Güncellemeler
+1 yıl
her gün ağlamaktan yoruldum 20 yaşındayım ne calistigim kazandigim paradan memnun ne okudugum bölüm ve puanlardan ne de cikan adaylardan cikar hayatindan erkekleri falan dedi zaten sürekli küfür hakaret
Güncellemeler
+1 yıl
başka odaya gidince saatlerce kim bilir napiyor diyor telefon elinden dusmuyor diyor masraflarimi hesapliyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
madem kendini öldürecek kadar ileri gidebiliyorsun, o halde ilk babanın işini bitirsene?
babamin niye işini bitiricem o kardeslerime lazim sacmalama
nolur yardim et ben ya buradan bi erkeğe kacicam ya da oldurucem kendimi iki secenek var
ahahaha kendi hayatını es geçip babanı mı düşünüyorsun sen hala. devam et canım sen köleliğe😽
buradan bi erkeğe kacicam yani seks arkadasi olmaya bile raziyim aile evinde hicbirsey yapamiyorum
oldurursem hayatim kararir
Allahini seviyosan akıl ver bana
babanın evinden kaçıp buradaki erkeklerden birinin kölesi olmayı istiyorsun yani. sana kim akıl verse boş çünkü aşırı derecede sağlıksız düşüncelerin var. sana tek tavsiyem biraz oku ve şu kafa yapını değiştir
oku derken okumama da karsi ya bu evde yasayamazsin sen anladin mi bana git baska erkege kac evimden defol diyor gururumu ayaklar altina aldim söyle napayim telli duvakli gelin olmaya layik degilsin sen kölesin diyor bana erkek meraklisi falan dedi sirf gorucu usulu geldi diye baba evi rahat olsa asla gitmezdim ama care yok
bana bekaretim icin para teklif eden adamla birlikte olucam sonra da evden kacip cok uzaklara gidicem baska yolum yok kazandigim paranin hepsini kendine aliyor
oku derken ks’de gezeceğine telefonundan da kendini geliştirecek yazılar okur, podcastler dinleyebilirsin. ama bence sen bunları boş ver aynen dediğin gibi kendine bakacak birini bul siteden. baban yerine o senden faydalanmış olur böylece. efendini bulmada sana iyi şanslar diliyorum
sence izin veriyor mu bana bildigin köle muamelesi yasiyorum evde ben biktim artik
ozur dilerim boyle bi babaya sahip oldugim ve burada sizlerden akil dilendigim icin
çözümü bir erkeğe kaçmakla bulma zamanı gelir o da dert olur. kendi başının çaresine kendin bak. para biriktir
polise bildir, kadın sığınma evleri var onlara bak
yok ya cidden bu evde asla durulmaz bak gider baska erkegin seks arkadasi olurum daha iyi sana hicbir yerde rahat vermem falan diyor
polise başvur
oku derken okumama da karsi ya bu evde yasayamazsin sen anladin mi bana git baska erkege kac evimden defol diyor gururumu ayaklar altina aldim söyle napayim telli duvakli gelin olmaya layik degilsin sen kölesin diyor bana erkek meraklisi falan dedi sirf gorucu usulu geldi diye baba evi rahat olsa asla gitmezdim ama care yok
bana bekaretim icin para teklif eden adamla birlikte olucam sonra da evden kacip cok uzaklara gidicem baska yolum yok kazandigim paranin hepsini kendine aliyor
POLİSE BAŞVUR
kadın sığınma evleri var onları araştır
yapamam beni rahat birakmazlar
ya kendimi oldurucem ya da baska birine uzaklara kacicam
o adam da başına bela olacak sonra
olsun en azindan geberir giderim zaten kactigim adamin evinde kalirim ben burada nefes alamiyorum artik yetinmiyor hicbirseyimle
daha fqzla para kölelik itaat esittir kopegim ol diyo
Allah yardımcın olsun
seni rahat birakmam diyor bana
kaç kanka ne tutuyor ki seni
agliyorum ne yapsam kocaya kacamam ben
seni öldürtürüm başka yere kacarsan falan diyor ben asla kefil olmambize köle ol para getir diyor
nolur yardim et
aptal misin sen
napayim baska
seni tutan parasızlık mi
hayir para buluo evden kacmak olan parami babam aliyo
cunku bu evde yasanmaz
pavyonda çalış bari evdekilere yüksek maaşla iş buldum de arada da para atarsın ağızları kapanır
aynen aynen gururum iki paralik olsun en azindan kizligimi bozdurdugum adama kendimi yamarim ben şerefli biriyim aşireti o adamin basina toplarim sen ne sandin
peki sen bilirsin Allah yardımcın olsun
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!