikleri ağız dolusu kadardır, kadınların hepsi duygusal şizofren takılan yaratıklardır bir kadın ben romantiklik sevmiyorum diyorsa yalan söyler, bak ahmet sevgilisine çiçek almış sen bana en son ne zaman çiçek aldın diye söylenip dururlar 😀 kadınlar kadar memnuniyetsiz varlıklar görmedim ben hayatımda,
Cevap
34Cevap
Hayırlı olsun yeni fenomenliğin😂
Vıcık vıcık romantik olan erkeklerden hiç hoşlanmam. İçten olsun, samimi olsun, gerçek olsun yeter..
Ooo tebrikler narcoss 🥳
her şeyin aşırısı bayıyor, fazla romantik insanla yapamam.
:) ✌️
Tanesi 1 öpücüğe çsglerimi satabilirim😄
Hoşlanırım romantik erkekten evet, özellikle şövalye ruhlu olanından😏
Hayır hoşlanmazlar bu arada bu kadar erken olman beni şaşırttı açıkçası ben bir ay sürmüştü almam 15 günde aldın ilginç
Yok parçalamiycem
Hayırlı olsun 😅
Kadınları bilmem ama ben romantik erkek severim arkadaş 😂
Sanmıyorum öyle olsaydı kaba veya maço kişileri istemezlerdi ama herkes bir değil tabi ki
Bu konuda çokça araştırma yapmış biri olarak özetle şunu söyleyebilirim:
"Herkes layığıyla yaşar"
Ayrıca insan gibi değişken bir varlığı kadınlar erkekler diye gruplayamayız. Hepimizin doğduğu çevre kültür farklı. Kimi elma armut sever, kimi maço, şiddet eğilimli adam kimi daha naif adamları sever.
Hayır sen onu başka özelliklerinle tavlarsın romantik olmak sonradan ilişki içinde hoşuna gidebilir ve aynı şekilde hangi özelliğinle tavlamışsan zaman zaman ona bunun esansını vermen gerekir aynı parfüm gibi.. Diyelim ki komik bir erkek olarak tavladın, sonradan hiç şakalar komiklikler yapmazsan bir süre sonra gidecek ve seni bırakacaktır.
Ben SÜREKLİ romantiklik yapan erkekten değil, doğru zamanda, doğru yerde ve doğru şekilde romantiklik yapan erkekten hoşlanırım.
"Kadınlar aslında çiçekleri değil, çiçek alacak duyguya sahip, erkekleri severler."
Aziz Nesin[[ Ayrıca unutmayın bir şeyi sürekli yaptığınızda artık insanlar o yaptığınız şeyi jest olarak görmüyor, sizin göreviniz olarak görüyor. ]]
Teşekkür ederim. 🙂 Ehh bizde bir şeyler biliyoruz. 😅😂
Hayir, fazla romantiklik insani biktiriyor. Beklenmedik romantiklikler yapsin ama abartmasin. Ayda yilda bir defa yeterli. Biz sozunde duran, ciddi, ama yeri geldiginde saka yapabilen, kulturlu ( sadece arabayla ilgilenmek yerine kitap okuyan, tarihle ilgili bilgisi olan, hobileri olan) erkeklerden hoslaniyoruz.
Bence gerçekten seven kadın için erleğin romantik olup olmaması önemli değildir. Adam gibi sevebiliyor mu ona bakar. Hayırlı olsun 🥳
Hayırlı olsun. Rakip mi olcam sen bize hiiii
Evet romantik adam her zaman bir adım öndedir
İçten içe hoşlanırlar ama sadece içte kalır. Dışta başka türlü. 😌
Gerçi yine de romantik erkeklerden hoşlanan kadın sayısı da fena değil.
Kadınlar evet romantik erkeklerden hoşlanırlar paralı erkeklerle evlenirler. Bu şekilde düşünmeyenleri tenzih ederim. Romantizmin karın doyurmayacağı kaçınılmaz bir gerçek. Kadınlar hayatta kalma güdüsüne erkeklerden daha çok bağlılar. Hal böyle olunca romantizim.
Aaaaağaaaaa sen aşk fenomeni mi oldun 😄
Al al siteyi komple al anca gözün doyar fjfkf.
Kadınlar erkek sevmezler ki romantiğini sevsinler.
Bakma azcık paranız var diye bazılarınıza katlanıyoz 😄
Hiçte 😄
her zaman mıç mıç ve sürprizlere boğan biri bir süre sıkar ama kadın ilgisiz hissettiğinde, ilgiye ihtiyacı olduğunda sürpriz yapan erkek baş tacıdır
yani romantik erkek iyidir güzeldir ama romantikliği ne zaman yapacağını bilmeli
Şahsi görüşüm sadece romantizm yeterli değildir hatta ben fazla romantizmden hoşlanmayan bir insanım. İletişim yeteneği, üslup ve mizahi zekaya romantizmden daha çok önem veririm. Bu durum herkese göre değişir tabi ama benim tercihim böyledir.
Yeni fenomenliğin hayırlı olsun😊
Kimi kadınlar evet istiyor ama azımsanamayacak kadarlık kısmın ise bence romantizmde aşırı gözü yok. Yani yerinde romantizm olması daha iyi.
Ne kadar romantik? Aşırısı beni rahatsız eder. Normal olsun, tadında olsun. Kendi adıma benim için böyle. Diğer kadınları bilemem çünkü bu tamamıyla karakter meselesi.
"Gerçekten" romantik erkeklerden hoşlanırız. Kadının ruhuna dokunabilmektir esas olan, bunu da başarmanın yolu romantiklikten geçer.
Tabii ki dozun da.
Tebrikler. 😎🎉
Bana göre kadınlar romantik erkeklerden değil, romantik olan erkeklerden hoşlanırlar. Her zaman romantiklik olmaz yerine göre olur. Anlatmak istediğimi anlamışsınızdır belki.
Tebrik ederim öncelikle...
Fazla romantizm bana sahte geliyor. Ama düşünülmüş olmak hoşuma gider.
Sanmam :D
Tebrik ederim 💫
Açıkçası ben romantik erkek sevmiyorum ya. Gülesim geliyor, gelemiyorum güzel sözlere. 😂
ben hoşlanmam romantık erkekler genelde sinirli asabi olur dediğim dedik tipler normal olmali her sey dozunda
Her kadını bilemem ama ben çok romantizm sevmem. Ara sıra romantik de olabilen bir erkek iyidir benim için. Sürekliliği sıkar.
Hayır sanmıyorum..
Aşırı romantizm hiç bir kadının hoşuna gitmez diye düşünüyorum,
her şey orantılı olmalı yerine göre olmalı
Romantik olsun ama çok romantik olmasın arada şaşırtsın sürprizler falan yapsın böylesi daha eğlenceli olur bence
😄
Yani yerine göre romantik olunmalıdır bence her zaman öyle yaparsan bıkarlar 😄
Hayırlı olsun bende Diziler Filmler de olmaya çalışıyorum 😄
Sert görünümlü içi romantıik birisi olsun.. Lakayt birisi olmasın, gevşek olmasın. Sert bir mizacı olsun😄
Fenomenliğini tebrik ederim bu arada :)
Her şey yerinde , zamanında ve kararinde güzel yoksa heyecanı olmuyor.
Romantik erkek tipi severim ama. Nerede serseri var onunla beraber olur 😂😂😂
Hahaaha aynen yaaa. 😂😂
Kimi odun seviyorum diyor kimi fazla romantik.. herşeyin ortası iyidir bence 😄
Normal romantik olsun yeter ilerisini sevmem bunalırım😃
😂😂
Hoşlanmam diyen dağda yaşıyordur djdjdjd tabikide romantik olsun en azından benim kadar.
Genelde lanlı lunlı konuşan kavgacı erkeklerin etrafında beş on kız görürken kibar üsluplu naif tavırlı romantik hemcinslerimin hep yalnız kaldığını görüyorum ben şahsen...
Her kadın değil, ben vıcık vıcık ilişki sevmem mesela kendimde. Ama romantiklikte olmalı aramızda.
Ben sevmiyorum romantik erkek romantik olmadığımdan herhalde
Alcakgonullu nazik olsun sert de olsun masaya yumruğu vursun arada
Sipariş verelim bundan bence :D
Kelimelerden çok (sevgilim,. Hayatımın anlamı vs..) hareketleriyle romantik olmasını seviyorum. Adımla seslensin sorun değil ama romantik olsun.
Kadınlar garip yaratıklar romantiklik başına bela erkeklerin
Geneli sever sanırım. Sadık, saygılı olsun romantik olmasada olur.
nerden çıkardın?
paran varsa en yakısıklı romantık sensın zaten .
:)
Kadınlar sadakatli ve dürüst erkeklerden hoşlanırlar. Romantizm sonra eklenir
Kadınlar onları gerçekten her haliyle seven birinden hoşlanır
Romantik vıcık vıcık şeyler hiç sevmem seviyorsan sevdiğini göstererek hissettir
Ben romantik biri olmadığım için fark etmez fazla romantik ilişkiden sıkılıyorum
Külliyen yalan, Bize öyle olduğunu göstermişler hep ama yalan..
Bana bakın erkekler sevilmek istiyorsanız kaçın romatik falan olmayın ilgide vermeyin ha ama aşık olunmak istiyorsanız 1 gün romantiklesin 2 hafta yapmayn 1 ay yapmayn 1 gün daha yapn her gün normallestrmeyn arada yapınki pesinizden koşsunlar 😂😂
Şeref yokki hepsi kadınlarla yatmanın peşinde.
Romantiği herkes severmi bilmem ama cimriyi ve yılışığı kimse sevmez.
Yerine göre bazı incelikler , düşünülmüş davranışlar etkiler tabiki ama sürekli aşk böceği modu biraz sıkıcı
Evet tabii ki hoşlanıyoruz ama kendi adıma sürekli romans beni sıkar biraz. Tadında dozunda yerinde ve beklenmedik şekilde olmalı
Ben fazla romantiklik sevmiyorum, yapmacık geliyor
Hayır. Bize hayvan gibi davranan sorunlulara bağlanıyoruz. Nedeni henüz bilinmiyor İsviçreli bilim adamları inceliyor
Kazık gibi odun heriflerden iyidir
mum ışığıda göz göze kokoreç yemek gibi mi
Hayır 😄 hiç sevmem çok sıkıcı olur
Dozunda olsun fazlası bayar
Sevmem zaten romantik erkek fazla kibardır onu da sevmiyorum
Romantik erkek daima iyi
Bence çok iyi 😂
Dozunda romantizm güzel fazlasi. sikabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?