Cidden aşırı mutsuzum neden?

Yani diyeceksiniz çok kötü durumda olanlar var ama elimde değil. 18 yaşımdan beri (o yaşlarda yaşadığım daha önceden de yaşadığım tabi patlaması bu yaşımda oldu) anksiyete ve depresyon ile uğraşıyorum ve istisnasız 1 sene boyunca kabuslar gördüm ve çığlıklar atarak ''aaaaaaa'' diyerek uyanıyordum sonra yer değişikliği yaptım.

Üniversiteyi başka yerde kazandım oraya gidince azaldı biraz ama ara sıra bağırıyordum ama baya azalması antidepresan sayesinde oldu ondan sonra nadir gördüm ama ne zaman böyle rüyalar görsem hep günlerim kötü geçiyor. Yine 2 gün önce gördüm ve bağırdım zaten pek arkadaşım yok hatta hiç olanlarda beni af edersiniz bi yerine takmıyor benle arkadas olmak isteyende yok.

Yani düşünün o kadar yalnız ve mutsuzum ki böyle mutlu olduğumu hayal ediyorum ve öyle gülüyorum bazen. Ara sıra gülme ve ağlama krizlerim tutuyor hem gülüyorum hem ağlıyorum kendimi günlerdir de ölü gibi hissediyorum of ne yapacağım bilmiyorum ailemle zaten aram kötü zaten her şeyin biraz sebebi de hem onlar hem de yaşamamı istedikleri hayat. Onların ayrımcılıkları ve beni hep yok saymaları beni bu hale getirdi.

Nasıl düzeleceğim bilmiyorum psikoloğa ya da terapiye de gidemem çünkü ona para lazım ve inanır mısınız kolumu bile kaldıracak halim yok belki kurslara katıl diyeceksiniz ama olan bu ve hayatım ev-okul arasında geçiyor kimse beni sevmiyor böyle kaldım yani sürekli intihar edesim var. Kimse eridiğimi görmüyor.
Cidden aşırı mutsuzum neden?