Hemen yazayım.. müzik, edebiyat, felsefe ve sinemayla alakası. izlediği filmin, okuduğu kitabın, metnin veya dinlediği şarkının felsefesi üzerine, ona geçirdikleri, ona düşündürdükleri üzerine kendisiyle konuşabilmek.. başta aşağılık kompleksi olmak üzere mümkün olan her çeşit kompleksten arınmış, ergenliği ergenlikte bırakabilmiş, bir şeyleri aşabilmiş sağlam bir kafa yapısı... Ailevi, kültürel altyapısının ve kendi kendisini getirebildiği, konumladığı noktanın hayata ve ilişkilere bakış açısını maddi eksenlerden çıkarabilmiş olması... Duygu odaklı, onurlu, insani bir hayat görüşü... İnancından, inançsızlığından, görüşlerinden, hislerinden bağımsız olarak hiçbir konuda sabit fikirli, sığ ve bağnaz olmaması... En uzak fikirlerini dahi bana benimsetebilecek bir çap ve ona en uzak zevklerimden dahi benimle beraber zevk alabilecek bir benimseyiş... Kendi tenine ait bağımlılık yapabilme potansiyelli nevi şahsına münhasır bir koku... Bakışları. sadece bakarak ifade edebildikleri, hissettirdikleri... Gülüşleri. sadece gülerek insana bir ömür sırf onu güldürmek istemek gibi bir kariyer hedefi koydurabilmesi... Ağlayışları. ağlamasına asla dayanılamayacak kadar içten ağlaması ve de ağlamanıza asla dayanamayıp sizinle beraber ağlaması...
Ben beraber aynı esprilere gülebildiğim, alınır mı acaba diye cümle seçmediğim, yanında kendimi iyi hissettiğim pozitif insanlarla daha iyi anlaşıyorum. Belki sorun bende de olabilir arkadaşlık ilişkilerinde ama karşı tarafın bu özellikleri arkadaşlıklarımızı daha uzun süreli kılıyor bana göre. Ben kendime göre değil de karşıya göre şekillenen biriyimdir. Karşı taraf pozitif biriyse ister istemez benim de enerjim yükseliyor. Aynı şey espri ve alınma duygusu olmayan için de geçerli. O böyle iken ben de zamanla bir bakıyorum o oluveriyorum. Bu sebepten samimi arkadaşlarımın hepsi bu özelliktedirler.
Doğal olsun, güvenilir, yerine göre davranmayı bilen ve samimi davranması gayet yeterde artar benim için, karşımda ki insanda bunlar olduğu sürece her türlü anlaşabiliyorum ben.
Olgun , yeri geldiğinde benimlen eğlene bilen eğlenceli Komik güler yüzlü Romantik biri bana sevgiyle bakan aşkla bakan tenime zarar vermeyen pes etmeyen fedakarlik yapan sorumluluk sahibi olan. Iyi bir Insan Aileme karşi saygili merhametli güvenilir dürüst Allahdan korkan biri fena olmazdi umarim olur Amin 💙 hahaha
Samimi ve sıcakkanlı birisi kesinlikle.. Sohbet ederken sıkılmamam, yanında oldukça kendim olmalıyım.. Onun yanında başka biri gibi davranmak istemem.. Doğal ve onun asla problem etmeyeceği ben olarak davranmalıyım.. İyi anlaşmak demek budur çünkü..
Biriyle anlaşabileceğime dair bir düşüncem veya isteğim bulunmuyor, çünkü bu arzuda olmak zihnin boşluğa elverişli olduğuna işaret eder, kişinin kendine yetememesi nedeniyle güya yetecek olanın ihtimaline karşın bir bekleyiş başlar, bu bekleyişin sonu ne şekilde olursa olsun yalanlarla ve avuntularla boğulup katlolmaya mahkumdur.
Samimi gelen, küçümsemeden alay etmeden anlamaya çalışıp dinleyen, farkli zevklerimiz olsa da ortak bir nokta bulabildiğimiz birisi ile gayet iyi anlaşırım.
Merhaba ; insan kafa dengi biriyle Anlaşabildiği sürece gerçekten hayattan tad alıyor bu kanıtlanmış bir gerçek. Ancak birde anlaşmaya çalıştığı kendini zorladığı karakterler var bu hayatta ve bu kişiler hayatı çekilmez kılarak o insana zehir ediyorlar. Bana göre sakin neşeli dedikodudan uzak kafa yapısı heyecanı seven biri olmalı ve iyi sır tutabilmeli ancak böyle bi insanı bulmakta hele günümüzde zor bir durum bundan dolayı insan önce kendi ile anlaşmalı 🙄🙈 iyi akşamlar diliyorum ☺️☺️☺️
simdi soyleki gunumuzde degerli denilebilecek insan evladi pek kalmadigi icin bunlarin hemen hepsini satsak da pek ederi olmayacaktir dolayisiyla o 8 tanesi (lafin gelisi) bulunmaz hint kumasi misalidir istesen de denk gelme ihtimali cok dusuk dunyadaki tum kum taneleri arasindan rastgele secili olan bir milyon tanesini bulmak gibi bisey insan sarrafiligi bi kenara deney ve gozlemle varliklarinin ne denli az oldugunu anlayabiliyoruz bu devirde eger tanidiktan sonra kisa vadede cozulmus olsaydi insanlar bu denli guvensizlik sevgisizlik saygisizlik ve benzeri gibi kavramlari cok kolay bi sekilde farkeder ve muhattabimizi sonlandirirdik goruyoruz ki insan yillarca yaninda oldugu kisiye bile guvenemiyor insan sarrafligi dahi bu devirde zor kisacasi
O kişinin nasıl birisi olduğunun pek önemi yok. Onunla eğlenebiliyorsam, gezebiliyorsam, gülebiliyorsam, ağlayabiliyorsam, içebiliyorsam, uyuyabiliyorsam, koşabiliyorsam, kavga edebiliyorsam, tartışabiliyorsam...
Düşünsel olarak olgun, dinlemeyi seven, saygı duyan, negatiflikten uzak her zaman ve her durumda iyi yönleri de görebilen, espriyi seven, samimi bulduğum kişilerle iyi anlaşırım.
Anlayışlı olmalı. Sporu sevsin. Birlikte wake board, yamaçparaşütü, snowboard, longboard, dalış, paddle board gibi aktiviteler yapabiliriz. Sevdiği bir iş varsa onu da yapsın. Internetten tişört, şapka, ayakkabı markası bile çıkartırız. Birbirimize destek olalım. Evlenirim. Yaşa bakmam. Zeki olsun.
Geleneklerine bağlı Atatürkçü ve Laik , hayat standartları üst seviyede olmayan ama iyi olması için çabalayan, dürüst ve ahlaklı , sözünde duran , kültürlü olup empati yeteneğine sahip bir kadın beni cezbeder. Ve çok iyi anlaşırız. 😎
Anlayış sahibi olması önemli. İnsanların arkasından konuşup anın tadını kaçırmayacak. Kibir gibi kötü huyları olmayacak. şu an aklıma gelen başka bir şey yok.
Kamp yapmayı seven, spor yapmayı seven, anlatılanı dinleyen ve kendini düzgün ifade edebilen, düşünceli ve anlayışlı bir kadınla çok çok iyi anlaşırım.
sıkıcı tipleri pek sevmem yok oraya gitmeyelim , bu kadar içmeyelim , küfür etmeyin tarzı cümlelerden hiç hoşlanmam. Eğlenmesini bilecek yani risk alabilecek birşeyler deneyimlememiz lazım
Bilmiyorum. Herkesle arkadaş olabilirim ama kimseyle anlaşamam. Çünkü anlamak çok başka bir boyut. Daha anlamadığım, tanımadığım biriyle nasıl anlaşabilirim ki ☾
Benimle ekmeğeni paylaşan, benim arkamdan kötü konuşmayan, beni eliştirmeyen, Havali olmayan. Yani demem şu ki benim kalbimi kirmasin ve beni kullanmasin mendil kağit gibi.
mizah yapabilen, güvenilir, anlayışlı, sadık sevgisini gösterebilen, dert ortağı, menfaatsiz, zeki ve ergen değil olgun olan herkes ile kolayca anlaşırım
Deli dolu, spor ve yemek aşığı, kahve ve hayvanları seven.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sade beklentileri olan biri ile heralde. Suana kadar kimi sectiysem karakterimden cok parama baktigi icin heralde sade beklentileri olan biri ile olmak isterdim
Bana benzemesin, puzzle gibi eksik taraflarımı tamamlasın, tüm yakınlarım böyle çünkü🥰
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Özel hayatımı kurcalamayan bir hem cinsimle. Burcumu sorabilir ama yükselenimi sormasın Mıymıntı olmasın İkizler olmasın Akrep olmasın Boğada olmasın kova olmasın Yay olmasın.
En önemlisi, dürüst olmalı. Yalancı, yapmacık, bukalemun gibi insanlarla hiç geçinemem. Ve, enerjisi yüksek; espritüel, doğal, hakkaniyetli ve kitap okumayı seven biriyse çok güzel anlaşabiliriz.
Kendini geliştirmeyi sürekli yeni şeyler öğrenmeyi seven, kitap okumayı seven, egoist olmayan, yalan söylemeyen, her konuda güven veren, sadık, eğlenmeyi seven biriyle iyi anlaşırım.