Kişilik & Karakter Kendini kusursuz görenlere ne söylemek isterdiniz? İrşii Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 56 Yapay Zekaya Sor Kendinde hiç hata bulmayan insanlar var mı?Onlara ne söylemek isterdiniz? Kendini kusursuz görenlere ne söylemek isterdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
ITheLivingDeadI Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Bir şey söylemek istemem. Kendini kusursuz görmeye devam etsin. Kendini kusursuz görmenin en büyük kusuru olduğunu anlatamam ona, anlamaz... 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Her şeyin ve herkesin bir zamanı var. Senin de zamanın var, senin de zamanın gelir. Elbet gelir. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Bende kendimi kusursuz görüyorum. herkes kendini istediği gibi görebilir ilgilenmiyorum 1 5 Yorumla SasukeGaara +1 yıl herkese yardım etme sende jdjdjdjrrjjr Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl @SasukeGaara Kimseye yardım etmiyorum dfgdfg Yorumla SasukeGaara +1 yıl www.instagram.com/.../?igshid=YmMyMTA2M2Y= Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl @SasukeGaara Yorumla SasukeGaara +1 yıl naruto izlemisss Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Kusursuz olduğunu düşünmek en büyük kusurdur gözümde. Bunu inanarak söyleyen birine sadece gözlerimi devirerek bakarım 🙂 1 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. https://www.youtube.com/embed/LgXD-iQNikA 1 2 Yorumla İrşii +1 yıl Ahaha :D Yorumla Ultra_Phoenix +1 yıl (☞゚∀゚)☞ Yorumla
Mandarinia Takip Et Master Yaş: 41 , eic 50% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. + Sana bir sır vereyim mi?- Ver.+ Sen de kusurlusun. 1 2 Yorumla İrşii +1 yıl Verme derse :D Yorumla Mandarinia +1 yıl + Sen var ya?- Eee?+ Kusurlusun tıpkı bu yaşlı dünyadaki milyarlarca insan gibi. Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Kendini kusursuz gören insanlar aslında kusurlarını en usta şekilde gizleyebilen insanlardır, bana göre en büyük kusur öyle insanlarda zaten. 2 0 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Bu hayatta kendini kusursuz gören her insan bir mezar taşında sahibi insandır O yüzden kimse kendini kusursuz görmesin kusursuz olan tik Allah'tır 1 0 Yorumla
Gardenyas Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Atasözünden alıntı güzelliğine güvenme bir sivilce yeter 😃 paranada güvenme bir kıvılcım yeter derim.. 1 0 Yorumla
KartalKuzeyli Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl NPD narcisstic personality disordernarsist kişilik bozukluğulütfen insanlarla muhattap olup yaşam enerjilerini sömürmeden önce psikolog görün 1 1 Yorumla KartalKuzeyli +1 yıl @demaski olur Yorumla
Cyclaxs Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Alıştım klasik Türkiye insanı çoğu vasat çoğu da süper zannediyor kendini bizim gibi insanlar tuhaf hissediyor asıl 1 0 Yorumla
hürdeli Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 30% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Onlara bir şey demek için bile yorulmamak gerek bence. 1 0 Yorumla
BilgeHatun102535 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Hiç kimse kusursuz değildir o yüzden sizde kusursuz değilsiniz 1 0 Yorumla
Nut_Butter Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Sen öyle görmeye devam et ama ben kusurlarını görüyorum. 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Mezarlıklar kendini kusursuz olarak görenler ile dolu derim 1 0 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Yrraktw kafa var onlarda yok küfürlü oldu ama doğrusu bu. 0 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aynen devamke ama benden uzak olsunlar... 1 0 Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Bana ne insanların kendini sevmesi daha hoş 1 0 Yorumla
yhadhemeseneolee Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl you touch my tralallaa demek isterim 0 0 Yorumla
Balhaatunn Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Senden çok var😅 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Aslan burcu 1 0 Yorumla
legolas38 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Poponmu kalkti 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Bir şey söylemek istemem. Kendini kusursuz görmeye devam etsin. Kendini kusursuz görmenin en büyük kusuru olduğunu anlatamam ona, anlamaz...
Her şeyin ve herkesin bir zamanı var. Senin de zamanın var, senin de zamanın gelir. Elbet gelir.
Bende kendimi kusursuz görüyorum. herkes kendini istediği gibi görebilir ilgilenmiyorum
herkese yardım etme sende jdjdjdjrrjjr
@SasukeGaara Kimseye yardım etmiyorum dfgdfg
www.instagram.com/.../?igshid=YmMyMTA2M2Y=
@SasukeGaara
naruto izlemisss
İç sesim ektedir 👇
Kusursuz olduğunu düşünmek en büyük kusurdur gözümde.
Bunu inanarak söyleyen birine sadece gözlerimi devirerek bakarım 🙂
Ahaha :D
(☞゚∀゚)☞
+ Sana bir sır vereyim mi?
- Ver.
+ Sen de kusurlusun.
Verme derse :D
+ Sen var ya?
- Eee?
+ Kusurlusun tıpkı bu yaşlı dünyadaki milyarlarca insan gibi.
Kendini kusursuz gören insanlar aslında kusurlarını en usta şekilde gizleyebilen insanlardır, bana göre en büyük kusur öyle insanlarda zaten.
Bu hayatta kendini kusursuz gören her insan bir mezar taşında sahibi insandır O yüzden kimse kendini kusursuz görmesin kusursuz olan tik Allah'tır
Atasözünden alıntı güzelliğine güvenme bir sivilce yeter 😃 paranada güvenme bir kıvılcım yeter derim..
NPD narcisstic personality disorder
narsist kişilik bozukluğu
lütfen insanlarla muhattap olup yaşam enerjilerini sömürmeden önce psikolog görün
@demaski olur
Alıştım klasik Türkiye insanı çoğu vasat çoğu da süper zannediyor kendini bizim gibi insanlar tuhaf hissediyor asıl
Onlara bir şey demek için bile yorulmamak gerek bence.
Hiç kimse kusursuz değildir o yüzden sizde kusursuz değilsiniz
Sen öyle görmeye devam et ama ben kusurlarını görüyorum.
Gidip kumda oynasınlar bir zahmet
Mezarlıklar kendini kusursuz olarak görenler ile dolu derim
Yrraktw kafa var onlarda yok küfürlü oldu ama doğrusu bu.
Aynen devamke ama benden uzak olsunlar...
kendini geliştirmeyen cahilmi
Bişi demem çünkü laflarım ona ulaşmaz
Bana ne insanların kendini sevmesi daha hoş
hatasiz oldugunu soylerim
you touch my tralallaa demek isterim
Hepimiz toprak olcaz boş verin
Hepinizin canı cehenneme
Yav he he demek isterdim
Sevgililerler bay bay
Özgüvensiz insanlar boş ego kasarlar😊
Efendim? ahjsh
Senden çok var😅