Çok mutsuzum neden?

babam asla memnun olmuyor
beni zamanında yüksek bölüm kazanmadım diye üniversiteye göndermedi evde açıktan okuyorum ne kariyeri sen gece gündüz çalışmadın diyor
biri mesela evlenmek istiyor kısmetim cikiyor halaların evlennmedi kır dizini otur bize bak itaat et diyor köle muamelesi
sabah tarla akşam fabrikaya gidiyorum paramın hepsini o aliyor bize bakacaksin yoksa benim param dersen evden atarım defol skt... r git falan diyor eğer başka erkege de kacarsan seni linç eder öldürtürüm diyor söyleyin napayım

hiç sevgilim olmasına veya evlenmeme karşı istemiyor evde erkek lafi gecmeyecekmis sürekli temizlik yemek yapip işe gidecekmişim

kariyerime o karışıyor puanlarim icin neler dedi hakaretler beni ağlattı sınav senemde

görücü cikiyor sana evlenmek haram ben asla kefil olmam köle gibi bize bak falan diyor işte

artık ya kendimi öldürücem ya da evden kaçıcam başkasına kurtuluşum yok benim
Güncellemeler
+1 yıl
her gün ağlamaktan yoruldum 20 yaşındayım ne calistigim kazandigim paradan memnun ne okudugum bölüm ve puanlardan ne de cikan adaylardan cikar hayatindan erkekleri falan dedi zaten sürekli küfür hakaret
Güncellemeler
+1 yıl
başka odaya gidince saatlerce kim bilir napiyor diyor telefon elinden dusmuyor diyor masraflarimi hesapliyor
Çok mutsuzum neden?