+1 yılHer zaman romantizm olmaz. Ummadığı anda yapınca güzel. Romatizm sadece mum ışığında yemek değildir. Güzel bir söz, sahiplenici tavırlar, özlem belirtileri de buna girer. Kadınlar hoşlanır mı bilmem, benim hayatıma girecek insan hoşlansa yeterli.
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBen buna şahsen katılmıyorum neden dwrsne romantik erkek biraz da sıkıcı erkeklerden çıkıyor kadınlar son dönemde bana göre sadece eğlenmek, özgür olmak özgürce para harcamak istiyor bunu ona sağlayan kişi de dünyanın en romantik erkeği olmasına gerek yok arada bir patatesi köfteye seni benle seviyorum ya da
çig köftenin yanında en iyi sen gidersin ama gitme dese yeter. :))
Kadınların odunsu erkekleri daha çok sevdiği gerçeği üzerinde ısrarla durarak bence kendimize de bir yandan yol açmış oluruz diyorum 😂21 Yorumla
Romantizm bir erkek için ancak artı puandır. Bunun dışında kadınlar; tipe, boya, posa, karizmaya, bazıları da arabasına, cebindeki parasına falan bakıyorlar. Kişilikten hiç bahsetmiyorum bile. Sorsan hepsi efendi ve ne istediğini bilen erkek arıyor ama icraatleri ve seçimleri tam tersini işaret ediyor..
22 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Vıcık vıcık romantikliği hiç sevmem.
Gül yaprakları, mumlar falan yani ciddi ortamlar gibi.
Düzenlenmiş ve planlanmış değilde böyle ansızın gelen şeyler hoşuma gider.
Hiç düşünülmeden yapılan şeyler..
Sanırım fazla romantik değilim.
Kahretsin ki duygusalım.
O da olmasaydı efsane olurdum 😬😂11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
u +1 yılÇok romantik olmasın boğulurum, kararinda olmalı ama benimki bildiğin öküz önemli günlerde orkide alarak ve çoraplarımı giydirecek arayı kapatıyor işte..
Tek sorun yazın çorap giymek istemiyorum😅11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar romantik ortam kuran, çiçek alan, şiir yazan ama aynı zamanda komik ve mizah sahibi erkekleri severler
13 Yorumla- +1 yıl
Yeri ve zamanı bilen erkek zaten kadının içsel dünyasını çözmüş ve hassas uç noktalarına dokunmayı başarmıştır.
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılYani ortada olması lazım çok aşırı romantik birisi de beni sıkar
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 265,3b cevap paylaştı.
u +1 yılKadınlar odun olan ve maço tiplerden hoşlanıyor
13 Yorumla- +1 yıl
Maalesef
- +1 yıl
Maalesef, biri eksilemiş muhtemelen gerçekleri çekemeyen birisi
- +1 yıl
Kesinlikle
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılAramızda kalsın da ben dahil kadınlar daha nelerden hoslanıyoruz kesinlesmedi 😂😂 yeri geliyor maço olsun istiyoruz yeri geliyor romantik

Bazen de böyle umursamıyoruz 31 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yok be ne hoşlanması aptal aptal , espiriler yapan aşalıyan, bağırıp çağıran, iki lafı bir araya getiremiyen tipler daha makbul. He bide işin en kaynak tarafıda bunlarî yapan erkekler için hem cinsleri tarafından eleştirildiklerinde ise ya olsun bunları yapıyor doğru ama inan beni çok sahipleniyor demeleri yokmu. İşin en sevdiğim yanıda bu
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Hayır genelde daha erkeksi ve korumacı kişilerden hoşlanırlar. Ama önemsendiklerini hissetmek içinde küçük jestlere bakarlar. Aşırı romantik erkek fazla yumuşak gibi durabilir.
13 YorumlaE yaniii.. odun sevsek ofun pazarından alırdık bir şeyler 😃😂
31 Yorumla
+1 yılNe aşırı romantik olsun, ne aşırı odun.
Bu duyguları dengeli yaşayabilen biri olsum isterim, vıcık vıcık ilişkiler bir tık şey geliyor bana.😬12 Yorumla- +1 yıl
E tabi canım djfk
+1 yılRomantiklik olmalı ama düşünceli olması daha önemli. Benim bir hareketimi bana hesap sormadan kendisi muhakeme edip neyi neden yaptığımı. Ya da bir hata yaptığımda direk kızması yerine nasıl düzeltebilirizi konuşmak daha önemli.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılRomantik erkek diye bir şey yok , sevdiğini gösteren ve gösteremeyen var. Sürekli hediye ve sevgi sözcükleri sevmem olması gerektiği kadar olması gereken yerde yeterli ki bu sadece hediye ve sözle de olmaz bazen bakış dokunuş bile yeter
13 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı olan , olması gereken
+1 yılKadın Duygularına hitap eden Erkekten hoşalanır
Bu Romantıklık olur
ya da başka bişey.. kareter ve yapısına bağli.. bunu cözmekte size düşüyor 😊11 YorumlaHayır sahiplenici korumacı da olması gerek her şey romantiklikle bitmiyor. Her romantık olan sevmiyor kanmayın kızlar tanıyın gerçekten sizi kıskanıyor mu yoksa zaten sahtedir yaşadığınız ilişki
11 YorumlaAşırı romantik birinden hoşlanmam. Yerine göre olmalı. Sürekli bir Romeo modunda olması beni sıkar. Zaten ben de romantik biri sayılmam bana denk olmalı.
13 Yorumla
+1 yılBu biraz kalıp yargıya giriyor. Bir insandan hoşlanıyorsan eğer, onun söylediği çoğu şey romantik olur senin için diye düşünüyorum. 😂
21 Yorumla
+1 yılO ben değilim, gerçekten bazen vıccığini çıkartıldığını düşünüyorum.. sürekli çiçek sürekli güzel söz, sürekli romandık romantik yok bayar beni ,🤚
11 Yorumla
+1 yılŞiir falan yazıyorsa kaçarım ben fazla romantik erkeği tercih etmem açıkçası. Ruhumda romantizm çok yok 😂
12 Yorumla- +1 yıl
Sevenler var
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvet hem romantik hem maço erkeklerden hoşlanıyoruz (m)😃
Ama bu romantiklik sürekli olmasın mıç mıç ilişki sevmem beni arada şaşırtsın12 Yorumla- +1 yıl
Evet ondan😃
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu benim için geçerli değil. Sportif ve şair ruhlu kişiler ilgimi çekebiyor. Aşırı romantik şaşalık bir sürü masraf ve yazık.
13 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru söylüyorsun
- +1 yıl
Bazen haklı olmak istemem, ama yine de. Teşekkür ederim
- +1 yıl
😊😊
+1 yılBen romantikten cok lafi sozu bal hic sikilmayacagim erkek istiyorum
11 Yorumla
+1 yılYerine göre davranabilen erkeklerden hoşlanırım. Aşırısı itici.
11 YorumlaGörünüşte odun olacak ama sadece bana romantik olacak 😂
12 Yorumla
+1 yılDengeyi kurabilen yani yerinde romantik yerinde mizahın dibine vuracak biri beni alır götürür.
11 Yorumla
+1 yılBen çok aşırı romantikliği sevmem odunum biraz kfnflfmddkfj
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılDozunda olmalı. Romantizmin r sini dahi bilmeyen bir erkekle ömür geçmez
11 Yorumla
+1 yılHayır konuşmayı bilmen gerekiyor ve farklı kılan bir özelliğin olucak
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılDozunda romantik olan abartmayan erkeklerden hoslanir.
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayır sanmıyorum en azından büyük bir kesimi hoşlanmıyor.
11 Yorumla
+1 yılRomantik bazen olunur ama sürekli de olmaz ben sevmem
11 Yorumla- +1 yıl
Tabii tadında olmalı
+1 yılYerine göre severiz evet.. her zaman olmaz ama 😃azcık maçoda olsun.. Koy koy suyundanda😂🤭
11 YorumlaKesinlikle romantik erkekler çok çekici geliyor.👍👌
11 YorumlaYok be ne o oyle vıcık vıcık nefret ederim düşünceli olsa yeter romantik olmasın
11 Yorumla
+1 yılYalannnnn... Türk kadını sert maço ve sahiplenici erkeklerden hoşlanıyor
11 Yorumla
+1 yıl“Kadınlar şairlerden hoşlanır müteahhitlerle evlenir” demiş bir şair.
11 YorumlaKadınlar iyi erkeğin değil kötü erkegi seviyor.
Hakaret seviyor11 YorumlaRomantiklik dozunda olduğu sürece güzel, fazlası ve süreklisi itici bence
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKadından kadına farklıdır kımi romantik ister kimi cuzdanı kalın kimi kollu kuvetlı dayanıklı erkek ister
10 Yorumla Kadınlar genellikle romantik erkeklere aşık olurlar zengin erkekle evlenirler 🤗 Genellikle diyorum istisnalar var tabiiki.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşırı vıcık vıcık olan ilişkiyi sevmiyorum. Her şeyin yeri ve dozu çok önemli
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Dozunda romantik olmalı.
11 YorumlaEvet 🥰🥰Romantik erkek bizi bulmaz öküz bulur anca abicim😂
25 Yorumla- +1 yıl
Aynen😂
- +1 yıl
Öyle romantikler bizi bulmaz bulsada zor ya nadir 40 yılda bir 😂
- +1 yıl
Aynen rahat 30 ü filan buluruz fakat ne olacağı belli olmuyor
+1 yılBir yerden sonra hepsi istiyor. İstemeyen sevmeyende istiyor yani evet ama az ve öz.
20 YorumlaHayır
Öylesini kanka yapar yakında tutar imrendirir karmaşık mesajlarla aklını alır10 YorumlaKadınların ne istediği belli değil 🤔
Bambaşka yaratıklar onlar 😁10 Yorumla
+1 yılBenim kocaşkım öküz çok kızıyorum ama bazen de seviyorum yaa
21 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSokakta gez, kadınlara sor hepsi romantik sever ama çoğu da ayıyla beraberdir. Kadın olarak söylüyorum, kadınları anlamak zor.
10 Yorumla
+1 yılHyr Fırat ve Ceyda gibi olamıycaksak hiç bir anlamı yok
11 YorumlaBana göre yerine göre romantik olmak gerekiyor.
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 759 cevap paylaştı.
+1 yılKaderde ne varsa dönüp dolaşıp o bizi buluyor
218 Yorumla- +1 yıl
Kadere sadece ettiğimiz duâyla yön verebiliriz.
O da galiba hatalardan ders çıkararak bulacak bizi ya da odunları romantiklige çevirerek😂 - +1 yıl
Aynen ya😏
- +1 yıl
Uzun ömür versin Rabbim iliskinize😊
- +1 yıl
Kaçıncı ay
- +1 yıl
😂yeni daha masallah iyi guzel aman dikkat et kendini salma malum cicek acinca hemen soluyoruz
- +1 yıl
Sakın baglanma ilk problem ordan gelir. Belli etme rengini
- +1 yıl
Hayırlı geceler~
- +1 yıl
Teşekkür ederim🦋
- +1 yıl
🤣🤣sizin yok mu iyi geceler diyeniniz😊
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılEn nefret ettiğim erkek modeli
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen
hoşlanmıyorlar kesin bilgi
12 YorumlaRomantiklik iyidir ama vıcık vıcık olmasın pls. 😃
11 YorumlaHayır ormantik erkeklerden hoşlanırız
11 Yorumla
+1 yılBirazcık öyle dhfjfde
13 Yorumla- +1 yıl
Şöyle diyeyim dggjf. Boş sözlerle romantik olunmaz bence ya🤣Mesela bir restoranda romantik akşam yemeği, ya da ne bileyim son model araba, pırlanta seti, hergün eve gelen çiçekler, her hafta yurtdışına tatile götürmesi falan. Bunlar benim için romantik 😍😂😂😂😂
+1 yılHerşeyin fazlasj zarar.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılYoook yaaa ben sevmiyorum romantikligii..
11 Yorumla
+1 yılRomantiklikten ziyade değerli hissetmek onların daha çok hoşuna gidiyor.
10 Yorumla
+1 yılMağara adamlarını ve orman ayılarını, öküzleri, kereste odunlarını severler
10 Yorumla
+1 yılçoğu kadın maço sever..
11 Yorumla
+1 yılBenim açımdan evet. Romantik olsun biraz.
10 Yorumla- Devamını Gör (44)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne