Tamam tatile gidiyorsun da herkes sizin kadar şanslı değil. Bunları niye insanların gözünü sokuyorsunuz? İnsanlar gösteriş için mi tatile gidiyor? Benim bildiğim tatil dinlenmek için yapılır.
Tatile gittiğini gözünüze sokan insanlara ne söylemek istersiniz?
Valla bence aşırı mutsuz o insanlar, 2 hafta çeşmede tatil yaptım yahu telefon çantada kalmış çanta oda da şarjı bitmiş, haberim yok, zor aradım buldum, çünkü sevdiğim insanlar yanımdaydı. ben anı yaşarım ama herkes de paylaşmak da özgür sen de takılma çok ama ben bu insanlara üzülüyorum cidden bir de aynı durum konser de geçerli, yahu en sevdiğin sanatçı yanına gelmiş, diyorum ki hadi yine iyisin diyorum kız bana diyor ki ya resim çekerken gördüm ekrandan canlı bakamadım diyor. Siz düşünün gerisni...
Acıyorum onlara. İnsan tatile gider tatilin tadını çıkarır, başka şeyle ilgilenmez. Bu tipler her gün her an foto yayınlayıp geride bıraktıklarıyla sohbete devam eder, onları çatlatmaya kıskandırmaya devam eder. Kişilik bozukluğu, aşağılık kompleksi var hepsinde.
Bizim toplumda hemen herkeste var bu. Havasını atamadığı bir işe girmez. Sigarasını, cep telefonunu, arabasını, kılık kıyafetini bile kendine göre değil milletin beğenisine göre tercih eder ki havası olsun. Tatile gidenlerin çoğu ellerinde telefonlar paylaşım üstüne paylaşımlar. Amaç tatil değil yine hava atmak. Millete ''vayyyyy ayşe şuraya tatile gitmiş ne şanslı kız yerinde olmak isterdim'' dedirtemek, tatilin vereceği dinlenmeden daha kıymetlidir.
O tarz insanlar genelde marlboro içer son model iphone kullanir ama evde giyecek donu yoktur. Ben bunu anladim kanka. Kimisi hayati keyif için yaşar kimisi etrafa gosteris için. Ayiptir soylemesi 35.000 lira aylik gelirimiz var babam vestel venus aldi zorla a-m-k asdkfklf. Tatil zaten hayal yazliktan cikmiyoruz
ben ona razıyım. 15 günlük tatilde 3684183746314 fotoğraf çekip 365 güne yayarak instagramda paylaşan devamlı tatildeymiş numarası yapan tipler var onlara fitil oluyorum ben
Yediğini içtiğini paylaşanlara ayar oluyorum. O insanlar gerçekten kendinden başka kimseyi düşünmüyor. Alan var alamayan var. Canı çekiyor belki onu gören kişinin alıcak parası yok. Ne kadar düşüncesiz insanlar var yazık.
Bişey demem, göstere göstere yapıyorsa demek ki çok sevinmeye hakkı vardı , bunun için öyle yapıyordu diye düşünürüm. Sürekli tatil imkanı bulan pek fazla böylesi bir şey yapmaz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yani tatil beldesi bir yerde yaşadığım için bana normal geliyor.